Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 957K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
21
Πέρασμα Παρασκευή κ Σάββατο βράδυ 22:45 έξω από Μαρμαρίδη εντυπωσιακη ξανθιά κ στο τρίγωνο απέναντι από Shell αντίστοιχο μελαχρινό. Λόγω συνόδου δεν ήταν εφικτό παραπάνω πληροφοριών

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.639
Πόντοι
1.071
Αυτήν που κάθεται λίγο πριν την Αλίμου την έχει πάρει κανείς; Επίσης και αυτή στο Φλοίσβο στο ρεύμα προς Γλυφάδα
Αυτή που λες στον Φλοίσβο, που ακριβώς είναι. Δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω. Είναι μέσα στον παράδρομο?

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.061
Πόντοι
3.656
Πέρασμα Παρασκευή κ Σάββατο βράδυ 22:45 έξω από Μαρμαρίδη εντυπωσιακη ξανθιά κ στο τρίγωνο απέναντι από Shell αντίστοιχο μελαχρινό. Λόγω συνόδου δεν ήταν εφικτό παραπάνω πληροφοριών
Όταν λες εντυπωσιακή ξέχασες πρωτίστως χοντρή

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.061
Πόντοι
3.656
Ρεύμα προς Γλυφάδα 1 φανάρι πριν το περίπτερο 50μ πριν την αεροπεζογεφυρα
Μην ασχολείστε θα κλαίτε τα λεφτά σας .Η μεγαλύτερη φολα ολων των ετων γι αυτο και δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ πελατεια

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Πριν λίγο Live η Άντα πριν την Αλιμου και στο νεκροταφείο στην στάση η Μαρία Αλβανίδα σταμάτησα να την ρωτήσω 30 πίπα αμάξι και 50 sex.Την ρώτησα για τσιμπούκι χωρίς μου λέει 50 και χαιρέτησα.Στο μέλλον μπορεί να τιμηθεί γιατί φάνηκε καλή…

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Χθες καθώς βόλταρα πρόσεξα στο ρεύμα προς Αθήνα ένα φανάρι πριν το φανάρι της Αλίμου, εκεί δηλαδή που μπορείς να κάνεις αναστροφή ερχόμενος από το ρεύμα προς γλυφάδα, αμάξι παρκαρισμένο κάθετα στην παραλιακή με γυναικείο πρόσωπο μέσα. Πέρασα 3-4 φορές από το σημείο και αυτή ακόμα εκεί μες στο αμάξι. Έχει κανείς εικόνα αν πρόκειται για κάποιο τεμάχιο?

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.061
Πόντοι
3.656
Χθες καθώς βόλταρα πρόσεξα στο ρεύμα προς Αθήνα ένα φανάρι πριν το φανάρι της Αλίμου, εκεί δηλαδή που μπορείς να κάνεις αναστροφή ερχόμενος από το ρεύμα προς γλυφάδα, αμάξι παρκαρισμένο κάθετα στην παραλιακή με γυναικείο πρόσωπο μέσα. Πέρασα 3-4 φορές από το σημείο και αυτή ακόμα εκεί μες στο αμάξι. Έχει κανείς εικόνα αν πρόκειται για κάποιο τεμάχιο?
Πρόκειται
Παλιά καραβάνα αλλά τώρα την έχει δημόσιος υπάλληλος και δεν βγαίνει από το αμαξι

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες λίγο ψόφια τα πράγματα, μόνο η Μαρία στο νεκροταφείο και η άλλη πριν την Αλίμου που φαίνεται πολύ δυνατό. Την έχει πάρει κανείς?

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Πρόκειται
Παλιά καραβάνα αλλά τώρα την έχει δημόσιος υπάλληλος και δεν βγαίνει από το αμαξι
Τύπε περνάω πόσα χρόνια, τώρα την πρόσεξα. Φαντάζομαι τι πελατεία θα έχει αυτή... Από εμφάνιση, υπηρεσίες τι λέει?

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Πέρασμα χθες λίγο ψόφια τα πράγματα, μόνο η Μαρία στο νεκροταφείο και η άλλη πριν την Αλίμου που φαίνεται πολύ δυνατό. Την έχει πάρει κανείς?
Ψόφια όντως και δεν λέει να ανέβει η φάση όσο ανεβαίνει κ η θερμοκρασία. Είχε και άλλες χθες όπως τη φόλα τη Χρίστινα στο τρίγωνο, τις σάπιες στο Φλοίσβο, την σάπια στο Ασκληπιείο Βούλας, τη χοντρή στο Μαρμαρίδη και τη Σόνια στο γηροκομείο στη Γλυφάδα. Εσύ λες την Άντα, τίμια επιλογή γενικά και αυτήν την στιγμή νομίζω η καλύτερη επιλογή, έχει αναφερθεί πολλάκις.

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.639
Πόντοι
1.071
Πριν την Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα?

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.061
Πόντοι
3.656
Τύπε περνάω πόσα χρόνια, τώρα την πρόσεξα. Φαντάζομαι τι πελατεία θα έχει αυτή... Από εμφάνιση, υπηρεσίες τι λέει?
Ήταν θεωρητικά τα παλιά χρόνια από τις τοπ με την εννοια πως είχε ποδαρες βυζαρες κτλ και τίμιες υπηρεσίες στις γνωστές τιμές.
Πλέον πρέπει να έχει κάνει πατσοκοιλιες και χοντροκωλαρα-την έχω πετύχει να φορτώνουν
Απο εμενα ειναι οχι οταν με ιδια λεφτα πας 50μετρα πιο λατω και παιρνεις Αντα που ειναι και εμφανσιιμη και τιμια
αν χασει 3 -5 κιλα θα γινει τοπ σωμα
Δεν ξέρω τι παίζει και πως την έχει δει πάντως αυτή στο φαναρι

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Ψόφια όντως και δεν λέει να ανέβει η φάση όσο ανεβαίνει κ η θερμοκρασία. Είχε και άλλες χθες όπως τη φόλα τη Χρίστινα στο τρίγωνο, τις σάπιες στο Φλοίσβο, την σάπια στο Ασκληπιείο Βούλας, τη χοντρή στο Μαρμαρίδη και τη Σόνια στο γηροκομείο στη Γλυφάδα. Εσύ λες την Άντα, τίμια επιλογή γενικά και αυτήν την στιγμή νομίζω η καλύτερη επιλογή, έχει αναφερθεί πολλάκις.
Σε ποιο γηροκομείο λες? Έχω μήνες να πετύχω κάποια στη Γλυφάδα

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
0
Στον Φλοισβο και οι τρεις τυπισες;

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Σε ποιο γηροκομείο λες? Έχω μήνες να πετύχω κάποια στη Γλυφάδα
Sivilla λέγεται και αυτή κάθεται μες στο αμάξι, ακριβώς στην γωνία της κάθετης στην παραλιακή. Παλαιότερα έκανε πιάτσα εκτός αμαξιού στο Miranda λίγα στενά πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom