manaconda13
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.717
- Πόντοι
- 5.525
χαχαχα...ένας χαβαλές που γίνεται,ας γίνεται σωστά!!εχει κ επιμορφωτικο το νημα![]()
χαχαχα...ένας χαβαλές που γίνεται,ας γίνεται σωστά!!εχει κ επιμορφωτικο το νημα![]()
το έταιρο τσουτσεκάκι
Όντως.Μην ασχολείσαι.Μίλα με μαλάκες σαν και σένα.το έταιρο τσουτσεκάκι
0 συμετοχη στο forum,0 κριτικές,ανυπαρκτος τελείως και προχθεσινές απαντήσειςπου θυμίζουν τον dare και τον mod,να στις θυμίσω?δεν νομίζω,το είχες βουλώσει τότε...
Αντε πολύ ασχολήθηκα με βλάκες!

χαχαχα...ένας χαβαλές που γίνεται,ας γίνεται σωστά!!![]()

Με αφορμή πάντως μία κοπέλα που ουδεμία σχέση έχει με CG ,έχει πέσει τρελός εμφύλιος στο μπου!!!

400 μνμτα...όλεεεεεεε.....πότε παίρνω αστέρι???![]()
![]()
![]()

Συνωστισμός στο pmΕίμαι 1.70 63 κιλά από Αθήνα πληροφορίες με πμ κ εξτος
Απάντησε όμως δημόσια σε μερικές ερωτήσεις που είναι κοινές για όλους ώστε να μην μπαίνουμε σε άδικο κόπο και να μην γεμίζει άσκοπα το mailbox σου καθυστερώντας όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρειςΕίμαι 1.70 63 κιλά από Αθήνα πληροφορίες με πμ κ εξτος
Το 4 το φαση? Face control και οι ανεξάρτητες βίζιτες? Φακέλωμα κανονικό?Απάντησε όμως δημόσια σε μερικές ερωτήσεις που είναι κοινές για όλους ώστε να μην μπαίνουμε σε άδικο κόπο και να μην γεμίζει άσκοπα το mailbox σου καθυστερώντας όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρεις
- δίνεις ποτέ τηλ ? έστω σε πμ?
- έχεις χρωμοσώματα X και Υ κοινώς ΧΥ ?
- δίνεις δικές σου φώτο?
- Ζητάς φώτο του ατόμου με το οποίο πρόκειται να συνευρεθείς?
- Κάνεις αποκλειστικά και μόνο αυταρχικό ή και νορμάλ και άλλα προγράμματα ?
Ναι δίνω τηλ αλλά δε δίνω φωτό προσώπου.εχω χρωμοσώματα τι λες δε σε κατάλαβα χαχα όχι δε ζητώ καμία φωτό κ θέλω μεγάλη εχεμύθεια είμαι μελαχρινή 1.70 63 κιλα.θελω απόλυτη εχεμύθεια και σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα του αλλου όπως θέλω να σέβονται κ μεναΑπάντησε όμως δημόσια σε μερικές ερωτήσεις που είναι κοινές για όλους ώστε να μην μπαίνουμε σε άδικο κόπο και να μην γεμίζει άσκοπα το mailbox σου καθυστερώντας όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρεις
- δίνεις ποτέ τηλ ? έστω σε πμ?
- έχεις χρωμοσώματα X και Υ κοινώς ΧΥ ?
- δίνεις δικές σου φώτο?
- Ζητάς φώτο του ατόμου με το οποίο πρόκειται να συνευρεθείς?
- Κάνεις αποκλειστικά και μόνο αυταρχικό ή και νορμάλ και άλλα προγράμματα ?
καλησπερα...μπορω να σε ρωτησω αν τα καταπινεις??? ευχαριστω πολυ !!!Ναι δίνω τηλ αλλά δε δίνω φωτό προσώπου.εχω χρωμοσώματα τι λες δε σε κατάλαβα χαχα όχι δε ζητώ καμία φωτό κ θέλω μεγάλη εχεμύθεια είμαι μελαχρινή 1.70 63 κιλα.θελω απόλυτη εχεμύθεια και σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα του αλλου όπως θέλω να σέβονται κ μενα
Δε προσφέρω pseκαλησπερα...μπορω να σε ρωτησω αν τα καταπινεις??? ευχαριστω πολυ !!!
καλώςΝαι δίνω τηλ αλλά δε δίνω φωτό προσώπου.εχω χρωμοσώματα τι λες δε σε κατάλαβα χαχα όχι δε ζητώ καμία φωτό κ θέλω μεγάλη εχεμύθεια είμαι μελαχρινή 1.70 63 κιλα.θελω απόλυτη εχεμύθεια και σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα του αλλου όπως θέλω να σέβονται κ μενα
Είμαι 1.70 63 κιλά από Αθήνα πληροφορίες με πμ κ εξτος