Αναφέρεται σαν τρίγωνο σε αυτό το thread.Κάποιες πιτσιρίκες στο istion yachting ξέρει κανεί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 957K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
o germanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Και άλλο είναι στο κοκοματ?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.110
- Πόντοι
- 3.246
Καινούργια μελαχρινή πιτσιρίκα με μοντελέ σώμα ονόματι Κιάρα δηλώνει ιταλίδα αλλά κάνει μπαμ οτι είναι ρουμάνα δοκίμασα μόνο πίπα αρκετά καλή και ορεξάτη φάνηκε… στο κλασικό στέκι που συχνάζουν οι 3 μαζί στη Λοχαγού Χρονόπουλου
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Μοντελε και Κιαρα μονο της Λιοσιων σκεφτομαι,να ναι η ιδια?Καινούργια μελαχρινή πιτσιρίκα με μοντελέ σώμα ονόματι Κιάρα δηλώνει ιταλίδα αλλά κάνει μπαμ οτι είναι ρουμάνα δοκίμασα μόνο πίπα αρκετά καλή και ορεξάτη φάνηκε… στο κλασικό στέκι που συχνάζουν οι 3 μαζί στη Λοχαγού Χρονόπουλου
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.110
- Πόντοι
- 3.246
καμία σχέσηΜοντελε και Κιαρα μονο της Λιοσιων σκεφτομαι,να ναι η ιδια?
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Οκ.Ποια ειναι καλυτερη?καμία σχέση
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 588
- Πόντοι
- 990
Κιαρα ή Κάτια όπως είπα εγώ είναι εδώ και κάνα χρόνο στο τρίγωνο. Δεν είναι κακη περίπτωση. Όλες είναι αλβανίδες παιδιά. Απλά από Ιταλία εξού και μιλάνε και Ιταλικά. Στο Kokomat παρεπιπτόντως αράζουν μόνο όταν πιάσει καμία βροχή.Καινούργια μελαχρινή πιτσιρίκα με μοντελέ σώμα ονόματι Κιάρα δηλώνει ιταλίδα αλλά κάνει μπαμ οτι είναι ρουμάνα δοκίμασα μόνο πίπα αρκετά καλή και ορεξάτη φάνηκε… στο κλασικό στέκι που συχνάζουν οι 3 μαζί στη Λοχαγού Χρονόπουλου
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Η Ιταλία που πιάτσαρε μετά τη Γλυφαδα προς Βουλιαγμένη, συνεχίζει;
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Δεν την πέτυχα χθες την Ιταλίδα, ούτε την άλλη που πιατσαρουν μαζί. Είδα μια με πράσινο φόρεμα χθες στο δρόμο της επιστροφής, μια ακόμα με μαύρο φόρεμα και καλό κούνημα και τέλος μια στο Μαρμαρίδη που μου φάνηκε δυνατή!
Δε ξέρω αν πέρασε κάποιος χθες και δοκίμασε ή έχει σχετική γνώμη για τα κορίτσια αυτά
Δε ξέρω αν πέρασε κάποιος χθες και δοκίμασε ή έχει σχετική γνώμη για τα κορίτσια αυτά
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.639
- Πόντοι
- 1.071
Που ήταν όλα αυτά τα τεμάχια; Στο τρίγωνο δεν είδα τίποταΔεν την πέτυχα χθες την Ιταλίδα, ούτε την άλλη που πιατσαρουν μαζί. Είδα μια με πράσινο φόρεμα χθες στο δρόμο της επιστροφής, μια ακόμα με μαύρο φόρεμα και καλό κούνημα και τέλος μια στο Μαρμαρίδη που μου φάνηκε δυνατή!
MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές που είναι αυτό το σημείο που αναφέρει ο albinolefe «Στη βουλα οπως ειπαν οι συναγωνιστες ειναι δυο κομματια στο ρευμα προς βαρκιζα. Δεν εχω δοκιμασει . Μεγαλες σε ηλικια . 50 ευρω και αυτες και 100 hotel». Υπάρχει κάποιο σημείο να μου υποδειξετε για να το βάλω στο gps γιατί δεν ξέρω πιος είναι ο δρόμος που πάει για βαρκιζα . Τι ώρες περίπου κάνουν πιάτσα;
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 402
- Πόντοι
- 20
Παραλιακή λεωφορος Ποσειδώνος απέναντι από το Νοσοκομείο Βούλας, πολύ απλό.Καλησπέρα συναγωνιστές που είναι αυτό το σημείο που αναφέρει ο albinolefe «Στη βουλα οπως ειπαν οι συναγωνιστες ειναι δυο κομματια στο ρευμα προς βαρκιζα. Δεν εχω δοκιμασει . Μεγαλες σε ηλικια . 50 ευρω και αυτες και 100 hotel». Υπάρχει κάποιο σημείο να μου υποδειξετε για να το βάλω στο gps γιατί δεν ξέρω πιος είναι ο δρόμος που πάει για βαρκιζα . Τι ώρες περίπου κάνουν πιάτσα;
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Για να βάζουμε μία τάξη. Η παραλιακή είναι ψόφια χωρίς νέο αίμα και ακόμα και τα στανταράκια δεν εμφανίζονται πάντα. Αυτές που ψάχνει ο άλλος στο Ασκληπιείο Βούλας έχουν καίρο να πατήσουν οπότε και στίγμα να του δώσουμε δεν θα τις βρει τώρα. Οι επιλογές είναι στο τρίγωνο, όπου παίζουν 2-3 κάθε βράδυ, Αμάντα στο Κρεολή, Άντα πριν την Αλίμου, η Σόνια στο αμάξι λίγο μετά την Αμάντα και η άλλη στο αμάξι στο φανάρι πριν την Αλίμου, η χοντρή Μαρμαρίδη που και που, η αλλήθωρη στο συμμαχικό νεκροταφίο και μέτα στο Φλοίσβο τα δύο μπάζα.
Αυτά παίζουν εδώ και πόσους μήνες, όποιος ζητάει ενημέρωση αρκεί να διαβάσει τις 5-6 προηγούμενες σελίδες.
Αυτά παίζουν εδώ και πόσους μήνες, όποιος ζητάει ενημέρωση αρκεί να διαβάσει τις 5-6 προηγούμενες σελίδες.
hippurus
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Μεστή σύννοψη για τα της παραλίας... Έχεις επάξια το όνομα "παραλιάκιας" συναγωνιστή...Για να βάζουμε μία τάξη. Η παραλιακή είναι ψόφια χωρίς νέο αίμα και ακόμα και τα στανταράκια δεν εμφανίζονται πάντα. Αυτές που ψάχνει ο άλλος στο Ασκληπιείο Βούλας έχουν καίρο να πατήσουν οπότε και στίγμα να του δώσουμε δεν θα τις βρει τώρα. Οι επιλογές είναι στο τρίγωνο, όπου παίζουν 2-3 κάθε βράδυ, Αμάντα στο Κρεολή, Άντα πριν την Αλίμου, η Σόνια στο αμάξι λίγο μετά την Αμάντα και η άλλη στο αμάξι στο φανάρι πριν την Αλίμου, η χοντρή Μαρμαρίδη που και που, η αλλήθωρη στο συμμαχικό νεκροταφίο και μέτα στο Φλοίσβο τα δύο μπάζα.
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 588
- Πόντοι
- 990
Φίλε είναι κοντά στο ύψος απέναντι από το Ασκληπιείο. Περνάω σχεδόν κάθε μέρα και τις βλέπω συνέχεια εκεί μετά τις 23.30. Αν δεν δεις καμία, είναι με πελάτη. Πρέπει να κάνεις μερικές βόλτες. Ο παραλιακιας πιο πάνω μάλλον έχει καιρό να περάσει από εκεί. Επίσης σε αμάξια δεν κάθεται καμία. Δεν ξέρω που τα χει δει αυτά.Καλησπέρα συναγωνιστές που είναι αυτό το σημείο που αναφέρει ο albinolefe «Στη βουλα οπως ειπαν οι συναγωνιστες ειναι δυο κομματια στο ρευμα προς βαρκιζα. Δεν εχω δοκιμασει . Μεγαλες σε ηλικια . 50 ευρω και αυτες και 100 hotel». Υπάρχει κάποιο σημείο να μου υποδειξετε για να το βάλω στο gps γιατί δεν ξέρω πιος είναι ο δρόμος που πάει για βαρκιζα . Τι ώρες περίπου κάνουν πιάτσα;
MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία όταν λες απέναντι εννοείς επί της Λεωφόρου βασιλέως Παύλου ή επι της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή ;Φίλε είναι κοντά στο ύψος απέναντι από το Ασκληπιείο. Περνάω σχεδόν κάθε μέρα και τις βλέπω συνέχεια εκεί μετά τις 23.30. Αν δεν δεις καμία, είναι με πελάτη. Πρέπει να κάνεις μερικές βόλτες. Ο παραλιακιας πιο πάνω μάλλον έχει καιρό να περάσει από εκεί. Επίσης σε αμάξια δεν κάθεται καμία. Δεν ξέρω που τα χει δει αυ
Φίλε είναι κοντά στο ύψος απέναντι από το Ασκληπιείο. Περνάω σχεδόν κάθε μέρα και τις βλέπω συνέχεια εκεί μετά τις 23.30. Αν δεν δεις καμία, είναι με πελάτη. Πρέπει να κάνεις μερικές βόλτες. Ο παραλιακιας πιο πάνω μάλλον έχει καιρό να περάσει από εκεί. Επίσης σε αμάξια δεν κάθεται καμία. Δεν ξέρω που τα χει δει αυτά.
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 588
- Πόντοι
- 990
Επι της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Παραλια μερια δηλαδη! Παντως οπως σου λεω... ειδικα νωρις τις τσιμπανε αμεσως! Μου χει τυχει να δω μια ενω ημουν στο ρευμα προς πειραια και μεχρι να κανω αναστροφη στο φαναρι την ειχαν τσιμπισει!Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία όταν λες απέναντι εννοείς επί της Λεωφόρου βασιλέως Παύλου ή επι της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή ;
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Απαντάς σε ένα σχόλιο που έχω κάνει 20 μέρες πριν. Πριν λοίπον 20 μέρες ίσχυε αυτό που έγραψα τότε. Τώρα ξαναεμφανίστηκαν. Αν γύρναγες καθόλου όπως λες θα ήξερες ότι είναι σύνηθες οι πουτάνες να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται.Φίλε είναι κοντά στο ύψος απέναντι από το Ασκληπιείο. Περνάω σχεδόν κάθε μέρα και τις βλέπω συνέχεια εκεί μετά τις 23.30. Αν δεν δεις καμία, είναι με πελάτη. Πρέπει να κάνεις μερικές βόλτες. Ο παραλιακιας πιο πάνω μάλλον έχει καιρό να περάσει από εκεί. Επίσης σε αμάξια δεν κάθεται καμία. Δεν ξέρω που τα χει δει αυτά.
Στο άλλο που λες μικρέ μου αδαή, έχω δώσει με ακρίβεια δύο σημεία που κάθονται μέσα σε αμάξι. Πήγαινε να δοκιμάσεις και μετά εδώ θα μαι για τη συγγνώμη σου μικρούλη μου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις