Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πηγα πρωτη φορα σημερα, ειχε αρκετο κοσμο και αντρες και γυναικες καθε ηλικιας..ηταν τελεια!
Μακαρι να ηταν! Ημουν παλι εκει το απογευμα τερμα κατω στα βραχια ολοι παιζαν με τα ματια αλλα δεν εκανες κανεις κινηση..η που δεν βλεπομαι που δε νομιζω η χρειαζεται ενας ιπποτης! Πηρα επιτελους το θαρρος να ρθω η σφυγμοί μου ηταν 200 και τζιφος!![]()
Μακαρι να ηταν! Ημουν παλι εκει το απογευμα τερμα κατω στα βραχια ολοι παιζαν με τα ματια αλλα δεν εκανες κανεις κινηση..η που δεν βλεπομαι που δε νομιζω η χρειαζεται ενας ιπποτης! Πηρα επιτελους το θαρρος να ρθω η σφυγμοί μου ηταν 200 και τζιφος!![]()
Πήγα σήμερα το πρωί κατά της 11 έκανα τις βουτιές μου και την ηλιοθεραπεία μου δεν είχε πολύ κόσμο και πολύ αραιά ο ένας από τον άλλον και εκεί λοιπόν που λιαζόμουν ανάσκελα και είχα κλειστά τα μάτια μου ξαφνικά νιώθω κάποιον να μου τον χαϊδεύει γύρισα τον είδα ήταν ένας συμπαθητικός τύπος γυμνασμένος , δεν αντέδρασα τον άφησα να με παίξει μετά άρχισε τα τσιμπούκιατον έχυσα μου τον καθάρισε με το στόμα του και έφυγε χωρίς να ανταλλάξουμε καμία κουβέντα καλή φάση και ωραία πίπα
ευχιθικα κατι αλλα δεν εκατσε μη πιστευετε σε αυτα δεν πιανουνπροχθές είπες την ευχή σου στα αστέρια?

κ οι ελλεινιδες πουστρες τελικα τα περιμενουν ολα απο τους αντρες δεν ειναι μονο οι γυναικες

"Ελλεινιδες"... μαλιστα.

Πηγα πρωτη φορα σημερα, ειχε αρκετο κοσμο και αντρες και γυναικες καθε ηλικιας..ηταν τελεια!

ευχιθικα κατι αλλα δεν εκατσε μη πιστευετε σε αυτα δεν πιανουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παπαρα???? σου ειπε κανενας οτι τον περνω? μι σου γαμισω το προβατοόλοι φανταζόμαστε τί ευχήθηκες μπόι. Απλά δεν "τουρλώθηκες" σε φανερό σημείο. Εεε ξετουρλώσου και σύ λίγο!!!πώς να πιάκουν αι ευχούλαι!
ε προβατοΟτι δινεις πιπα σε αντρες ,ας πουμε, ειναι φυσιολογικο δηλαδης;παπαρα???? σου ειπε κανενας οτι τον περνω? μι σου γαμισω το προβατο![]()
ε προβατο
ενδεχομενος και κατα τις αντιλιψεις σου οχι αλλα οχι και το ιδιο με το να τον περνειςΟτι δινεις πιπα σε αντρες ,ας πουμε, ειναι φυσιολογικο δηλαδης;
Το πλησιαζεις ομως.ενδεχομενος και κατα τις αντιλιψεις σου οχι αλλα οχι και το ιδιο με το να τον περνεις

οποτε ξαναπας στειλε μυν....θα ειμαι εκειΜακαρι να ηταν! Ημουν παλι εκει το απογευμα τερμα κατω στα βραχια ολοι παιζαν με τα ματια αλλα δεν εκανες κανεις κινηση..η που δεν βλεπομαι που δε νομιζω η χρειαζεται ενας ιπποτης! Πηρα επιτελους το θαρρος να ρθω η σφυγμοί μου ηταν 200 και τζιφος!![]()