Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτο που γραφεις δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με μενα.παντως εγω εμαθα κατι σημερα.
μην κανεις ποτε παρτουζα με φιλο
ειναι καταδικασμενη να αποτυχει![]()
αυτο που γραφεις δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με μενα.
ψυχοπαθης και τη διαγνωση την εβγαλες εσυ;ουαουυυυυυυυυυυυυ![]()
τι είναι αυτά που διαβαζω? Υπαρχουν κλωνοι?![]()
Λοιπον επειδη εχουν ειπωθει πολλα ψευδη τελευταιο ποστ δικο μου εδω τελεια και παυλα.Δεν προτιθεμαι να κανω καμια δηλωση ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει οτι θελει.ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑΒρε Ροδίνη όλα καλά και άγια...δεν με νοιάζουν οι διαφορές σου με κανένα μέλος...Είμαι μέλος εδώ από το 2007..Σπάνια γράφω και ακόμα πιο σπάνια για να κρίνω κάτι αλλά μήπως με τις συνεχείς κόντρες και τσακίζουμε το Thread και νόημα δεν βγαίνει? Βρείτε άλλο τρόπο σε πιο προσωπικό επίπεδο να λύσετε τις διαφορές σας γενικά... Και εν πάση περίπτωση αν θες πες μας ποια είσαι κτλπ αλλιώς αποχώρησε όμορφα και ήσυχα...
Αυτά, καλά να περνάς
Εντελώς τρολομούφα μου φαίνεται η τύπισσα απ' την πρώτη στιγμή που είχε σκάσει μύτη. Αν τυχόν ζητάει φωτός (!) ή άλλα περίεργα που γράφτηκαν, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθεί κανείς. Να πα να γαμηθεί (μόνη της).
Εντελώς τρολομούφα μου φαίνεται η τύπισσα απ' την πρώτη στιγμή που είχε σκάσει μύτη. Αν τυχόν ζητάει φωτός (!) ή άλλα περίεργα που γράφτηκαν, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθεί κανείς. Να πα να γαμηθεί (μόνη της).
Ρε αρχηγε...μια απορια που εχω τοσο καιρο. Πόσο δυσκολο ειναι να μπλοκαρεις ολους τους βρωμοκλωνους και να μη δημιουργουνται αλλοι?
Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι να δουμε την IP και τα ρεστα....Χαμενοs κοποs
Το θεμα ειναι να μην δινουμε φωτο ειτε εδω ειτε οπουδηποτε αλλου...Κωλοι υπαρχουν

Εσενα από όλα οσα εγιναν, σε ενδιαφερει η θεση του αλεξ????Ο Αλεξ πηρε θεση;
Βαριεμαι να σκαλιζω....
Μα δεν διαβασα τι γραφτηκαν. Οπως ειπα βαριεμαι να σκαλιζω. Παντως για να βλεπω συμμετοχη απο καποια συγκεκριμενα μελη, μαλλον ηθελε να πλασαριστει σαν call girl;Εσενα από όλα οσα εγιναν, σε ενδιαφερει η θεση του αλεξ????
μετα απο καιρό να και μια επίσημη δήλωση!Εντελώς τρολομούφα μου φαίνεται η τύπισσα απ' την πρώτη στιγμή που είχε σκάσει μύτη. Αν τυχόν ζητάει φωτός (!) ή άλλα περίεργα που γράφτηκαν, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθεί κανείς. Να πα να γαμηθεί (μόνη της).