Νέα

Παραμύθια !! Κάποιοι τα ζουν και κάποιοι τα χάφτουν !!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.507
Like
13.456
Πόντοι
3.656
:fuck2:

Με λίγα λόγια. Εχω γνωρίσει στη ζωή μου πολλά μορφωμένα αρχίδια. Οπως επίσης έχω γνωρίσει ανθρώπους αμόρφωτους και αδαείς αλλά ηθικά γίγαντες. Είμαι βέβαιος στο ότικαι  εσείς θα έχετε ανάλογες εικόνες !!
Εχει μεγάλη σημασία στη ζωή μας να ξεχωριζουμε τόσο τις διαδικασίες όσο και τα αποτελέσματά τους,

Μα αυτό ακριβώς σημείωσα. Και ακόμα μπορώ να σημειώσω ότι οι αμόρφωτοι άνθρωποι έχουν κάποια δικαιολογία όταν κάνουν κάποιες χοντράδες. Τα μορφωμένα αρχίδια (τα οποία παίζουν το ρόλο του ήπιου και εξελιγμένου, όταν είναι μπροστά ανώτεροί τους και δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό όταν έχουν μπροστά τους ανθρώπους που θεωρούν κατώτερους) δεν έχουν αυτή τη δικαιολογία. Κάποιος είχε πει  ότι παιδεία είναι αυτό που σου μένει όταν αφήνεις το σχολείο. Και το ποιος είναι πραγματικά κάποιος φαίνεται όταν πάρει ξαφνικά εξουσία ή χρήματα. Τότε, θα πετάξει τη μάσκα που πιθανόν να φόραγε
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.507
Like
13.456
Πόντοι
3.656
γιαννη μποκολε για τους αντρες γοητευτικη γυναικα είναι μια γυναικα με καμπύλες και σφικτη επιδερμιδα.
για τις γυναικες γοητευτικος αντρας είναι αυτος που ξεδευει για αυτές αρα καποιος με λεφτα που θα μπορει ν ασυντηρησει στο μελλον τα παιδια της.
η εμφανιση του αντρα παιζει ρολο μονο στην σεξουαλικη ευχαριστηση της γυναικας και από τοτε που φυγαμε από τις σπηλιες δεν τις νοιαζει αν εχεις μπρατσα και  νειατα αφου αυτά δεν βγαζουν λεφτα.
γοητευτικη γυναικα =ωραιος κωλος και ωραιο προσωπο
γοητευτικος αντρας =πλούσιος και κοινωνικα ισχυρος

μα δεν διαφωνώ. Οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικά γενετικά συμφέροντα. Εμείς ψάχνουμε σημάδια που να εγγυούνται γονιμότητα και υγεία και αυτές σημάδια ότι θα δώσουμε καλές συνθήκες στις ίδιες και στους απογόνους τους, μιλάμε για βαθιά ριζωμένο προγραμματισμό. Σημείωσα την εθελοτυφλία των ανθρώπων που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το νεαρό κορίτσι ήρθε μαζί τους για κάτι άλλο εκτός από την προσφορά (συνήθως σε είδος) που τους έκαναν. 
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε τοτε γιατι λες ότι δεν πηγαν για την  γοητεια τους με τους γερους?
γοητευτικοι είναι οντως οι γεροι στην εποχη μας γιατι γοητεια=οικονομικη δυναμη στον αντρα.
εγω στα 18 δεν ειχα γκομενες παροτι ειχα πολύ ωραιο σωμα γιατι δεν ημουν γκητετυτικος, ημουν ενας φοιτητης με χαρτζιλικι.
μετα τα τριαντα το σωμα μου ειναι χαλια αλλα ειμαι πολυ γοητευτικος γιατι ειμαι δημοσιος υπαλληλος
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.507
Like
13.456
Πόντοι
3.656
ε τοτε γιατι λες ότι δεν πηγαν για την  γοητεια τους με τους γερους?
γοητευτικοι είναι οντως οι γεροι στην εποχη μας γιατι γοητεια=οικονομικη δυναμη στον αντρα.
εγω στα 18 δεν ειχα γκομενες παροτι ειχα πολύ ωραιο σωμα γιατι δεν ημουν γκητετυτικος, ημουν ενας φοιτητης με χαρτζιλικι.
μετα τα τριαντα το σωμα μου ειναι χαλια αλλα ειμαι πολυ γοητευτικος γιατι ειμαι δημοσιος υπαλληλος

άντε πάλι, ίσως δεν ήμουν σαφής. Τα άτομα που περιέγραψα, δεν ήθελαν να παραδεχτούν ότι αν δεν χάλαγαν τα λεφτά που χάλασαν, δεν θα έτρωγαν τα παστάκια. Ήθελαν να πιστεύουν ότι τα κέρδισε η γοητεία τους (η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γοητεία του πολυταξιδεμένου / επιτυχημένου) κι ότι απλά χάλασαν όσα χάλασαν για να περάσουν καλύτερα. Κι εγώ είμαι πολύ γοητευτικός τώρα, γιατί αντί για την εντούρο μηχανή που είχα στα 18 έχω και αμάξι, δικό μου σπίτι και μπορώ να χαλάσω ικανοποιητικά πακέτα. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να τα χαλάσω για την Ελλεηνίδα κοντά στην ηλικία μου, αφού μπορώ να τα δώσω απ΄ευθείας σε νεότερη, ομορφότερη, σεξουαλικότερη αλλοδαπή με πολύ μεγαλύτερη πείρα και διάθεση να με ικανοποιήσει. Δεν γουστάρω να κοροιδέυω τον εαυτό μου. Κια μου έρχεται και φτηνότερα, και χωρίς να μου τα πρήζουν
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Σε ποιες στατιστικές αναφέρεσαι;

Σε ποιες στατιστικές αναφέρεσαι;

Η έκφραση  ''στατιστικά πολυπληθή βάση'' που χρησιμοποίησα δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία φίλε. Εξ' άλλου δεν νομίζω ότι υπάρχουν σχετικά τέτοια στατιστικά στοιχεία.

Είναι προσωπική δική μου ποιοτική και όχι ποσοτική  εκτίμηση απο αυτά που γύρω μου βλέπω.

Ζητώ συγνώμη αν δημιούργησα λάθος εντύπωση !!  :hi: :hi:
 

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Μηνύματα
299
Like
510
Πόντοι
81
Ωραιο θεμα.. Μπραβο mindreader.
 

_thodoris

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
13
Like
1
Πόντοι
0
Μερικές από τις απόψεις του συγγραφέα είναι απλά συναισθηματικές αντιδράσεις στην πραγματικότητα. Δεν πρόκειται για κριτική σε κάποιο ψέμα. Φερ'ειπείν η εγκράτεια την οποία επιδεικνύουν τα δυο φύλα κατά την αρχική γνωριμία δεν έχει να κάνει με διαφυγή από κάποιο κοινωνικό αδιέξοδο ή εγκλεισμός σε κάτι τέτοιο. Δεν οφείλεται σε σύμβαση "κοινωνική". Η εγκράτεια είναι σημάδι γενετικής αξίας το οποίο επιδεικνύεται εκατέρωθεν από τα δύο φύλα, στον κατάλληλο βαθμό, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σεξουαλικής επιλογής.

Προφανώς και η γυναίκα θέλει να κάνει σεξ και ο άντρας θέλει να κάνει σεξ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το οποίο παίζεται. Για αυτόν τον λόγο ο καθένας πρέπει, με τη χρήση κάποιων συμβάσεων, να επιδείξει τα διαπιστευτήριά του. Δεν το επιβάλλουν οι συμβάσεις αυτό που γίνεται, ούτε είναι ψέμα. Φλερτ λέγεται και υπάρχει σε όλα τα είδη.

Το κύριο θέμα όμως είναι ότι η πραγματικότητα (ακόμα και του φλερτ) είναι τόσο σκληρή που ο άνθρωπος, όταν αποτυγχάνει, την αποφεύγει. Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίζει με μια κριτική στον "καπιταλισμό". Το δόγμα αυτό είναι θεολογικό και αποτελεί τη διαφορά της "Ανατολής" με τη "Δύση". Μέσα στην κοινωνία που ζει ο συγγραφέας μπορεί να έχει καταφέρει να φτάσει σε τέτοιες σκέψεις χωρίς καν να γνωρίζει ότι θεολογεί - πράγμα αξιόλογο.

Η απάντηση της "Δύσης" είναι ότι η πραγματικότητα πρέπει να γίνεται αποδεκτή, όσο σκληρή και αν είναι, από όλους. Αν και δεν λύνει το πρόβλημα του "όλοι να είναι ευτυχισμένοι", μια τέτοια προσέγγιση μειώνει αυτον τον τρόμο του 1 στους 2000 που, πιστεύω, είναι η απαρχή της σκέψης του: Μια κοινωνία βασισμένη σε παραμύθια είναι μια κοινωνία ερείπιο και έτσι η αίσθηση που έχουν οι 1999 έναντι του ενός γίνεται όλο και πιο αλγεινή όσο περισσότερο επικρατεί το παραμύθι. Η πραγματικότητα είναι σκληρή, αλλά μόλις αποδεχτείς και συμβιβαστείς με την τραχύτητα σταματάει η κατρακύλα και εργάζεσαι για κάτι καλύτερο.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το ψέμα και η ψευδαίσθηση βοηθούν κάποιον να κάνει κάτι στη ζωή του. Ιδίως η περίπτωση όπου ο έρωτας χρησιμοποιείται ως διαφυγή από την πραγματικότητα καταντά χειρότερο αδιέξοδο και από τα ναρκωτικά. Ό,τι και να κερδίσεις αν ερωτευτείς επί τη βάσει του ψεύδους θα το χάσεις 10 φορές κλαίγοντας σαν τον Ψάλτη για την Κούλα.

Η λύση, και εγώ πιστεύω, είναι η αποδοχή της πραγματικότητας. Όπως αναφέρεται η γυναίκα που φερ'ειπείν χάνει κιλά για να ικανοποιήσει τον σύζυγό της. Είναι δύσκολο, αλλά είναι το κοίταγμα της πραγματικότητας και οδηγεί σε κάτι καλύτερο. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό, οδηγεί, στο τέλος, σε κάτι χειρότερο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom