Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω δε λεω(ελεγα βασικα γιατι εχω σχεδον ξεκοψει απο το αθλημα) κανενα η σχεδον κανενα ψεμα.μηπως ειναιαυτο?
![]()
![]()

καλα δεν της ειχες πει της λεγαμενης οτι εισαι σπάταλος,έ σκρουντζάκο?![]()

...Είσαι η ωραιότερη γυναίκα που έχω δεί στη ζωή μου..!!
.... Είσαι πολύ καλό παιδί τελικά....
....Κρίμα που η ζωή σου τα έφερε έτσι και βρίσκεσαι εδώ.... πάντως έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω... συνήθως στον πάτο του βαρελιού με τα " σκ..." βρίσκεται το διαμάντι....
..και ο Χριστός συγχώρεσε τις αμαρτωλές... άν ζούσε σήμερα... εδώ θα δίδασκε...
Εχω πολλές γκομ... και πολλά λεφτά, είμαι παρα-μορφωμένος, έχω porche ( σε μινιατούρα )εδώ έρχομαι απλά για να ξεχαστώ.. ή να συνοδεύσω τους φίλους μου, που είναι ψιλο-λυγούρια..
Δεν κάνω χορό μαζί σου, γιατί ντρέπομαι !!! μήπως όμως να βγαίναμε καμιά βόλτα μαζί ? είσαι ξεχωριστό παιδί.... μην φοβάσαι δεν θέλω να σε μαμήσω.... απλά παρέα !!!!
μη φοβάσαι ότι θα με χάσεις από πελάτη... μπορεί να βγαίνουμε φιλικά ( χωρίς σεξ ) και συγχρόνως να είμαι και πελάτης σου... !!
Υπό άλλες συνθήκες , θα μπορούσα και να σε παντρευτώ...!!!
και άλλες τέτοιες παπαρολογίες !!!![]()
Αυτο δεν ειναι παραμυθι ειναι πραγματικοτητα ."Έχω φίλους φωτογράφους στο MAXIM, θα ρωτήσω να βρεθούμε να τα πείτε να σου βάλει φωτογραφίες στο περιοδικό"
Αυτο δεν ειναι παραμυθι ειναι πραγματικοτητα .
Θυμαμαι πριν δυο χρονια στο AMAZON επαιζε πολλη φωτογραφιση στο MAXIM
...ξέρω όμως ότι όλες γουστάρουν να ελπίζουν ότι θα δημιουργήσουν book με φωτογραφίες μέσω γνωστού κλπ.... που σημαίνει πιθανότητα καριέρας στη showbiz κλπ.

γι' αυτό να τους λες ότι είσαι φίλος του Duracell και θα τους κανονίσεις prive φωτογράφιση ΔΩΡΕΑΝ ;)![]()