Δώσε περιγραφή αδερφεΗ βιολετα η ξανθια με τα τατουαζ στο γλαυκο στα απο κατω ειναι μουναρα απτις καλυτερες που εχω παει γιατι δεν το λεει κανεις παρτακιδες ειστε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Θα έρθω πατρα και θα γράψω αναλυτικά
Η ντορι κοντή αδύνατη μελαχροινη δεν μ άρεσε η παρουσίαση της,η μιχαελα πολύ ξυνη και δεν κάνει κάτι πέρα από απλό μου είπε η γνωστή Μαρία που δούλευε, τώρα είναι μόνο τσατσά δεν πάει με πελάτες
Στο 120 Μισέλ Λαρισα και Τζούλι
Να σημειώσω έχει πάει το απλό 40 σε όλα τα μαγαζιά και παρόλο αυτά υπήρχαν πολλοί που πήγαιναν
Βέβαια εδώ μέσα μηδέν ενημέρωση αυτό είναι το περιεργο
Επίσης παίζει και να έχει βαρεθεί,εγώ την είχα πάρει πριν χρόνια Αθήνα
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Εγώ περιμένω από χθες να μας πει.Δώσε περιγραφή αδερφε
Θα έρθω πατρα και θα γράψω αναλυτικά
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Στο Όθωνος 106 είναι μια Βαλέρια , αξίζει;
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Πέρασα με Χριστίνα στο Σαχτούρη . Έχασα 40€ , αστέριας με ρωταγε συνέχεια εάν τελείωσα . Στο τέλος την έδιωξα αχυστος , μεγάλη φολα . Πώς μπορώ να μιλήσω με την Άντζελα να της το πω;
mounoskilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Είναι φολες οι περισσότερες, για εμένα τέλειωσε η συγκεκριμένη αλυσίδα , ακόμα και πιο άσχημα μπάζα την ίδια συμπεριφορά έχουνΠέρασα με Χριστίνα στο Σαχτούρη . Έχασα 40€ , αστέριας με ρωταγε συνέχεια εάν τελείωσα . Στο τέλος την έδιωξα αχυστος , μεγάλη φολα . Πώς μπορώ να μιλήσω με την Άντζελα να της το πω;
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Γιατί δεν πήγες στη Βαλέρια στο 106 φίλε; Η χριστινα φαινετε και πατσαβουριτσαΠέρασα με Χριστίνα στο Σαχτούρη . Έχασα 40€ , αστέριας με ρωταγε συνέχεια εάν τελείωσα . Στο τέλος την έδιωξα αχυστος , μεγάλη φολα . Πώς μπορώ να μιλήσω με την Άντζελα να της το πω;
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι άσχημη αλλά από υπηρεσίες 0 . Επίσης αφού ξέρεις για την Βαλέρια , γιατί δεν απάντησες πιο πριν που ρώτησαΓιατί δεν πήγες στη Βαλέρια στο 106 φίλε; Η χριστινα φαινετε και πατσαβουριτσα
Andreas Milonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2026
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πήγα χθες στο 118 ήταν η μιχαελα και μια άλλη η ντορι αν θυμάμαι καλάΗ βιολετα η ξανθια με τα τατουαζ στο γλαυκο στα απο κατω ειναι μουναρα απτις καλυτερες που εχω παει γιατι δεν το λεει κανεις παρτακιδες ειστε?
Η ντορι κοντή αδύνατη μελαχροινη δεν μ άρεσε η παρουσίαση της,η μιχαελα πολύ ξυνη και δεν κάνει κάτι πέρα από απλό μου είπε η γνωστή Μαρία που δούλευε, τώρα είναι μόνο τσατσά δεν πάει με πελάτες
Να σημειώσω έχει πάει το απλό 40 σε όλα τα μαγαζιά και παρόλο αυτά υπήρχαν πολλοί που πήγαιναν
tarifasmov
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2026
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
πατρα για δουλειες το σκ
καμια καλη προταση ύπαρχει ;
καμια καλη προταση ύπαρχει ;
Andreas Milonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2026
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Την ξέρω από Αθήνα,θέλει μεγάλα προγράμματα η Χριστίνα για να αποδώσειΔεν είναι άσχημη αλλά από υπηρεσίες 0 . Επίσης αφού ξέρεις για την Βαλέρια , γιατί δεν απάντησες πιο πριν που ρώτησα
Επίσης παίζει και να έχει βαρεθεί,εγώ την είχα πάρει πριν χρόνια Αθήνα
Andreas Milonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2026
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σκατα είναι σε όλη τη πόλη.επανω ποτάμι ακόμα χειρότεραΕίναι φολες οι περισσότερες, για εμένα τέλειωσε η συγκεκριμένη αλυσίδα , ακόμα και πιο άσχημα μπάζα την ίδια συμπεριφορά έχουν
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.034
- Πόντοι
- 28.246
Έχει το Brno Πάτρα, φίλε;Πήγα χθες στο 118 ήταν η μιχαελα και μια άλλη η ντορι αν θυμάμαι καλά
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 16.334
- Πόντοι
- 3.556
@Andreas Milonas μη φοβάσαι. Απαντα μας τύπε, έλα να κάνουμε κουβέντα, μη κομπλαρεις.
Φίλος του Σαλαμουνα δεν είσαι ;
Φίλος του Σαλαμουνα δεν είσαι ;
Andreas Milonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2026
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
40 εχουν παει το απλοΠόσο είναι η τιμή στη Πάτρα;
Εδώ χειρότερα 5040 εχουν παει το απλο