Χτες που πηρα τηλέφωνο έτσι μου είπαν.. Τέλος σταμάτησε και εφυγε απο την πατραΤελικά σταμάτησε όντως; δεν επιστρέφει?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χτες που πηρα τηλέφωνο έτσι μου είπαν.. Τέλος σταμάτησε και εφυγε απο την πατραΤελικά σταμάτησε όντως; δεν επιστρέφει?
Το χάσαμε το κορμί.Χτες που πηρα τηλέφωνο έτσι μου είπαν.. Τέλος σταμάτησε και εφυγε απο την πατρα
Λέει τίποτα;Νομίζω στο 120 σήμερα
Από εμένα όχι.. Αλλά τι να πω γουστάρω είναι αυτά.. Στην καιτη studio k μήπως έχεις άποψη ; η στην Βίκυ την Ελληνίδα στο παλιο nantiasΛέει τίποτα;
Ίσως μας διαφωτίσει κάποιος άλλος από εδώ μέσα.. Σίγουρα το έχουν διαβασει αρκετοιΌχι είχα διακόψει λίγες μέρες. Τώρα θα ξαναρχίσω τις επιδρομές. Και ελλείψει Αμαλίας ψάχνω για την επόμενη.
Τι είναι αυτό το πραγμα με τη πατρα ρε αδελφέ.. Νικόλ έχω παει... Σαρα αξίζει;Τπτ παιδια χαμένος χρονος οκες πατσαβουρες.. μονο απο το κανεσεξ νικολ και σαρα σερβα κορμι δυνατο που εχει ερθει
Απο τις φωτο φενεται υπερτουπανο με κωλαρα δυνατη .. η νικολ ειναι καλα απο κοντα;Τι είναι αυτό το πραγμα με τη πατρα ρε αδελφέ.. Νικόλ έχω παει... Σαρα αξίζει;
Οχι φίλε είχα παει πριν 2 χρόνια.. Καμιά σχέση με τις φωτογραφίες... Μέτρια πραγματα.. Καλός χαρακτήρας όμως..Απο τις φωτο φενεται υπερτουπανο με κωλαρα δυνατη .. η νικολ ειναι καλα απο κοντα;
Αν όντως έφυγε η Αμαλία συναγωνιστές, πρέπει να βρούμε κάτι άλλο...Κρίμα γιατί ήταν αν όχι το καλύτερο, στο top 3 σίγουρα τουλάχιστον για μένα...Αν δεν γίνουν αλλαγές στις κοπέλες πάνω στον Γλαύκο, θα πάει η αναδουλειά σύννεφο... Με τις ίδιες κοπέλες που άλλες είναι ωραίες και έχουν σηκώσει τον αμανέ (πχ Λαρίσα) και άλλες είναι μη και όχι, ή μέτριες...δεν γίνεται δουλειά....
Αν όντως έφυγε η Αμαλία συναγωνιστές, πρέπει να βρούμε κάτι άλλο...Κρίμα γιατί ήταν αν όχι το καλύτερο, στο top 3 σίγουρα τουλάχιστον για μένα...Αν δεν γίνουν αλλαγές στις κοπέλες πάνω στον Γλαύκο, θα πάει η αναδουλειά σύννεφο... Με τις ίδιες κοπέλες που άλλες είναι ωραίες και έχουν σηκώσει τον αμανέ (πχ Λαρίσα) και άλλες είναι μη και όχι, ή μέτριες...δεν γίνεται δουλειά....
Το συγκεκριμένο μαγαζί το θεωρώ το πιο "άκυρο"σπανίως το επισκέπτομαι. Τις περισσότερες φορές φέρνει μέτριες κοπέλες ή με υπηρεσίες μίνιμαλ. Αυτή η Καίτη δείχνει νίναρος στην φωτό αλλά είναι όντως έτσι?Studio k μια Αγαπη πηγε κανεις να μας πει εντυπώσεις;