Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν ο Βενιζέλος τα βάλει με τον Καραμανλή τότε δε θα είναι εκλογες
Θα είναι ΣΟΥΜΟ.
Γεια σου φίλε Τομιτο.
Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για υποκρισία. Πάντα είχαν τη στήριξη των κέντρων αυτών και χάρις σε αυτά κυβέρνησαν χειραγωγόντας την κοινή γνώμη.
Τώρα που άλλαξαν οι ισορροπιες, δε μας αρέσει.
Βέβαια, η παρέμβαση στην προκειμένη περίπτωση ήταν άγαρμπη ίσως και λόγω πίεσης χρόνου. Εκτός αν έγινε επίτηδες.
Οι υποψηφιότητες ακόμα δεν έχουν κλείσει. Και κανείς από τους 2 δε μπορεί να εγγυηθεί την εντότητα του κόμματος, πόσο μάλλον να πείσει ότι έχει έτοιμη αξιόπιστη και αξιόμαχη ομάδα που μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα.
Εγραψες φιλε pleasurer!!!!!!!!!!!!!!για τα τοις πασοι γνωστα & ακρως επιθυμητεα απο ολους οσους εμπλεκονται στην πολιτικη..μασα-ξαπλα-ρεμουλα..
Σε ευχαριστώ που με προσγείωσες,
έλπιζα πως ίσως να είναι κάτι στην επιστροφή της πολιτικής,
αλλά έχεις δίκιο, απλά κάποιοι αισθανθήκαν ότι θα είναι εκτός της νέας ηγετικής ομάδες του ΒΑΒΕ και άρχισαν να αντιδρούν στο ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός.
business as usual
Φίλε Τομιτο δε θέλω να σε επηρρεάσω - μην επηρρεάζεσαι και πολύ από τα συμπεράσματα ενός γέρου όπως εγώ.
Πάντα όμως είναι προς το συμφέρον της εκάστοτε εξουσίας τα πράγματα να μην αλλάζουν. Και οταν λέω εξουσία εννοώ φυσικά και τα 2 μεγάλα κόμματα, που έχουν στήσει ένα μηχανισμό και μπορεί να μην κυβερνήσουν τώρα, θα κυβερνήσουν όμως σε 4 άντε 8 χρόνια.
Ομως...οι αλλαγές πρέπει να γίνουν. Δεν έχω δει κάτι πραγματικά ανανεωτικό στους 2 μεγάλους. Πρόκειται για διεφθερμένους μηχανισμούς εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Η ανάγκη για αλλαγή στην αρχηγία του πασοκ δεν προέκυψε λόγω ιδεολογίας. Προέκυψε καθαρά λογω ενδεχόμενης καθυστέρησης αρπάγματος της κουτάλας.
Δεν ειδα τον ΒΑΒΕ να κάνει κάποια πολιτική δήλωση διαφορροποίησης σε σχέση με το υφιστάμενο καθεστώς. Ο τύπος απλά θέλει να γινει πρωθυπουργός και αυτό είναι όλο. Όχι γιατί έχει αηδιάσει με τη διαφθορά, την καταστροφή του περιβάλλοντος και το μέλλον που προβλέπεται ζοφερό για την Ελλάδα.
Μια απο τα ίδια λοιπόν. Σε εμάς μένει μόνο να παρακολουθούμε το διασκεδαστικό σόου που μας προσφέρεται.
ελαχιστα διασκεδαστικο..σιγουρα εμετικο..Μια απο τα ίδια λοιπόν. Σε εμάς μένει μόνο να παρακολουθούμε το διασκεδαστικό σόου που μας προσφέρεται.