Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σήμερα ήρθε. Πηγα να τη δω με ανυπομονησία μιας και περίμενα να έρθει νέα κοπέλα μετά την αγάπη μιας και δεν τη γουστάρω. Βγαίνει λοιπόν η τσα2 μου λέει η κοπέλα είναι καινούργια, η τοηανη μπλα μπλα μπλα κτλ. Μου σκάει το story πριν βγει η κοπέλα, είναι λίγο αδύνατη αλλά είναι πολύ καλή στο κρεβάτι. Μου ήρθε να της πω την έχεις δοκιμάσει και το λες; τέλος πάντων βγαίνει ένας κοντός σκελετός με μαύρα μαλλιά. Κι όπως μπήκα έτσι βγήκα από το μαγαζί. Υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή λοιπόν.Στο στουντιο κ εχει ερθει μια Ρωξάνη,αν εχει πάει κάποιος ας μας πει πληροφορίες
Οκ κι εγώ πήγα να την δω. Πράγματι η κοπέλα είναι αδύνατη αλλά σκελετός είναι υπερβολή. Είναι κατά την άποψη μου καλύτερη από την Τζουλιάνα στο Γλαύκου 118. Δεν πέρασα επειδή δεν είχα χρόνο αλλιώς θα την δοκίμαζα.Σήμερα ήρθε. Πηγα να τη δω με ανυπομονησία μιας και περίμενα να έρθει νέα κοπέλα μετά την αγάπη μιας και δεν τη γουστάρω. Βγαίνει λοιπόν η τσα2 μου λέει η κοπέλα είναι καινούργια, η τοηανη μπλα μπλα μπλα κτλ. Μου σκάει το story πριν βγει η κοπέλα, είναι λίγο αδύνατη αλλά είναι πολύ καλή στο κρεβάτι. Μου ήρθε να της πω την έχεις δοκιμάσει και το λες; τέλος πάντων βγαίνει ένας κοντός σκελετός με μαύρα μαλλιά. Κι όπως μπήκα έτσι βγήκα από το μαγαζί. Υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή λοιπόν.
Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά ούτε στον δρόμο δεν θα γύριζα να την κοιτάξω ακόμα και γυμνή να κυκλοφορούσε....Οκ κι εγώ πήγα να την δω. Πράγματι η κοπέλα είναι αδύνατη αλλά σκελετός είναι υπερβολή. Είναι κατά την άποψη μου καλύτερη από την Τζουλιάνα στο Γλαύκου 118. Δεν πέρασα επειδή δεν είχα χρόνο αλλιώς θα την δοκίμαζα.
Έτσι όπως τα λες είναι, για θέμα γούστου..Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά ούτε στον δρόμο δεν θα γύριζα να την κοιτάξω ακόμα και γυμνή να κυκλοφορούσε....
Δίκιο έχεις σε αυτό, αλλά κ παλι δεν νομίζω να ενδιαφέρει κ πολλους το τι γίνεται στα σπιτάκια.Πάντως δεν υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές να ενημερώνουν για τα σπιτάκια στη Πάτρα,επάνω ποτάμι πηγε κανένας?
Πρέπει η πόλη να απόκτηση ενα πορνορεπορτερ να ενημερώνει συχνά τι γινεται στο πεδίο
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Το είχα θίξει κι εγώ όταν έκανα κριτική για το σπίτι το 106. Είδα με τα μάτια μου συναγωνιστή να βγαίνει από άλλο σπίτι και δεν είδα καμιά κριτική. Θα το ξαναγράψω. Η ιστοσελίδα είναι για την δική μας εξυπηρέτηση. Γράψτε 2 λόγια όχι πολλά για την εμφάνιση της κοπέλας και από υπηρεσίες για να έχουμε μια εικόνα δεν είναι νομίζω ότι είναι τόσος κόπος. Θα μου πει κάποιος, 《πήγαινε και αν δε σου αρέσει φύγε 》. Δεν είναι όμως έτσι. Με ρωτάς αν μπορώ να πάω, ειδικά όταν έχω ένα κενό από τη απογευματινή βάρδια γιατί να χάσω το χρόνο μου. Επίσης αν κάποιος έπεσε σε φόλα να το μάθουμε μην έχουμε τα ίδια όλοι, την επόμενη φορά φίλε θα σε σώσω εγώ από φόλα. Έτσι πάνε αυτά, σήμερα εσύ αύριο εγώ. Για παράδειγμα οτάν πήγα στο 106 η κοπέλα που δούλευε ήταν κομοδίνο. Αν είχαμε διαβάσει μια κριτική δεν θα πηγαίναμε γιατί μετά από μένα ήταν άλλοι 2. Γιαυτό κι έκανα κριτική για να προφυλάξω κάποιον άλλον που δεν ήξερε. Επίσης στο nantias έχει έρθει νέα κοπέλα, της οποίας ούτε το ονομα δεν ξέρουμε και είμαι σίγουρος ότι έχουν πάει αρκετοί. Αυτά από μένα συγνώμη για το σεντόνι.Πάντως δεν υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές να ενημερώνουν για τα σπιτάκια στη Πάτρα,επάνω ποτάμι πηγε κανένας?
Πρέπει η πόλη να απόκτηση ενα πορνορεπορτερ να ενημερώνει συχνά τι γινεται στο πεδίο
Το τηλεφωνικά δεν λέει τίποτα εδικά σε κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ όπως εγώ. Πες μας πως ήταν αυτή που πήρες από εμφάνιση και υπηρεσίες. Εγώ μένω κοντά στην Αγία Σοφία σιγά μην《 πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα 》. Ειδικά μύστες που έρχονται από Ρίο ή από χωρια πρέπει να έχουν μια εικόνα.εχω αναφερει πολλες φορες οτι για τα κοριτσια στον γλαυκο μπορουμε κ τηλεφωνικα να μαθουμε το ποιες δουλευουν....πχ προχθες στο sex house ηταν μαρινα κορινα κ η καρλα....τιποτα καινουργιο....στης μονικας δεν ξερω για νεα αφιξη....
οκ...αν καποιος δεν εχει παει ποτε....Το τηλεφωνικά δεν λέει τίποτα εδικά σε κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ όπως εγώ. Πες μας πως ήταν αυτή που πήρες από εμφάνιση και υπηρεσίες. Εγώ μένω κοντά στην Αγία Σοφία σιγά μην《 πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα 》. Ειδικά μύστες που έρχονται από Ρίο ή από χωρια πρέπει να έχουν μια εικόνα.
Η Μελίνα στο Studio K, η Αμαλία στο 120 και βεβαίως η Βίκυ από τις παλιές. Από τις τελευταίες εμφανίσεις η Σοφία στο Κ και η ΣτεΠοιά είναι(ήταν)η καλύτερη κοπέλα κατα τα γούστα σας στη πόλη?
Εγώ θα αναφέρω η ντανα απο αυτές που έφυγαν και τωρα η Τζούλια
Στέλλα στο Αγ. ΣτέφανοΗ Μελίνα στο Studio K, η Αμαλία στο 120 και βεβαίως η Βίκυ από τις παλιές. Από τις τελευταίες εμφανίσεις η Σοφία στο Κ και η Στε
Αν και εχω πάει ελάχιστες φορές (8), αυτές που άρεσαν ήταν η Στεφανια και η Βίκυ. 4 φορές έχω πάει με την πρώτη και 3 με την Βίκυ. Η άλλη φορά ήταν με κάποια Άννα στο 106. Την Παρασκευή θα πάω να δοκιμάσω την περίφημη Τζούλια.Ποιά είναι(ήταν)η καλύτερη κοπέλα κατα τα γούστα σας στη πόλη?
Εγώ θα αναφέρω η ντανα απο αυτές που έφυγαν και τωρα η Τζούλια
Σε πιο σπιτάκι θα βρούμε την λορυΧαιρετε μαγκες μου...χθες πηγα επανω μια βολτα να δω δυο καινουργιες....αννα καλουτσικη περιπου 30 κανονικο σωμα ωραιο στηθος και ρωγα οπως την ειδα οταν βγαινει απο το δωματιο.σε γενικες γραμμες δεν ειναι μπαζο,μαλλον ελληνιδα...λορυ νταρντανα δηλωνει ρουμανα 30συν και αυτη δεκτικη σε 69 και πιπες και τα συναφη,δεν ειναι χοντρη ,τουμπανο αλλα δεν ειχε τον κωλο που περιμενα....μεγαλη περιφερεια κ καθαρη απο οτι μου φανηκε....στηθος οχι μεγαλο.........αυτα.....στα αλλα μαγδα ευριδικη τζουλιαννα και η λαρισα...
sex house.......μεχρι τις 6 λογικα.......μεθαυριο δεν θα ειναι....θα φυγει...Σε πιο σπιτάκι θα βρούμε την λορυ
Σε ευχαριστώ πολύsex house.......μεχρι τις 6 λογικα.......μεθαυριο δεν θα ειναι....θα φυγει...
παρε ενα τηλ πριν πας....ενδεχεται να σου την πουνε σαν Δωρα....η ιδια ειναι...Σε ευχαριστώ πολύ