Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ασελγησε με 5 γκολ πανω στο αψυχο κορμι της ΤσελσιΜια ειναι η ομαδαρααααααα
Σηκωσε κουπα χτες στην παραταση κοντρα στον Αμπραμοβιτς
ΤΟΤΤΕΝΑΜαραααααααααααα
Εξαιρείται η Λιβόρνο φυσικά (και εσχάτως η Ίντερ).Γενικά συμπαθώ τις αγγλικές ομάδες και απεχθάνομαι ΟΛΕΣ τις ιταλικές.

Δεν καταλαβαινω οταν λες οτι το στυλακι μου ειναι ειρωνικο.Δεν ειναι καθολου ειρωνικο και ουτεΦραγκίσκε, η συμπάθεια σε ομάδα δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το αν κερδίζει ή όχι.
Έχει να κάνει ΚΑΙ με πολλά άλλα, που είναι πολλές φορές πάνω απ' αυτό. Και αυτά είναι προσωπικά του καθενός. Μόνο τα παιδάκια και οι κομπλεξικοί διαλέγουν σαν ομάδα κάποια με κριτήριο μόνο αν κερδίζει ή όχι. ΙΜΟ τουλάχιστον.
Το στυλάκι σου (υπεράνω και είρων) θα ήταν πιθανόν ενδιαφέρον να το δω face to face.
Αυτά. Χαίρετε κύριε...

Σε τεσσερις μονο διαφερουμε.1)Ισπανια Που ειμαι Ρεαλ 2)Ιταλια που ειμαι Ιντερ 3)Γερμανια ειμαι ΣαλκεεΕγω Ελλαδα: Ολυμπιακός, Αγγλια :Manchester United, Spain:Barcelona, Italy:AC Milan, Germany:Bayern München, Scotland:Rangers, Holland:Ajax, Norway:Rosenborg, Francelympique Lyonnais,auta..!

Γιατι δεν γινεται καλε ?Επειδη πεξανε φετος για το champions league?Εχει σημασια παντα υποστηριζα Ρεαλ.Ξεχάσες να μας πεις στι Λίχτενσταιν και στο Σαν Μαρίνο τι είσαι....![]()
![]()
![]()
Επίσης στις επιλογές σου βλέπω ολίγον μπερδεγουέι... Ολυμπιακός και Ρεάλ φίλε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!
Καμια σημασια δεν εχει,απλα γιατι οι Ultras της Ρεαλ ειναι αδερφος συνδεσμος με καποιον συνδεσμο του βαζελου.Νομιζω τους Cogney?Γιατι δεν γινεται καλε ?Επειδη πεξανε φετος για το champions league?Εχει σημασια παντα υποστηριζα Ρεαλ.

Φίλε σκοτεινέ.... Το ίδιο είχα πάθει και γω πριν από μερικά χρόνια που είχα μάθει τι μπορεί να επακολουθήσει τέτοιες περιπτώσεις.... Μάλιστα σε συζήτηση με ορθοπεδικό, η απάντησή του ήταν τόσο κυνική όσο και ξεκάθαρη.... Ενα κάταγμα θια επανέλθει σε 2 το πολύ τρεις μήνες πλήρως το κόκκαλο, ειδικά σε έναν οργανισμό γυμνασμένο με καλή διατροφή και μπόλικο ασβέστιο...... Οι σύνδεσμοι όμως και οι τένοντες, εάν έχουν πάθει μεγάλη ζημιά δύσκολα επανέρχονται πλήρως... Στη μικροχειρουργική, το πιο εύκολο είναι να κολλήσεις ένα χέρι κομμένο με ξίφος.... (έως 95% πλήρης αποκατάσταση... Ενα κομμένο μέλος όμως με μεγάλη κυτταρική καταστροφή ιστών είναι δύσκολο να επανέλθει γιατί πολύ απλά είναι δύσκολο για τον χειρουργό να βρει τους ιστούς έναν προς έναν σε καλή κατάσταση και να τους συγκολλήσει..... Το χειρουργείο που έγινε στον Εντουάρντο ήταν σίγουρα πολύωρο και σίγουρα μικροχειρουργική........Το διάβασα κ γω σήμερα αυτό κ δεν μπορεσα να συνεχίσω να φάω την τυρόπιττα που έτρωγα.Κύριε των δυνάμεων![]()