Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Όχι δεν ξέρω , γνωρίζει κάποιος ποια είναι στο Σαχτούρη; Επίσης το απλό εκεί είναι 40 ή 50
Άννα λες την ξανθιά;;Γλαύκου 120 χθες ήταν
Λάρισα.
Άννα
Σονια
Γλαύκου 118 ήταν
Βανέσα
Σονια
Δεν αξίζει είχα πάει παλιότ
Αδερφέ εσύ που ξέρεις για την τζενη έκανε και προκτικο από υπηρεσίες πως ήταν;Γλαύκου 120 χθες ήταν
Λάρισα.
Άννα
Σονια
Γλαύκου 118 ήταν
Βανέσα
Σονια
Δεν θυμάμαι ρε τύπε για πρωκτικοΑδερφέ εσύ που ξέρεις για την τζενη έκανε και προκτικο από υπηρεσίες πως ήταν;
Πότε πηγες τελευταία φορά εκεί. Αφού εσυ εισαι στο Brno.Πήγε 40 το απλό και στο 118 και στο 120.
Να το ξέρετε.
Για μένα τέλος το ποτάμι
Είναι η Στεφανία την είχα πάρει πολύ παλιάΔεν γινεται δουλεια ετσι με τα call-girl και τα μπουρδελα στην πατρα που εχουν γινει χωρις λογο πανάκριβα.
Η λυση ειναι να βρεθουν περιπτωσεις γυναικων που εκδιδονται απο στομα σε στομα.
βεβαια και αυτοι οι λιγοι που ξερουν δεν μιλάνε αρα δυσκολο...
παρεπιπτοντως καμιά call girl που να δεχεται παρτουζα υπαρχει στην Πατρα?Αν ενδιαφερεται κανεις να παρουμε καμία παρέα ας μου πει..
καύλωσα698 106 0581 σε περιμένω να σου εκπληρωσω κάθε φαντασιωση..![]()
Τι στεφανια που τη βρίσκουμε?Είναι η Στεφανία την είχα πάρει πολύ παλιά
Τώρα πως είναι η Στεφανία θα μου πεις ωραίος τύπος είναι τσουποτη σαν κοπέλα τα έχει τα κιλά της βυζί ωραίο εμένα μου αρέσει σαν γκόμενα
Άνοιξε νέο μαγαζι;Στο Όθωνος που άνοιξε αυτή η λανα λέει τίποτα;
Αυτής της Άντζελας είναι με τα γνωστά φροκαλα που φέρνει. Λανα θεομουνο στο σαιτ και από κοντά η κρεμασμένη θειά που φέρνειΆνοιξε νέο μαγαζι;
To οθωνος 100 εκεί που ήταν το στούντιο Κ έκλεισε?Αυτής της Άντζελας είναι με τα γνωστά φροκαλα που φέρνει. Λανα θεομουνο στο σαιτ και από κοντά η κρεμασμένη θειά που φέρνει
Μάλλον το οθωνος 100 έκλεισε και άνοιξαν το 106Σαχτούρη που πήγα ήταν καλή. Στην Όθωνος δίπλα ήταν κλειστό το μαγαζί