You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 956K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 10.919
- Πόντοι
- 3.656
χτες ειχαμε κατα τις 00 30 περιπου καινουρια αφιξη στον μαρμαριδη, και αλλαγη ποστου για την νικη απο το τριγωνο μεταφερθηκε στο limitless furniture λιγο κατω απο μαρμαριδη. Τριγωνο αδειο
Μισο λεπτό να τα βάλουμε σε μια τάξη.Επισησ νεα αφιξη,λιγο πιο πανω απο το Tropical,στην σταση λεωφορειου στην γωνια ακριβωσ, μελαχρινη,πολυ εκφυλη φατσα, τιμεσ γνωστεσ τησ παραλιακησ, στα του αγωνα, hotel 70E,με δυνατο αποτελεσμα!
Πηγαίνοντας προς Αθήνα το επόμενο στενό από το ξενοδοχείο Tropical είναι το στενό του ξενοδοχείου ΖΕΝ όντως με στάση
Εκεί κάνα 2 μέρες νομίζω πως είναι η Άντα όχι ακριβώς μελαχρινή αλλά προς κοκκινομαλλα και όχι η Νίκη (τουλάχιστον τις φορές που πέρασα ήταν μόνο αυτη)
Το limitless αν θυμάμαι καλά είναι πριν τον Μαρμάρινη επίσης ουσιαστικά ένα μαγαζί πριν την Αλίμου
Στον Μαρμάριδη ήταν η χοντρή ξανθιά που δεν θυμάμαι το όνομα
Παρακαλώ διευκρινηστε
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Θα παντρεύτηκε κ αυτή
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Στο Φλοίσβο είναι μόνο η χοντρούλα δυστυχώς, τη Βικτώρια την έχω χάσει. Αν καποιος ξέρει ας μας γραψει. Κ είδα κ την άλλη στη μεριά του τραμ που συχνάζει.
Στο τρίγωνο υπάρχουν κανονικά κορίτσια αλλά τις παίρνουν κ γι αυτό δε θα τις έχεις πετύχει… παίζει κ η ώρα που περνάς. Θέλει σίγουρα 22:30 κ μετά. Αλλά είναι εκεί σταθερά…
Μετά παρακάτω πότε βγαίνουν, πότε δεν υπάρχει ούτε κουνούπι
Στο τρίγωνο υπάρχουν κανονικά κορίτσια αλλά τις παίρνουν κ γι αυτό δε θα τις έχεις πετύχει… παίζει κ η ώρα που περνάς. Θέλει σίγουρα 22:30 κ μετά. Αλλά είναι εκεί σταθερά…
Μετά παρακάτω πότε βγαίνουν, πότε δεν υπάρχει ούτε κουνούπι
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Καινούριο τεμάχιο στα σχολεία μετά τον Μαρμαρίδη. Καθώς πλησιάζα για να κάνω αναγνωριστική σταμάτησε σε αυτήν το μπροστινό μου αμάξι, οπότε συνέχισα για τρίγωνο όπου ήταν μόνο η ψηλή ξανθιά που δεν θυμάμαι όνομα και βολεύτηκα μ αυτήν. Γενικά αυτόν τον καιρό παίζουν: οι δύο στο Ασκληπιείο, αυτή που κάθεται στο αμάξι στη Γλυφάδα εκεί που έχει έναν οίκο ευγηρίας, η Άντα (από τρίγωνο) πριν την Αλίμου, η ξανθία στο Μαρμαρίδη, η χοντρή στην στάση στο νεκροταφίο, στο τρίγωνο κάνα δυό αλλά όχι φουλ ρόστερ και τέλος στον φλοίσβο από μία στο κάθε ρεύμα. Αυτά έχω δει εγώ τις τελευταίες εβδομάδες.
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Πυροτέχνημα μάλλον αυτή. Έκατσε κάνα μήνα, μετά κάποιοι συναγωνιστές ανέφεραν ότι ζήταγε μόνο ξενοδοχείο 150αρια, από τότε εξαφανίσθη και μάλλον δεν θα την ξαναδούμε.έχει δει κανείς την Ναταλία ( μελαχρινή μετά τον μαρμαριδη ) ?
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 10.919
- Πόντοι
- 3.656
ΠερίεργοΚαινούριο τεμάχιο στα σχολεία μετά τον Μαρμαρίδη. Καθώς πλησιάζα για να κάνω αναγνωριστική σταμάτησε σε αυτήν το μπροστινό μου αμάξι, οπότε συνέχισα για τρίγωνο όπου ήταν μόνο η ψηλή ξανθιά που δεν θυμάμαι όνομα και βολεύτηκα μ αυτήν. Γενικά αυτόν τον καιρό παίζουν: οι δύο στο Ασκληπιείο, αυτή που κάθεται στο αμάξι στη Γλυφάδα εκεί που έχει έναν οίκο ευγηρίας, η Άντα (από τρίγωνο) πριν την Αλίμου, η ξανθία στο Μαρμαρίδη, η χοντρή στην στάση στο νεκροταφίο, στο τρίγωνο κάνα δυό αλλά όχι φουλ ρόστερ και τέλος στον φλοίσβο από μία στο κάθε ρεύμα. Αυτά έχω δει εγώ τις τελευταίες εβδομάδες.
Που αράζει στο στενό των σχολείων η στα επόμενα?
Δώσε περιγραφή μήπως είναι από τις 2 παλιές που έχουν εξαφανιστεί κάνα χρονο
150 την ώρα;Πυροτέχνημα μάλλον αυτή. Έκατσε κάνα μήνα, μετά κάποιοι συναγωνιστές ανέφεραν ότι ζήταγε μόνο ξενοδοχείο 150αρια, από τότε εξαφανίσθη και μάλλον δεν θα την ξαναδούμε.
την είχα πάρει 100€ η ώρα ξενοδοχείο , ήταν πολύ καλή150 την ώρα;
η καινούργια πως είναι ? στο σχολειό πάνω στην Ποσειδώνος η στα από πάνω θουκυδιδου ?Καινούριο τεμάχιο στα σχολεία μετά τον Μαρμαρίδη. Καθώς πλησιάζα για να κάνω αναγνωριστική σταμάτησε σε αυτήν το μπροστινό μου αμάξι, οπότε συνέχισα για τρίγωνο όπου ήταν μόνο η ψηλή ξανθιά που δεν θυμάμαι όνομα και βολεύτηκα μ αυτήν. Γενικά αυτόν τον καιρό παίζουν: οι δύο στο Ασκληπιείο, αυτή που κάθεται στο αμάξι στη Γλυφάδα εκεί που έχει έναν οίκο ευγηρίας, η Άντα (από τρίγωνο) πριν την Αλίμου, η ξανθία στο Μαρμαρίδη, η χοντρή στην στάση στο νεκροταφίο, στο τρίγωνο κάνα δυό αλλά όχι φουλ ρόστερ και τέλος στον φλοίσβο από μία στο κάθε ρεύμα. Αυτά έχω δει εγώ τις τελευταίες εβδομάδες.
Οκ καλως κατάλαβατην είχα πάρει 100€ η ώρα ξενοδοχείο , ήταν πολύ καλή
η καινούργια πως είναι ? στο σχολειό πάνω στην Ποσειδώνος η στα από πάνω θουκυδιδου ?
Εκτός της Αντας πριν την άλιμου,την τυπισσα με τα τεράστια μπούτια στον μαρμαριδη και την ψιλή ξανθιά στο τρίγωνο τίποτα άλλο δεν πέτυχα.Γενικα λίγες επιλογές πεσμένα τα πράγματα στην παραλιακή,ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες..
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Η ξανθιά στο τρίγωνο είναι η Χριστίνα σε μια ακόμα αλλαγή χρώματος μαλλιών?Εκτός της Αντας πριν την άλιμου,την τυπισσα με τα τεράστια μπούτια στον μαρμαριδη και την ψιλή ξανθιά στο τρίγωνο τίποτα άλλο δεν πέτυχα.Γενικα λίγες επιλογές πεσμένα τα πράγματα στην παραλιακή,ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες..
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Είναι στο επόμενο ή μεθεπόμενο στενό μετά τα σχολεία. Δεν μπόρεσα να πλησιασώ λόγω του συναγωνιστή, με μια φευγαλέα ματιά είχε κοντό μαλλί, σχετικά ψηλή και άνω των 40. Στο σημείο δεν θυμάμαι έγω κάποια, αυτή που θύμαμαι είναι μία Ελληνίδα που άραζε στο άμαξι στον Αβαξ, αντίστοιχης ηλικίας.Περίεργο
Που αράζει στο στενό των σχολείων η στα επόμενα?
Δώσε περιγραφή μήπως είναι από τις 2 παλιές που έχουν εξαφανιστεί κάνα χρον
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28