Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλοι Πατρινοι,ενα σχολιο,ισως off topic.Ποιος θυμαται τα 2 αντικριστα μπουρδελα στο στενακι, στην οδο ασκληπιου? τα ειχατε επισκευτει?
10δες φορές!!Φιλοι Πατρινοι,ενα σχολιο,ισως off topic.Ποιος θυμαται τα 2 αντικριστα μπουρδελα στο στενακι, στην οδο ασκληπιου? τα ειχατε επισκευτει?
Φιλοι Πατρινοι,ενα σχολιο,ισως off topic.Ποιος θυμαται τα 2 αντικριστα μπουρδελα στο στενακι, στην οδο ασκληπιου? τα ειχατε επισκευτει?
αυτή που ειχε αναφερει ο συναγωνιστης ηταν μαν.gavele otan les sthn othwnos htan h antzela..einai auth opou eixe stamathsei prin kairo?? dioti kai enas allos sunagwnisths eixe anaferei mia antzela...opou sto telos apodeixthke oti den htan auth (dld h palia) alla kapoia kainouria...
Λοιπον η Ατζελα που ειναι τωρα Οθωνος, ουδεμια σχεση εχει με τη θεαρα την Ατζελα που ηταν κατι χρονια πριν. Οταν πηγαινα σε εκεινο το μωρο, εφευγα καθε φορα και τρεμανε τα ποδια μου. Αυτη ειναι ψιλοξεπετα. Η παλια η Ατζελα, περασε και λιγο απο Μονικας.
[/quoteαν δεν ερθουν στουντιοκοριτσα από αθηνα η μπουρδελοζωη στη πατρα τελειωσε.Λοιπον η Ατζελα που ειναι τωρα Οθωνος, ουδεμια σχεση εχει με τη θεαρα την Ατζελα που ηταν κατι χρονια πριν. Οταν πηγαινα σε εκεινο το μωρο, εφευγα καθε φορα και τρεμανε τα ποδια μου. Αυτη ειναι ψιλοξεπετα. Η παλια η Ατζελα, περασε και λιγο απο Μονικας.
Ξερουμε ποια δουλευει Αιγιο αυτη την εβδομαδα. Και καποιος να με καθοδηγησει σε ποια εξοδο στριβουμε δεξια, απο νεα εθνικη απο Πατρα προς Αιγιο, γιατι τελευταια φορα βγηκα στην εκκλησια του Αγ.Γεωργιου, και ηταν τιγκα στους γυφταιους.
οι περισσοτεροι τυπε αυτό κανουμε.Πάτρα ξεραειλα. Εγώ ανεβαίνω Αθήνα συχνά οπότε καλυπτομαι εκεί. Εδώ ότι και να δοκίμασα.... Χάλια
απολεστι αυτή μανπου να ειναι η παλια η ΑΝΤΖΕΛΑ ΑΡΑΓΕ?ξερει κανεις???