Νέα

Περιποίηση - Τριμάρισμα ευαίσθητης περιοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfshake
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Milfshake

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
168
Πόντοι
1
Πως προτιμάτε να κουρεύετε το εργαλείο και τα αρχίδια ;
Με ξυραφάκι έχω δοκιμάσει μερικές φορές , αλλά προτιμώ να βρω μια κουρευτική ή ξυριστική μηχανή που να κάνει τη δουλειά χωρίς ερεθισμούς , κίνδυνο τραυματισμού και σχετικά γρήγορα.
Εσείς ποιά έχετε ή προτείνετε;

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
888
Πόντοι
361
NA μν ξυρίζεσαι. Υπάρχει κίνδυνος για μόλυνση. Επίσης όταν τα παίρνω η ξυρίζομαι έχω λιγότερη όρεξη για σεξ και είναι το νούμερο ένα για κονδυλώματα

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
739
Πόντοι
81
Τύποι πέρα από την πλάκα ένα δίκιο το έχει ο φίλος. Η αρχιδιέρα θέλει περιποίηση. Παλιά υπήρχε μια διαφήμιση για το shave the balls ένα εργαλείο με laser αν θυμάμαι καλά που δεν κάνει ερεθισμούς, ξέρει κανείς κάτι;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.946
Πόντοι
8.296
Με ξυραφάκι έχω δοκιμάσει μερικές φορές , αλλά προτιμώ να βρω μια κουρευτική ή ξυριστική μηχανή που να κάνει τη δουλειά χωρίς ερεθισμούς , κίνδυνο τραυματισμού και σχετικά γρήγορα.
στα αρχίδια μόνο ξουράφι venus στο τέλος του μπάνιου με καυτό νερό και τα γύρω γύρω με μηχανή braun που είναι κορυφαία!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.357
Πόντοι
40.655

Καμινέτο, κύριε τύπε.

Δεν αφήνει ίχνος τρίχας και σκοτώνει παράσιτα και μικροοργανισμούς. :coffee:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.411
Πόντοι
1.056
:woldman:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
Τύποι πέρα από την πλάκα ένα δίκιο το έχει ο φίλος. Η αρχιδιέρα θέλει περιποίηση. Παλιά υπήρχε μια διαφήμιση για το shave the balls ένα εργαλείο με laser αν θυμάμαι καλά που δεν κάνει ερεθισμούς, ξέρει κανείς κάτι;
Τύπε φωτοσπαθα Τζεντάι ήταν από τον πόλεμο των αστρων...δεν κάνουν ερεθισμούς αλλά αν δεν έχεις εκπαιδευτεί στην χρήση της δύναμης ,άστο καλύτερα...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.773
Πόντοι
456
Απλά βάλε μπροστά το πλαστικό πλαίσιο, μην έχεις τίποτα ατυχήματα..

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
11
Like
2.998
Πόντοι
496
Ξυραφι μονο. Εμπνεει καθαριοτητα δειχνεις μεγαλυτερος και οι γυναικες λατρευουν γλυψιμο μεχρι κωλοχαραδρα.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
1.003
Πόντοι
81
Μηχανή σώματος με στρογγυλή κεφαλή που δεν κόβεσαι...

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
23
Like
2.859
Πόντοι
1.206
Επειτα από βαθύ ξύρισμα της περιοχής , μάλλον έπαθα θυλακιτιδα...

Επειδή όμως δεν συνέβη μόνο σε έναν θύλακα , αλλά τρεις τέσσερις περιμετρικά , η αιτία φαίνεται να είναι "δάγκωμα" κατα το στοματικό σεξ, το οποίο από ότι φαίνεται τσάκισε τις τρίχες εντός του θύλακα...

Θα πάω και στο δερματολόγο μιας και ίσως χρειαστεί αντιβίωση, γιατί παίζει να έχει ανα 8 ώρες μια κουταλιά της σουπας πυον... Ενώ και η περίμετρος έχει διογκωθεί χαρακτηριστικά στο σημείο.

Alexander131979

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
77
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι εμφανίζεται θυλακίτιδα... ειδικά αν το ξύρισμα είναι κόντρα.... Πάντως...η εικόνα της ξυρισμένης περιοχής νομίζω αρέσει περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom