Καλησπερα και απο εμενα,μετα απο αναγνωση του θεματος για την συγκεκριμενη πηρα υην αποφαση να συνευρεθω μαζι της στην απογευματινη βαρδια στο στουντιο επι της πειραιως 193.βγαινει στο σαλονι βιαστικα αλλα χωρις να κρυβει το προσωπο της και διαπραγματευομαι με την τσατσα στα 40 ευρω απο 50 και παιρνει το οκ απο την συγκρκριμενη,μπαινω στο δωματιο και μετα απο πεντε λεπτα εμφανιζεται μου λεει καλησπερα και ξαναβγαινει.μετα απο δυο λεπτα ερχεται η τσατσα και μου λεει οτι της ειπε η φοβισμενη ιεροδουλη οτι ειχα βγαλει ενα κινητο διπλα στο κομοδινο και την βιντεοσκοπουσα,εμεινα παγωτο απο τον ισχυρισμο αυτον και τελικα διαπιστωνει η τσατσα οτι κατι τετοιο δεν ισχυε,απλα ηταν ενα σημειο στο κομοδινο που ειχε καρτες μεσα στο πλαστικο και αυτο γυαλιζε με αποτελεσμα να νομιζει το κοριτσι οτι ηταν κινητο τηλεφωνο,μετα απο λιγο ξαναμπηκε και μου ζητησε συγνωμη,ξεκιναει με μια πιπα χλιαρη και υστερα στα τεσσερα και τελος!πολυ φοβος απο την πλευρα της και ξεπετα,το σωμα της ειχε καποια περριτα κιλα αλλα οχι αποκρουστικο και ωραιες βυζαρες!μονο για την εμπειρια συνισταται πιστευω θα μπορουσε και καλυτερα αλλα σου δινει την αισθηση οτι φοβαται πολυ και το κανει για καθαρα οικονομικους λογους.συγνωμη αν σας κουρασα με την κριτικη μου.