Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 972K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

west_39

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2026
Like
30
Πόντοι
0
Τύπε τις καθημερινές πουθενά δεν έχει κόσμο,μόνο τα γεροντια κυκλοφορούν :confused::headbang:
Οι αυνανες είναι καλά κρυμμένοι και τσεκαρουν συνέχεια την περιοχή μήπως σκάσει τίποτα θυληκο να πάνε κοντά να την παίξουν :jerking::jerking:
άρρωστοι άνθρωποι οι αυνανες

leandros1980R

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
3.056
Πόντοι
440
Στήν παραλία και ζευγάρι υπήρχε και πέρασε άλλο ένα προς το πίσω κομμάτι όταν επέστρεφα στάθηκα για λίγο να δω αν όπως γράφετε εδώ θα το ακολουθήσει κάποιος αλλά κανείς δεν ακολούθησε.
Ίσως έτυχε αλλά όπως είπα δεν είδα κάτι παράξενο.

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
717
Πόντοι
81
Ωραία παραλία τελικά . Πολύ ήσυχα, δεν το περίμενα. Δεν ξέρω τι γίνεται στο κομμάτι των γυμνιστών γιατί δεν πήγαμε εν τέλει αφού ειμασταν με παρέα. Αλλά είναι μεγάλη η απόσταση απ' τη μια στην άλλη. Περίμενα ότι θα είναι πιο κοντά.
Βέβαια με ότι έχω διαβάσει εδώ, δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα να πας σαν ζευγάρι για γυμνισμό.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Σήμερα στο σχοινί πάντως κάτι μαλακές φάγανε φαπες από τους κύριους των ζευγαριών ποιο πολλά δεν είδα αλλά είδα τα μπουνιδια και τα βρισιδια που έπεφταν βροχή

psolaras1408

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2026
Like
144
Πόντοι
0
Σήμερα στο σχοινί πάντως κάτι μαλακές φάγανε φαπες από τους κύριους των ζευγαριών ποιο πολλά δεν είδα αλλά είδα τα μπουνιδια και τα βρισιδια που έπεφταν βροχή
Α δειρανε τον Κωστακη?Να και ενα καλο νεο

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Α δειρανε τον Κωστακη?Να και ενα καλο νεο
Δεν νομίζω ότι ήταν ο Κωστάκης τυπε και δεν ήταν ένα το ζευγάρι που ενοχλήθηκε ούτε ένας ο πανιβλακας που τις έφαγε οι φωνές πρέπει ακούστηκαν μέχρι την άλλη άκρη της παραλίας αφού όλοι σηκωθηκαμε πάνω και φυσικά μετά από λίγο τα ζευγάρια αποχώρησαν και αυτά και το επαναλαμβάνω τα ζευγάρια δεν έπαιζαν καν μάλιστα μια κυρία φόραγε μαγιό από όσο είδα γτ είχα φροντίσει για σωστή οπτική επαφή και ήξερα ότι είχε ζευγάρια και ξαφνικά εκεί που είχα αρπάξει σωστά και όμορφα περνάει ένας περνάνε δύο τρεις λέω τι έγινε Ε μετά από κάμια ώρα φωνές κακό βρισιδια και μπατσες μάλιστα ο ένας έπεσε κάτω κιόλας πάλι καλά φόρεσαν τα σορτσάκια και δεν τους βαραγαν με τα καβλια οξω

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
139
Πόντοι
0
Μακάρι μπας και βάλουν μυαλό ενταξει φιλε να πάρεις μάτι αλλα οχι να καθεσε στο ενα μετρο και να κάνεις χαλάστρα η να τον παίζεις χωρίς καν να σου έχει δώσει δικαίωμα το ζευγάρι

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Μακάρι μπας και βάλουν μυαλό ενταξει φιλε να πάρεις μάτι αλλα οχι να καθεσε στο ενα μετρο και να κάνεις χαλάστρα η να τον παίζεις χωρίς καν να σου έχει δώσει δικαίωμα το ζευγάρι
Η αλήθεια είναι ότι απλά τα ζευγάρια κανανε ηλιοθεραπεία και τίποτα άλλο δεν ξέρω αν είχαν σκοπό για ποιο μετά παιχνίδι αλλά όσο είδα ήταν σε πολύ χαλαρή φάση

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86

Η αλήθεια είναι ότι απλά τα ζευγάρια κανανε ηλιοθεραπεία και τίποτα άλλο δεν ξέρω αν είχαν σκοπό για ποιο μετά παιχνίδι αλλά όσο είδα ήταν σε πολύ χαλαρή φάση
εχει γεμισει κατι ρομα που πανε πανω κατω .....
παιζει να εγινε κατι τετοιο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom