Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τε φιλαρακι τι π μ και βλακειες .. εδω πρεπει να μαθαινουμε ολοι.. σε καθε περιπτωση πατα στο google kane sex patra και παρεα με κατι πουστηδες και τετοια ανεβαζουνε και καποιες γυναικες για βυζιτα.. απλα επειδη εχω παρει μια φορα οδια χαλια με τα μπουρδελα ειναι με δια φορα οτι ξεκινανε και απο 50Μήπως ξέρει κανείς καμία βιζιτα πατρα
Να μου πει μπας και κάνουμε τίποτα
Όποιος ξέρει ας μού στείλει PM
Ευχαριστώ εκ το πρότερον
Τι λες ρε φίλε; με τέτοιο κακό που μας βρήκε;Καλησπερα συντροφοι! Τωρα που εχουν κοπει ολα, ξερει κανεις καποιο τροπο να ικανοποιησουμε τις αναγκες μας;
παγωσαν όλα τυπε,η μονη λυση σε σοσιαλ μιντια αν κατσει φαση αν και πολλες γκομενες από το μεσα εχουν αφηνιασει.Καλησπερα συντροφοι! Τωρα που εχουν κοπει ολα, ξερει κανεις καποιο τροπο να ικανοποιησουμε τις αναγκες μας;
πουπαγωσαν όλα τυπε,η μονη λυση σε σοσιαλ μιντια αν κατσει φαση αν και πολλες γκομενες από το μεσα εχουν αφηνιασει.
βεβαια η λυση των οικων είναι αναντικαταστατη και θα πρεπει να υπομενουμε ακομα τουλάχιστον 1 μηνα από ότι το κοβω.
ας ανοιξουν τυπε και να δεις δεν θα αδειαζουν τα δωματια μετα από τοσες μερες αποχηςπου
Κι μηνας να περάσει, θα νοιώθεις ασφάλεια να πας; ακόμα κι αν ανοίξουν τα ιδρύματα...
περιμενουμε τυπε να δουμε ποτε θα ανοιξουν τα σπιτάκιαστειλτε κανεις πμ τι παιζει πατρα...ειμαι καινουργιος