Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.715
- Πόντοι
- 24.385
στρικακι απο φραουλα κανι ;
Δεν έχεις κάνει homework! Έχουμε και thread με τα ψέματά μας. Το οποίο συνθηματικά οι ξεβράκωτες το αποκαλούν σκονάκι.Ενώ εμείς δεν παραμυθιάζουμε ποτέ !

Εγώ δεν κομπλεξάρομαι, εάν γίνεις και χορηγός χορού, είμαι μέσα!Γιατί ρε σας κομπλεξάρω
Εγώ είμαι απλός χορηγός του χώρου .
Κοίτα φίλε Zeus, για να μην παραπλανούμε το κοινό, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλα τα πορτοφόλια θεωρούνται πλέον στόχοι, ακόμη και αυτά με τα κέρματα όπως τα δικά μας. Γι'αυτό δεν μας ξεχνούν. Αν ξαναπάει το Χρηματιστήριο στις 4000 μονάδες, να είσαι σίγουρος ότι θα μας ξεχάσουν. ;)Με αυτά που λες συν την υπερχειλή σεξουαλικότητα μου φέρνουν στον νου τον
φίλο μου τον Yorgo... κάποιες ακόμα να τον ξεχάσουν και ακόμα τον ψάχνουν...
Κοίτα φίλε Zeus, για να μην παραπλανούμε το κοινό, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλα τα πορτοφόλια θεωρούνται πλέον στόχοι, ακόμη και αυτά με τα κέρματα όπως τα δικά μας. Γι'αυτό δεν μας ξεχνούν. Αν ξαναπάει το Χρηματιστήριο στις 4000 μονάδες, να είσαι σίγουρος ότι θα μας ξεχάσουν. ;)
Για μένα κ την παρέα μου μιλούσα φίλε...
Εμείς αποτελούμε τους μαλάκες της νύχτας...παντού μας δουλεύουν...τα πάντα πληρώνουμε χρυσά....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.....
Εσύ ποιός είσαι ? Αυτός ο μαλάκας,πικραμένος που αφού του τα έφαγαν οι ξεβράκωτες κ έμεινε ρέστος ήρθε να πει τον πόνο του ???
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.....ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......
[sub][sub]****Σκούπισε τη ροχάλα απ'την ελβίρα...κ ξανα-έλα...[/sub][/sub]
Απο την ΙΔΙΑ κοπέλα.
1)είμαι 19!
2)είμαι γιατρός!
3)έχω πάρει στον πρώην γκόμενο μου δώρο Ferarri!
Αλβανίδα στρίπερ. Χωρίς άλλα σχόλια.

εγώ μάγκες πήγα κάνα δυό φορές σε κωλόμπαρο, πήρα κάνα δυό χορούς, γάμησα τζάμπα, παντρεύτηκα κωλομπαρού και έκτοτε πήρα σύνταξη.

εγώ μάγκες πήγα κάνα δυό φορές σε κωλόμπαρο, πήρα κάνα δυό χορούς, γάμησα τζάμπα, παντρεύτηκα κωλομπαρού και έκτοτε πήρα σύνταξη.
πήγε στο Αγιο Ορος.H οχια το ξερει αυτο?![]()
![]()
που εχει χαθει αληθεια ρε? >![]()
τι τίτλο να βάλω;Ε τότε τα έχεισ κάνει όλα ... γράψε και ένα βιβλίο και τελείωσες ... !!!![]()
τι τίτλο να βάλω;
"Παντρεμένος συνταξιούχος μάγκας χορευτής τζαμπαγαμιάς σε κωλόμπαρο"τι τίτλο να βάλω;
θα σου κρατήσω ένα με προσωπική αφιέρωση......."Παντρεμένος συνταξιούχος μάγκας χορευτής τζαμπαγαμιάς σε κωλόμπαρο"

Είναι πιό πιασάρικος ο δικός μου τίτλος, ο δικός σου είναι κλισέθα σου κρατήσω ένα με προσωπική αφιέρωση.......
Αν και σκεφτόμουνα ένα πιο κλασσικό....
Ιδού η Ροδέλα, ιδού και το πήδημα.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Είναι πιό πιασάρικος ο δικός μου τίτλος, ο δικός σου είναι κλισέ![]()
![]()
![]()
Αποσύρω την πρότασή μου, the winner is Yorgos!!!"Γαμώ την τύχη μου!"
![]()