μην φοβάσαι χύστη μου αστεια το είπακαλα θα το βαζω στην αρχη
![]()

μην φοβάσαι χύστη μου αστεια το είπακαλα θα το βαζω στην αρχη
![]()
ρε παιδιά το ξέρατε?
την είχε πάρει κανένας δικός μας?
αναφερομουν στις γελειες εκφρασεις της, στην προσπαθεια να δικαιολογησει τα αδικαιολογητατέζαρισμένη στα λεξοτανίλ μοιάζει..
τι να κάνει η έρμη έμπλεξε με συκοφάντη μπάτσο![]()
κυψελιωτης;;οταν ημουν μικρός την τραβούσε ένας από την γειτονιά μου και σαν παιδί και εγώ ειχα σπάσει στην μαλακία![]()
αναφερομουν στις γελειες εκφρασεις της, στην προσπαθεια να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα
στο συγκεκριμενο βιντεο παντως, εγω δεν βλεπω κατι ελαχιστα σεξουαλικο.....Κανεναs δεν προσεχε τι ελεγε.....Ειχαν αλληθωρισει απ τα βυζια![]()
![]()
οχι .... αδυνατιζεις ... καλο ειναι !!!!!πεπη σε γαμω και χυνω λες να παχυνω![]()
στο συγκεκριμενο βιντεο παντως, εγω δεν βλεπω κατι ελαχιστα σεξουαλικο.....
εκει πραγματι εβγαζε αισθησιασμο.... ηταν και το σπατουταρισμα που την εκανε ομορφη λιγο....Οχι στο συγκεκριμενο......Αλλα εβγαινε στην Tv και κουνιοτανε και λυγιοτανε με τροπο αισθησιακο.....Νοημα δεν εβγαζεs απ αυτα που λεγανε
Οχι πωs ενοιαζε κανενα δλδ
ενας φιλος του ξαδερφου μου,μου ειχε πει οτι ενας περιπτερας στην γειτονια του την ειχε παιξει με την πεπη οταν εβγαινε στο ερωτοδικιο.τωρα αν ειναι αληθεια δεν ξερω..
χμμμμμμμ ησουν παρων την ωρα που τελουσε το εργον ?Aληθεια ειναι. Επιβεβαιωνω..
ναι ρε σε αυτο μπρος απτη σταση του λεωφορειου που ειναι...παλιά ξινά σταφύλια....Κάπου στην Λιοσίων αν θυμάμαι καλά
![]()
Ρε μάγκες ξέρετε κανέναν τρόπο να την πηδήξω. Μου έχει μείνει αποθυμένο....
Στο Λιοσιων 91.ρε παιδιά το ξέρατε?
την είχε πάρει κανένας δικός μας?
νοικοκυρεύτηκε το κορίτσι!!!!