You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ποτε πηγές; Πέρασα και εγω Σάββατο βράδυ κατά τις 11.30 και δεν ήταν καμιά.Το ΠΣΚ εχει κινηση παντως...30 ομως πολλα δεν ειναι για τσιμπο με πλαστικο?? Παζαρευονται καθολου ξερουμε?
πιο αργα φιλε κατα τις 2 και μετα σιγουραΠοτε πηγές; Πέρασα και εγω Σάββατο βράδυ κατά τις 11.30 και δεν ήταν καμιά.
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 990
Αυτη στο Αβαξ, Μαριαννα νομιζω... Ζηταει 70 για αμαξι... Καβαλημενη!!
Τριγωνο παιδια μετα τις 22.30. Αν δειτε σακουλιτσα κρεμασμενη, και δεν ειναι καμια εκει, θα ειναι με πελατη. Μονο ΠΣΚ θα δειτε τρεις. Καθημερινες 1-2 κοριτσια. Η μελαχρινη με την μυτονγκα, η Ευα και η Χριστινα κατα κυριο λογο ειναι εκει.
Τριγωνο παιδια μετα τις 22.30. Αν δειτε σακουλιτσα κρεμασμενη, και δεν ειναι καμια εκει, θα ειναι με πελατη. Μονο ΠΣΚ θα δειτε τρεις. Καθημερινες 1-2 κοριτσια. Η μελαχρινη με την μυτονγκα, η Ευα και η Χριστινα κατα κυριο λογο ειναι εκει.
Είχε μια ξανθιά νομίζω νίκη που ήθελα να δοκιμάσω. Έχει κανείς πληροφορίες;Αυτη στο Αβαξ, Μαριαννα νομιζω... Ζηταει 70 για αμαξι... Καβαλημενη!!
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 990
Αυτη ηταν στο Τριγωνο και εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Γενικα στη παραλιακη , κατα την γνωμη μου παντα, η Αντα (κοντα στο ΖΕΝ) , η Vicky (στο τριγωνο και αυτη χαθηκε, ξανθια λιγο πιο chubby) και η Αμαντα στο Κρεολη ειναι οι μονες που αξιζουν. Την Σονια που λεει ο παραλιακιας δεν την εχω πετυχει ποτε. Αν ειναι στο αμαξι , πιθανο για αυτο.Είχε μια ξανθιά νομίζω νίκη που ήθελα να δοκιμάσω. Έχει κανείς πληροφορίες;
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
Έχω καιρό να την δω και εγώ. Όταν εμφανίζεται τις περισσότερες φορές είναι στο αμάξι εξώ από το γηροκομείο Σιβίλα και κάποιες φορές βγαινει από το αμάξι και πήγαινει λίγο πιο κάτω, στο Μιράντα. Εκεί έκανε και παλία πιάτσα.Αυτη ηταν στο Τριγωνο και εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Γενικα στη παραλιακη , κατα την γνωμη μου παντα, η Αντα (κοντα στο ΖΕΝ) , η Vicky (στο τριγωνο και αυτη χαθηκε, ξανθια λιγο πιο chubby) και η Αμαντα στο Κρεολη ειναι οι μονες που αξιζουν. Την Σονια που λεει ο παραλιακιας δεν την εχω πετυχει ποτε. Αν ειναι στο αμαξι , πιθανο για αυτο.
Έχω ξαναπεί ότι από υπηρεσίες είναι με διαφορά η καλύτερη, δεν κοιταεί ρολόι, γαμιέται σαν σκύλι. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο της εμφάνισης.
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 990
Μολις γυρισα απο μια βολτα. Πηρα Αμαντα στο Κρεολι με τον 100 , ακαποτη πιπα. Ηθελε 30 εχτρα αλλα της ειπα δεν εχω αλλα και μου ειπε αντε με 100. Το Κρεολι γαμιεται λιγο γιατι παει 29€. Θα ειναι εκει μεχρι τις 2.00 .
Κατα τα αλλα Βουλα δεν ειχε τπτ, στο ΖΕΝ επισης δεν ειδα την Αντα. Στο τριγωνο ειναι η Χριστινα, η Ευα, και μια καινουργια με ενα τατοο στο λαιμο , ολοιδια με την Ευα. Δεν θα μου κανε εντυπωση αν ειναι αδερφη της.
Απεναντι απο το φλοισβο δεν ηταν η χοντρη η Ιωαννα αλλα μια καινουργια , ασχημουλα, που αν δεν εισαι πονηρεμενος δεν θα την ρωτησεις καν ετσι οπως ειναι ντυμενη.
Κατα τα αλλα Βουλα δεν ειχε τπτ, στο ΖΕΝ επισης δεν ειδα την Αντα. Στο τριγωνο ειναι η Χριστινα, η Ευα, και μια καινουργια με ενα τατοο στο λαιμο , ολοιδια με την Ευα. Δεν θα μου κανε εντυπωση αν ειναι αδερφη της.
Απεναντι απο το φλοισβο δεν ηταν η χοντρη η Ιωαννα αλλα μια καινουργια , ασχημουλα, που αν δεν εισαι πονηρεμενος δεν θα την ρωτησεις καν ετσι οπως ειναι ντυμενη.
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 1.071
Για το Φλοίσβο μια με φόρμα και αθλητικά λες;Μολις γυρισα απο μια βολτα. Πηρα Αμαντα στο Κρεολι με τον 100 , ακαποτη πιπα. Ηθελε 30 εχτρα αλλα της ειπα δεν εχω αλλα και μου ειπε αντε με 100. Το Κρεολι γαμιεται λιγο γιατι παει 29€. Θα ειναι εκει μεχρι τις 2.00 .
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 990
Ναι ναι, ακριβώς!Για το Φλοίσβο μια με φόρμα και αθλητικά λες;
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 1.071
Καλή φαινόταν. Δεν πρόλαβα να δω με προσοχή γιατί λόγω ντυσίματος άργησα να μπω στη φάση. Μετά που γύρισα έλειπε.Ναι ναι, ακριβώς!
Τι έγινε;λετε το τσιμπουκι απο 30-40 να κατεβει στα 25€; λεω να το προσπαθησω σημερα.. και θα ενημερωσω
για πες γιατι και εγω 30 για τσιμπο δε δινωλετε το τσιμπουκι απο 30-40 να κατεβει στα 25€; λεω να το προσπαθησω σημερα.. και θα ενημερωσω
Το προηγούμενο Σκ και αυτό, στο ρεύμα προς Πειραιά είδα, Αμάντα, την καινούρια στον Μαρμαριδη, την Μαρία ( νομίζω) στη στάση του νεκροταφείου, τις τρεις στο τρίγωνο και κάποιες μέρες ήταν οι δύο.
Αβαξ , και Φλοίσβο και πριν την Αλίμου εγώ δεν είδα κάτι.
Αβαξ , και Φλοίσβο και πριν την Αλίμου εγώ δεν είδα κάτι.
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 990
Λοιπον δοκιμασα Sonia. Την βρηκα, στο κλασσικο μερος αλλα οχι σε αμαξι , για αυτο και την ειδα αλλωστε. Της εχει χαλασει μου ειπε.Έχω καιρό να την δω και εγώ. Όταν εμφανίζεται τις περισσότερες φορές είναι στο αμάξι εξώ από το γηροκομείο Σιβίλα και κάποιες φορές βγαινει από το αμάξι και πήγαινει λίγο πιο κάτω, στο Μιράντα. Εκεί έκανε και παλία πιάτσα.
Έχω ξαναπεί ότι από υπηρεσίες είναι με διαφορά η καλύτερη, δεν κοιταεί ρολόι, γαμιέται σαν σκύλι. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο της εμφάνισης.
Ναι οκ σε υπηρεσιες, δεν λεω... 50αρικο για τσιμπο ασκουφωτο , sex και anal . Αλλα ρε φιλε... Πως την παλεψες με την παρλα της; Πραγματικα ημουν ετοιμος σε μια φαση να τις πω κατεβα. Η τυπισα παιρνει βραβειο στις περισσοτερες λεξεις μεσα σε ενα μισαωρο. Δεν μπορουσα να το πιστεψω αυτο το πραγμα. Και φυσικα ειναι για μερακλιδες ετσι. Αν δεν ηταν τα καλα σου λογια δεν θα δοκιμαζα. Ειναι κυρια 50+.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις