Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 956K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PERPL

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Επισησ νεα αφιξη,λιγο πιο πανω απο το Tropical,στην σταση λεωφορειου στην γωνια ακριβωσ, μελαχρινη,πολυ εκφυλη φατσα, τιμεσ γνωστεσ τησ παραλιακησ, στα του αγωνα, hotel 70E,με δυνατο αποτελεσμα!

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.919
Πόντοι
3.656
χτες ειχαμε κατα τις 00 30 περιπου καινουρια αφιξη στον μαρμαριδη, και αλλαγη ποστου για την νικη απο το τριγωνο μεταφερθηκε στο limitless furniture λιγο κατω απο μαρμαριδη. Τριγωνο αδειο

Επισησ νεα αφιξη,λιγο πιο πανω απο το Tropical,στην σταση λεωφορειου στην γωνια ακριβωσ, μελαχρινη,πολυ εκφυλη φατσα, τιμεσ γνωστεσ τησ παραλιακησ, στα του αγωνα, hotel 70E,με δυνατο αποτελεσμα!
Μισο λεπτό να τα βάλουμε σε μια τάξη.
Πηγαίνοντας προς Αθήνα το επόμενο στενό από το ξενοδοχείο Tropical είναι το στενό του ξενοδοχείου ΖΕΝ όντως με στάση
Εκεί κάνα 2 μέρες νομίζω πως είναι η Άντα όχι ακριβώς μελαχρινή αλλά προς κοκκινομαλλα και όχι η Νίκη (τουλάχιστον τις φορές που πέρασα ήταν μόνο αυτη)
Το limitless αν θυμάμαι καλά είναι πριν τον Μαρμάρινη επίσης ουσιαστικά ένα μαγαζί πριν την Αλίμου
Στον Μαρμάριδη ήταν η χοντρή ξανθιά που δεν θυμάμαι το όνομα

Παρακαλώ διευκρινηστε

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
20
Like
755
Πόντοι
991
ελπιζω το καλοκαιρακι φετος να ερθουν νεα κορμια στην παραλιακη :grin:

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Εχει 3-4 μέρες που περνάω καθημερινά από παραλιακή και όλες τις μέρες νεκρά αν εξαιρέσω την γιαγιά στο φλοίσβο. Σήμερα ήταν και οι δύο στη βούλα. Στο τρίγωνο όμως νεκρά όλες τις μέρες. Ξέρουμε τι έχει παίζεται;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Km7699

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
81
Στο Φλοίσβο είναι μόνο η χοντρούλα δυστυχώς, τη Βικτώρια την έχω χάσει. Αν καποιος ξέρει ας μας γραψει. Κ είδα κ την άλλη στη μεριά του τραμ που συχνάζει.
Στο τρίγωνο υπάρχουν κανονικά κορίτσια αλλά τις παίρνουν κ γι αυτό δε θα τις έχεις πετύχει… παίζει κ η ώρα που περνάς. Θέλει σίγουρα 22:30 κ μετά. Αλλά είναι εκεί σταθερά…
Μετά παρακάτω πότε βγαίνουν, πότε δεν υπάρχει ούτε κουνούπι

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
400
Πόντοι
21
H Αμάντα λείπει ρε γμτ από την κλασσική γωνία στο ημικύκλιο... Έχω πολύ καιρό να τη δώ και έχει τύχει να περάσω διαφορετικές ώρες. Και σχετικά νωρίς, 22:00 π.χ., αλλά και αργά 02:00 ή 03:00...

psix(2)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
0
έχει δει κανείς την Ναταλία ( μελαχρινή μετά τον μαρμαριδη ) ?

Kdcheck

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Τελευταίες δύο εβδομάδες καθόλου κίνηση στο τρίγωνο, γνωρίσει κανείς αν η πιάτσα μεταφέρθηκε αλλού;

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Καινούριο τεμάχιο στα σχολεία μετά τον Μαρμαρίδη. Καθώς πλησιάζα για να κάνω αναγνωριστική σταμάτησε σε αυτήν το μπροστινό μου αμάξι, οπότε συνέχισα για τρίγωνο όπου ήταν μόνο η ψηλή ξανθιά που δεν θυμάμαι όνομα και βολεύτηκα μ αυτήν. Γενικά αυτόν τον καιρό παίζουν: οι δύο στο Ασκληπιείο, αυτή που κάθεται στο αμάξι στη Γλυφάδα εκεί που έχει έναν οίκο ευγηρίας, η Άντα (από τρίγωνο) πριν την Αλίμου, η ξανθία στο Μαρμαρίδη, η χοντρή στην στάση στο νεκροταφίο, στο τρίγωνο κάνα δυό αλλά όχι φουλ ρόστερ και τέλος στον φλοίσβο από μία στο κάθε ρεύμα. Αυτά έχω δει εγώ τις τελευταίες εβδομάδες.

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
έχει δει κανείς την Ναταλία ( μελαχρινή μετά τον μαρμαριδη ) ?
Πυροτέχνημα μάλλον αυτή. Έκατσε κάνα μήνα, μετά κάποιοι συναγωνιστές ανέφεραν ότι ζήταγε μόνο ξενοδοχείο 150αρια, από τότε εξαφανίσθη και μάλλον δεν θα την ξαναδούμε.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.919
Πόντοι
3.656
Καινούριο τεμάχιο στα σχολεία μετά τον Μαρμαρίδη. Καθώς πλησιάζα για να κάνω αναγνωριστική σταμάτησε σε αυτήν το μπροστινό μου αμάξι, οπότε συνέχισα για τρίγωνο όπου ήταν μόνο η ψηλή ξανθιά που δεν θυμάμαι όνομα και βολεύτηκα μ αυτήν. Γενικά αυτόν τον καιρό παίζουν: οι δύο στο Ασκληπιείο, αυτή που κάθεται στο αμάξι στη Γλυφάδα εκεί που έχει έναν οίκο ευγηρίας, η Άντα (από τρίγωνο) πριν την Αλίμου, η ξανθία στο Μαρμαρίδη, η χοντρή στην στάση στο νεκροταφίο, στο τρίγωνο κάνα δυό αλλά όχι φουλ ρόστερ και τέλος στον φλοίσβο από μία στο κάθε ρεύμα. Αυτά έχω δει εγώ τις τελευταίες εβδομάδες.
Περίεργο
Που αράζει στο στενό των σχολείων η στα επόμενα?
Δώσε περιγραφή μήπως είναι από τις 2 παλιές που έχουν εξαφανιστεί κάνα χρονο

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.655
Πόντοι
2.846

Kastri

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Έχει τίποτα καινούργιο παραλιακή
αυτό τον καιρό παιδιά

psix(2)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
0
την είχα πάρει 100€ η ώρα ξενοδοχείο , ήταν πολύ καλή
η καινούργια πως είναι ? στο σχολειό πάνω στην Ποσειδώνος η στα από πάνω θουκυδιδου ?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.655
Πόντοι
2.846
την είχα πάρει 100€ η ώρα ξενοδοχείο , ήταν πολύ καλή

η καινούργια πως είναι ? στο σχολειό πάνω στην Ποσειδώνος η στα από πάνω θουκυδιδου ?
Οκ καλως κατάλαβα

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Εκτός της Αντας πριν την άλιμου,την τυπισσα με τα τεράστια μπούτια στον μαρμαριδη και την ψιλή ξανθιά στο τρίγωνο τίποτα άλλο δεν πέτυχα.Γενικα λίγες επιλογές πεσμένα τα πράγματα στην παραλιακή,ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες..

Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
69
Πόντοι
0
Εκτός της Αντας πριν την άλιμου,την τυπισσα με τα τεράστια μπούτια στον μαρμαριδη και την ψιλή ξανθιά στο τρίγωνο τίποτα άλλο δεν πέτυχα.Γενικα λίγες επιλογές πεσμένα τα πράγματα στην παραλιακή,ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες..
Η ξανθιά στο τρίγωνο είναι η Χριστίνα σε μια ακόμα αλλαγή χρώματος μαλλιών?

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Περίεργο
Που αράζει στο στενό των σχολείων η στα επόμενα?
Δώσε περιγραφή μήπως είναι από τις 2 παλιές που έχουν εξαφανιστεί κάνα χρον
Είναι στο επόμενο ή μεθεπόμενο στενό μετά τα σχολεία. Δεν μπόρεσα να πλησιασώ λόγω του συναγωνιστή, με μια φευγαλέα ματιά είχε κοντό μαλλί, σχετικά ψηλή και άνω των 40. Στο σημείο δεν θυμάμαι έγω κάποια, αυτή που θύμαμαι είναι μία Ελληνίδα που άραζε στο άμαξι στον Αβαξ, αντίστοιχης ηλικίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom