Έχει χαθεί εδώ και κάνα μήνα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, κρίμα παντώσ!!Δυνατό εργαλείο!!Μακάρι να επανεμφανιστεί!!Εάν την δει κανείσ,ασ στείλει ένα μήνυμα...Έχει χαθεί εδώ και κάνα μήνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 960K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
2 μέρες τώρα στο κυνήγι για την μαυρομαλλα και πουθενά αυτή. Ή την χαϊπαραμε τόσο που έχει τρελή δουλειά ή δεν εμφανίστηκε καν κ τσάμπα το κυνήγι. Αν έχει πάρει κανείς πρόσφατα ας ενημερώσει. Πάντως στα περάσματα έβλεπα αμάξια με φώτα σταθμευμένα εκεί στο σημείο και δεν ξέρω αν είναι συναγωνιστων που περιμένουν στην ουρά.
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Την πέτυχα κατά τύχη. Ανέβασε ταρίφα στα 50€ και όντως υπάρχει ουρά γιατί μόλις έφυγα την φόρτωσε αμέσως συναγωνιστής. Αν δοκιμαστεί θα δώσω κριτική2 μέρες τώρα στο κυνήγι για την μαυρομαλλα και πουθενά αυτή. Ή την χαϊπαραμε τόσο που έχει τρελή δουλειά ή δεν εμφανίστηκε καν κ τσάμπα το κυνήγι. Αν έχει πάρει κανείς πρόσφατα ας ενημερώσει. Πάντως στα περάσματα έβλεπα αμάξια με φώτα σταθμευμένα εκεί στο σημείο και δεν ξέρω αν είναι συναγωνιστων που περιμένουν στην ουρά.
Καλησπέρα Σύντροφοι.Καινούριος στο χώρο οπότε θέλω επεξήγηση στα βασικά .Σήμερα βράδυ Τετάρτης πήγα κατά τις 02:00 βόλτα προς παραλιακή για να ψωνίσω τίποτα της προκοπής .Από το παλαιό φαληρο μέχρι τη λεωφόρο Αλίμου είδα μόλις 2!!! Η μία ήταν ψιλό σάπια μελαχρινή μετά το Φλοίσβο ( στο ρεύμα προς Γλυφάδα) και άλλη μία στο Μαρμαρίδη ψιλό νταρντανα ξανθιά . Σύντροφοι θέλω γνώμη για τις συγκεκριμένες και ΚΥΡΙΩΣ αν υπάρχουν άλλες καλύτερες και σε ποιο σημείο ;;
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Σύντροφε αν διαβάσεις μέχρι 5 σελίδες πίσω, όχι παραπάνω, θα έχεις ενημερωθεί πλήρως για το τι παίζει στην παραλιακή.Καλησπέρα Σύντροφοι.Καινούριος στο χώρο οπότε θέλω επεξήγηση στα βασικά .Σήμερα βράδυ Τετάρτης πήγα κατά τις 02:00 βόλτα προς παραλιακή για να ψωνίσω τίποτα της προκοπής .Από το παλαιό φαληρο μέχρι τη λεωφόρο Αλίμου είδα μόλις 2!!! Η μία ήταν ψιλό σάπια μελαχρινή μετά το Φλοίσβο ( στο ρεύμα προς Γλυφάδα) και άλλη μία στο Μαρμαρίδη ψιλό νταρντανα ξανθιά . Σύντροφοι θέλω γνώμη για τις συγκεκριμένες και ΚΥΡΙΩΣ αν υπάρχουν άλλες καλύτερες και σε ποιο σημείο ;;
Ιουλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 338
- Πόντοι
- 280
Η μελαχρινή είναι σήμερα στο πόστο της 2 στενά μετά το μαρμαριδη. Πέρασε επιτέλους από δοκιμαστικό 150 ακαποτη πίπα 1 ώρα. Γλυκό κορίτσι αλλά θέλει δουλειά σώμα φυσιολογικό προς πλαδαρό για 23χρονη χωρίς να φαίνεται όμως κάτι άσχημο. και υπηρεσίες μέτριες δεν είπε όχι πουθενά το πάλευε
150 ακάποτη Πίπα ; Μήπως έχουν ξεφύγει οι τιμές σύντροφεΗ μελαχρινή είναι σήμερα στο πόστο της 2 στενά μετά το μαρμαριδη. Πέρασε επιτέλους από δοκιμαστικό 150 ακαποτη πίπα 1 ώρα. Γλυκό κορίτσι αλλά θέλει δουλειά σώμα φυσιολογικό προς πλαδαρό για 23χρονη χωρίς να φαίνεται όμως κάτι άσχημο. και υπηρεσίες μέτριες δεν είπε όχι πουθενά το πάλευε
Ιουλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 338
- Πόντοι
- 280
Και γαμησι ., ακόμα και έτσι όμως έχουν ξεφύγει πραγματικά150 ακάποτη Πίπα ; Μήπως έχουν ξεφύγει οι τιμές σύντροφε
Είσαι τέλειος σε ευχαριστούμε !1) Απέναντι απο Γενικο Ασκληπιειο Βουλας ( 2 ) ( ρευμα προς Βουλιαγμενη )
2) Πριν την Αμαντα στο Οασις μεσα στο αμαξι ( Ρευμα προς Πειραια )
3) Στο Bikini bar { οποτε της καπνισει } ( Ρευμα προς Γλυφαδα )
4) Στην διασταυρωση φαναρι απεναντι απο την προγουμενη μεσα σε ασημι opel ( ρευμα προς Πειραια )
5) Λιγο ποιο κατω απο το φαναρι που ανεφερα πριν { χαμενη τελευταια } ( Ρευμα προς Πειραια )
6) Λιγο μετα τον Μαρμαριδη η νεα αφηχθησα μαυρομαλα στην πινακιδα Αβαξ ( Ρευμα προς Πειραια )
7) Λιγο πριν το τριγωνο στην σταση λεοφορειο στο νεκροταφειο ( ρευμα προς Πειραια )
Στο Φλοισβο εκτος της Καμηλας. Οι αλλες ειναι χαμενες. Ποτε τις ειδες?
Δεν την έχω πετύχειΥπάρχει μια μελαχρινή το μεσημέρι στο στενό του Μαρμαρίδη ναι. Έχω γράψει πιο πάνω. Τώρα βέβαια κάποιοι συναγωνιστές κάνουν λόγο και για μια μελαχρινή που πιατσάρει βράδι λίγο πιο κάτω, φαντάζομαι στο στενό του σχολείου; θα το διερευνήσω σε κάποια φάση, φαντάζομαι δεν θα είναι η ίδια
Η μια Ξανθια στο τριγωνο ναι.παιδια γνωριζετε αν δεχονται πιπα σε εξωτερικο χωρο; γιατι παιζει μηχανακι για τωρα και δεν θελω να πληρωσω ξενοδοχειο
Οι αλλες οχι.
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Μου έχει συμβεί στο τρίγωνο, μέχρι να στρίψω το τετράγωνο, να προλαβαίνει την ξανθία (νυν κοκκινομάλλα) ένας υπερ-μύσταρος με ποδήλατο. Μην κωλώνεις συνεπώς απλώς προσοχή στους ματάκιδεςπαιδια γνωριζετε αν δεχονται πιπα σε εξωτερικο χωρο; γιατι παιζει μηχανακι για τωρα και δεν θελω να πληρωσω ξενοδοχειο
Μεσημερι όντως αυτό;Μου έχει συμβεί στο τρίγωνο, μέχρι να στρίψω το τετράγωνο, να προλαβαίνει την ξανθία (νυν κοκκινομάλλα) ένας υπερ-μύσταρος με ποδήλατο. Μην κωλώνεις συνεπώς απλώς προσοχή στους ματάκιδες
Δεν νομιζω.σκεφτομουν να δοκιμασω αυτην στον Μαρμαριδη αμα ψηνεται
Αλλα δεν εχεις να χασεις και τιποτα.
Σε ποια αναφέρεσαι στο τρίγωνο ; Κοκκινομάλλες είναι δυο τώρα η Χριστίνα η οποία ήταν η γνωστή μελαχρινή και η Άντα η ψηλη η οποία ξανθιά ξανθιά δε ήταν ποτέ ….. ξανθιά ήταν και μένει η νίκηΜου έχει συμβεί στο τρίγωνο, μέχρι να στρίψω το τετράγωνο, να προλαβαίνει την ξανθία (νυν κοκκινομάλλα) ένας υπερ-μύσταρος με ποδήλατο. Μην κωλώνεις συνεπώς απλώς προσοχή στους ματάκιδες
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Ένας τρόπος για να μάθουμεΠανω σε πατίνια δέχονται?

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το μεσημέρι δεν έχει κοπέλες το τρίγωνοΜεσημερι όντως αυτό;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις