Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
Ολη την προηγουμενη εβδομαδα απο δευτερα μεχρι και εχθες κυριακη, Μαρμαριδη μεχρι Φλοισβο που παω δεν υπαρχει τιποτα, νεκρα. Ποτε θα επιστρεψουν τα κοριτσια αναρωτιεμαι!

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Μόλις ανέβουν οι θερμοκρασίες.

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201
Το ΠΣΚ εχει κινηση παντως...30 ομως πολλα δεν ειναι για τσιμπο με πλαστικο?? Παζαρευονται καθολου ξερουμε?

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Το ΠΣΚ εχει κινηση παντως...30 ομως πολλα δεν ειναι για τσιμπο με πλαστικο?? Παζαρευονται καθολου ξερουμε?
Ποτε πηγές; Πέρασα και εγω Σάββατο βράδυ κατά τις 11.30 και δεν ήταν καμιά.

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Για τα 30 και 40 , τουλάχιστον αυτές στο Φλοίσβο και τρίγωνο, δεν παζαρευονται. Μόνο στα ποιο μεγάλα ποσά κάτι δέχονται.

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.073
Πόντοι
990
Αυτη στο Αβαξ, Μαριαννα νομιζω... Ζηταει 70 για αμαξι... Καβαλημενη!!
Τριγωνο παιδια μετα τις 22.30. Αν δειτε σακουλιτσα κρεμασμενη, και δεν ειναι καμια εκει, θα ειναι με πελατη. Μονο ΠΣΚ θα δειτε τρεις. Καθημερινες 1-2 κοριτσια. Η μελαχρινη με την μυτονγκα, η Ευα και η Χριστινα κατα κυριο λογο ειναι εκει.

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Το πήγε 70€ αυτή στο Αβαξ;
Καλά αυτή και παλαιότερα κάποιες περιόδους έλεγε μόνο ξενοδοχείο μια ώρα 150€.
Με τα φεγγάρια της είναι, πολύ ψηλά η μύτη τής και από υπηρεσίες και συμπεριφορά πατος.

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Αυτη στο Αβαξ, Μαριαννα νομιζω... Ζηταει 70 για αμαξι... Καβαλημενη!!
Τριγωνο παιδια μετα τις 22.30. Αν δειτε σακουλιτσα κρεμασμενη, και δεν ειναι καμια εκει, θα ειναι με πελατη. Μονο ΠΣΚ θα δειτε τρεις. Καθημερινες 1-2 κοριτσια. Η μελαχρινη με την μυτονγκα, η Ευα και η Χριστινα κατα κυριο λογο ειναι εκει.
Είχε μια ξανθιά νομίζω νίκη που ήθελα να δοκιμάσω. Έχει κανείς πληροφορίες;

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.073
Πόντοι
990
Είχε μια ξανθιά νομίζω νίκη που ήθελα να δοκιμάσω. Έχει κανείς πληροφορίες;
Αυτη ηταν στο Τριγωνο και εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Γενικα στη παραλιακη , κατα την γνωμη μου παντα, η Αντα (κοντα στο ΖΕΝ) , η Vicky (στο τριγωνο και αυτη χαθηκε, ξανθια λιγο πιο chubby) και η Αμαντα στο Κρεολη ειναι οι μονες που αξιζουν. Την Σονια που λεει ο παραλιακιας δεν την εχω πετυχει ποτε. Αν ειναι στο αμαξι , πιθανο για αυτο.

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
234
Πόντοι
21
Αυτη ηταν στο Τριγωνο και εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Γενικα στη παραλιακη , κατα την γνωμη μου παντα, η Αντα (κοντα στο ΖΕΝ) , η Vicky (στο τριγωνο και αυτη χαθηκε, ξανθια λιγο πιο chubby) και η Αμαντα στο Κρεολη ειναι οι μονες που αξιζουν. Την Σονια που λεει ο παραλιακιας δεν την εχω πετυχει ποτε. Αν ειναι στο αμαξι , πιθανο για αυτο.
Έχω καιρό να την δω και εγώ. Όταν εμφανίζεται τις περισσότερες φορές είναι στο αμάξι εξώ από το γηροκομείο Σιβίλα και κάποιες φορές βγαινει από το αμάξι και πήγαινει λίγο πιο κάτω, στο Μιράντα. Εκεί έκανε και παλία πιάτσα.
Έχω ξαναπεί ότι από υπηρεσίες είναι με διαφορά η καλύτερη, δεν κοιταεί ρολόι, γαμιέται σαν σκύλι. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο της εμφάνισης.

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.073
Πόντοι
990
Μολις γυρισα απο μια βολτα. Πηρα Αμαντα στο Κρεολι με τον 100 , ακαποτη πιπα. Ηθελε 30 εχτρα αλλα της ειπα δεν εχω αλλα και μου ειπε αντε με 100. Το Κρεολι γαμιεται λιγο γιατι παει 29€. Θα ειναι εκει μεχρι τις 2.00 .
Κατα τα αλλα Βουλα δεν ειχε τπτ, στο ΖΕΝ επισης δεν ειδα την Αντα. Στο τριγωνο ειναι η Χριστινα, η Ευα, και μια καινουργια με ενα τατοο στο λαιμο , ολοιδια με την Ευα. Δεν θα μου κανε εντυπωση αν ειναι αδερφη της.
Απεναντι απο το φλοισβο δεν ηταν η χοντρη η Ιωαννα αλλα μια καινουργια , ασχημουλα, που αν δεν εισαι πονηρεμενος δεν θα την ρωτησεις καν ετσι οπως ειναι ντυμενη.

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
18
Like
2.122
Πόντοι
1.071
Μολις γυρισα απο μια βολτα. Πηρα Αμαντα στο Κρεολι με τον 100 , ακαποτη πιπα. Ηθελε 30 εχτρα αλλα της ειπα δεν εχω αλλα και μου ειπε αντε με 100. Το Κρεολι γαμιεται λιγο γιατι παει 29€. Θα ειναι εκει μεχρι τις 2.00 .
Κατα τα αλλα Βουλα δεν ειχε τπτ, στο ΖΕΝ επισης δεν ειδα την Αντα. Στο τριγωνο ειναι η Χριστινα, η Ευα, και μια καινουργια με ενα τατοο στο λαιμο , ολοιδια με την Ευα. Δεν θα μου κανε εντυπωση αν ειναι αδερφη της.
Απεναντι απο το φλοισβο δεν ηταν η χοντρη η Ιωαννα αλλα μια καινουργια , ασχημουλα, που αν δεν εισαι πονηρεμενος δεν θα την ρωτησεις καν ετσι οπως ειναι ντυμενη.
Για το Φλοίσβο μια με φόρμα και αθλητικά λες;

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
λετε το τσιμπουκι απο 30-40 να κατεβει στα 25€; λεω να το προσπαθησω σημερα.. και θα ενημερωσω

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Το προηγούμενο Σκ και αυτό, στο ρεύμα προς Πειραιά είδα, Αμάντα, την καινούρια στον Μαρμαριδη, την Μαρία ( νομίζω) στη στάση του νεκροταφείου, τις τρεις στο τρίγωνο και κάποιες μέρες ήταν οι δύο.
Αβαξ , και Φλοίσβο και πριν την Αλίμου εγώ δεν είδα κάτι.

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.073
Πόντοι
990
Έχω καιρό να την δω και εγώ. Όταν εμφανίζεται τις περισσότερες φορές είναι στο αμάξι εξώ από το γηροκομείο Σιβίλα και κάποιες φορές βγαινει από το αμάξι και πήγαινει λίγο πιο κάτω, στο Μιράντα. Εκεί έκανε και παλία πιάτσα.
Έχω ξαναπεί ότι από υπηρεσίες είναι με διαφορά η καλύτερη, δεν κοιταεί ρολόι, γαμιέται σαν σκύλι. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο της εμφάνισης.
Λοιπον δοκιμασα Sonia. Την βρηκα, στο κλασσικο μερος αλλα οχι σε αμαξι , για αυτο και την ειδα αλλωστε. Της εχει χαλασει μου ειπε.
Ναι οκ σε υπηρεσιες, δεν λεω... 50αρικο για τσιμπο ασκουφωτο , sex και anal . Αλλα ρε φιλε... Πως την παλεψες με την παρλα της; Πραγματικα ημουν ετοιμος σε μια φαση να τις πω κατεβα. Η τυπισα παιρνει βραβειο στις περισσοτερες λεξεις μεσα σε ενα μισαωρο. Δεν μπορουσα να το πιστεψω αυτο το πραγμα. Και φυσικα ειναι για μερακλιδες ετσι. Αν δεν ηταν τα καλα σου λογια δεν θα δοκιμαζα. Ειναι κυρια 50+.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom