- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.454
- Πόντοι
- 17.085
αυτη ειναι ρε παιδια ; να κανω τον κοπο να τραβηχτω περιστερι ετσι για να μου φυγει η εφηβικη καυλα η τσαμπα βενζινη θα καψω και θα ειναι καμια ρουμανα στη θεση της ;
μπαινοντας παρε χαρτακι ! θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας !!![]()
αυτη ειναι ρε παιδια ; να κανω τον κοπο να τραβηχτω περιστερι ετσι για να μου φυγει η εφηβικη καυλα η τσαμπα βενζινη θα καψω και θα ειναι καμια ρουμανα στη θεση της ;
βρε στα @@ μου και να περιμενω δεν με νοιαζει αλλα το περιστερι ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που ειμια γι'αυτο ρωταω αν θα ειναι σιγουρα εκει η εφηβικη μας φαντασιωση
βρε στα @@ μου και να περιμενω δεν με νοιαζει αλλα το περιστερι ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που ειμια γι'αυτο ρωταω αν θα ειναι σιγουρα εκει η εφηβικη μας φαντασιωση
ποιος μπορει να πει ρε φιλεμαγκες ισχυει η τσαμπα θα παμε; αν ισχυει θα ειναι για ενα guest η μονιμα;
κ γω
να μαζευτουμε γκρουπ οσοι ειμαστε απο μακρια
μην καιμε τσαμπα καυσιμο![]()
![]()
κανονισε με ζαδ και φιγαμεκ γω
να μαζευτουμε γκρουπ οσοι ειμαστε απο μακρια
μην καιμε τσαμπα καυσιμο![]()
![]()
Είμαι πιο διχασμένος από ποτέ: να κινηθώ Μελαντίας για πιπίνι Ναόμι ή για Περιστέρι σιτεμένη Πέπη?
θα παω κ εγω, ας ελπισουμε οτι ισχυει κ δεν ειναι κομοδινο κ κλαιμε το 50αριποιος μπορει να πει ρε φιλε
παμε κ βλεπουμε
εγω θα κατηφορισω κ ας ειμαι στου διαολου τη μανα
ελπιζω μονο να μην ειναι εντελως κομοδινο
ποιαααααα ναομι ρε φιλεΕίμαι πιο διχασμένος από ποτέ: να κινηθώ Μελαντίας για πιπίνι Ναόμι ή για Περιστέρι σιτεμένη Πέπη?
θα παω κ εγω, ας ελπισουμε οτι ισχυει κ δεν ειναι κομοδινο κ κλαιμε το 50αρι