Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 964K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Περσι λεει ειχαν κοψει λαστιχα και στο σκοινι,το εμαθα αργοτερα. κατι θα ξερει ο Μητσος -μπρελοκ, τι λες?πολυ γλοιωδης τυπος....
Ούτε ξέρω,ούτε με απασχολεί γιατί δεν τον βλέπω καν….

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
889
Πόντοι
81
Ούτε ξέρω,ούτε με απασχολεί γιατί δεν τον βλέπω καν….
Αν δεν το χει κανει αυτος, ξερει ποιος το κανει παντως εφοσον ειναι παραλιαρχης.... εχει λερωμενη τη φωλια του, φετος δεν παρκαρει πανω απο την παραλια ουτε αυτος, γιατι αραγε????

west_39

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2026
Like
26
Πόντοι
0
Παιδιά ο μήτσος ο κοντος που έχει την ομάδα στο facebook παραλία γυμνιστών κινετας βρωμάει ιδρωτιλα συνέχεια πως μπορει και χώνεται σε ζευγάρια; Δεν τους μυριζει; Τον έχω δει και στο σχοινί να περιφέρεται.οποως και κάποιος άλλους που κολλάνε σε ζευγάρια αλλά γυρνάνε άπραγοι.

leandros1980R

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
3.054
Πόντοι
440
Επειδή θεωρώ ότι εδω είμαστε μια ομάδα και εκτός από τον χαβαλέ υπάρχουν και σοβαρά θέματα όπως οι ζημιές.
Καλό θα ήταν να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον για τέτοια άτομα.
Βέβαια θα μου πείτε τι σχέση εχω εγώ που δεν εχω πάει ακόμα?απλά θα επισκεφθώ την παραλία τον Αύγουστο άλλά υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν ποιό συχνά

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
665
Πόντοι
81
δηλαδη οσοι εχουν σχεσεις ειναι οι θεοι και εμφανισιμοι??
Δεν ελέγχθη κάτι τέτοιο, αγαπητέ.
Παιδιά ο μήτσος ο κοντος που έχει την ομάδα στο facebook παραλία γυμνιστών κινετας βρωμάει ιδρωτιλα συνέχεια πως μπορει και χώνεται σε ζευγάρια; Δεν τους μυριζει; Τον έχω δει και στο σχοινί να περιφέρεται.οποως και κάποιος άλλους που κολλάνε σε ζευγάρια αλλά γυρνάνε άπραγοι.
Εννοείς τον διαχειριστή της ομάδας;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.731
Πόντοι
11.915
Ο Μήτσος σας κατουράει αυνανες του θρεντ :birdman::2funny:
Το καλύτερο παιδί και δεν χαλάει καμία φάση :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
767
Πόντοι
86
Ο Μήτσος σας κατουράει αυνανες του θρεντ :birdman::2funny:
Το καλύτερο παιδί και δεν χαλάει καμία φάση :rockon:
Οντως

Ποτε δεν τον εχω δει να χαλαει φαση
το αντιθετο μαλιστα

παιζει ολοι αυτοι που τον κατηγορουν να ειναι οι αυνανες και τα γεροντια της παραλιας !

west_39

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2026
Like
26
Πόντοι
0
Όταν ένα ζευγάρι κάθεται μόνο του στην παραλία και στα δύο μέτρα πάει ο άλλος ο μαλακας κάθεται και παίζει το πουλί τουνκαι αναγκάζει το ζευγάρι η να αλλάξει μέρος ή να κοιτάει αλλού αυτό πως λέγεται;Ο Μήτσος ο κοντός το κάνει συνέχεια όπως και άλλοι ανωμαλοι και Καμμένοι εδώ μέσα.

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Όταν ένα ζευγάρι κάθεται μόνο του στην παραλία και στα δύο μέτρα πάει ο άλλος ο μαλακας κάθεται και παίζει το πουλί τουνκαι αναγκάζει το ζευγάρι η να αλλάξει μέρος ή να κοιτάει αλλού αυτό πως λέγεται;Ο Μήτσος ο κοντός το κάνει συνέχεια όπως και άλλοι ανωμαλοι και Καμμένοι εδώ μέσα.
Ο μητσος ο κοντός είναι ένα σίχαμα που έχει εφεύρει η γη…
Περπατάει και νομίζει ότι είναι ο γαμιας στην Κινέτα και στο σχοινί…
Τα διαβάζει όλα εδώ όσα γράφονται και τα λέει δεξιά αριστερά στους θαμώνες αλλά όλα μαθαίνονται..
Κάθεται και τον παίζει στα ζευγάρια δίπλα και όταν δει ζευγάρι κάθεται πάντα δίπλα του,εάν δει κάποιον άλλον κοντά τους,περπατάει και βρίζει…

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.975
Πόντοι
441
Τα διαβάζει όλα εδώ όσα γράφονται και τα λέει δεξιά αριστερά στους θαμώνες αλλά όλα μαθαίνονται..
Κάθεται και τον παίζει στα ζευγάρια δίπλα και όταν δει ζευγάρι κάθεται πάντα δίπλα του,εάν δει κάποιον άλλον κοντά τους,περπατάει και βρίζει…
Έχω μια απορία με όλα αυτά που διαβάζω.....από όλα τα ζευγάρια δεν βρέθηκε ένας Άντρας να τον φορτώσει στα μπουκέτα?Ή μήπως όλοι αυτοί είναι δροσεροι και απλά επιλέγουν να φυγουν?

o kyrios sou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2026
Like
25
Πόντοι
0
Εκεί υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να του τη σπάσεις. Η βία δεν είναι επιλογή. Για παράδειγμα πας εκεί κοντά που κάθετε τη βγάζεις και κατουράς. Τίποτα το περίεργο αφού ο άλλος την παίζει δίπλα σου. Η φύση σε κάλεσε. Η άλλη είναι να βάλεις το κορίτσι να σου πάρει πίπα και πριν χύσεις να τα ρίξεις πάνω του άμα βρίσκεται κοντά σου. Άλλος είναι να βγάλεις ηχείο και να ξεκινήσεις να παίζεις μουσική έτσι δυνατά για να του τη σπάσεις. Η άλλη επιλογή είναι να τον κοιτάτε με τη δικιά σου και να κοροϊδεύετε το πόσο μικρή την έχει και να λέτε αν τα στρουμφάκια εξαφανίστηκαν γιατί δεν μπορούσαν να γαμήσουν με τόσο μικρά καυλιά. Γενικά δεν εγκαταλείπεις το σημείο σου σε καμία παραλία για κάτι τέτοιους μαλάκες. Φυσικά και αν πει τίποτα ή ζητήσει τον λόγο τον αγνοείς για να δείξεις πόσο μηδενική είναι η ύπαρξή του. Προσωπικά δεν θα πατήσω Κινέτα με τα όσα έχω διαβάσει από τα άσυλα που κυκλοφορούν.

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
131
Πόντοι
0
Μην μου πεις οτι ειναι ένας βλακας κοντός με σαν γερικο προσωπο κοντός? Η λες τον αλλο τον βλακα που έρχεται με ενα καπέλο

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
392
Πόντοι
20
10961.jpg
10 μέρες πριν από το ξενοδοχείο στην Κινέττα... Στην παραλία δεν μας ενόχλησε κανείς. Οι αυνανες δυστηχως πολλοί αλλά εμάς δεν μας ενόχλησαν . Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα ζευγάρια. Σε όλη την παραλία αλλα 2 ζευγάρια έκαναν γυμνισμό και 5-6 αυνανες τριγυριζαν με το πουλί στο χέρι.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
665
Πόντοι
81
Οντως

Ποτε δεν τον εχω δει να χαλαει φαση
το αντιθετο μαλιστα

παιζει ολοι αυτοι που τον κατηγορουν να ειναι οι αυνανες και τα γεροντια της παραλιας !
Ποιος είναι ο Μήτσος μπρελόκ;
10961.jpg
10 μέρες πριν από το ξενοδοχείο στην Κινέττα... Στην παραλία δεν μας ενόχλησε κανείς. Οι αυνανες δυστηχως πολλοί αλλά εμάς δεν μας ενόχλησαν . Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα ζευγάρια. Σε όλη την παραλία αλλα 2 ζευγάρια έκαναν γυμνισμό και 5-6 αυνανες τριγυριζαν με το πουλί στο χέρι.
Διώξτε τους αυνάνες αμέσως. Καταστρέφεται η παραλία.

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Μην μου πεις οτι ειναι ένας βλακας κοντός με σαν γερικο προσωπο κοντός? Η λες τον αλλο τον βλακα που έρχεται με ενα καπέλο
Αυτός ο κοντός με το γέρικο πρόσωπο ναι,πλέον κρατάει ομπρέλα μαζί του και μια καρέκλα γιατί μέχρι πέρυσι είχε ένα τεντακι!

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
665
Πόντοι
81
Εκεί υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να του τη σπάσεις. Η βία δεν είναι επιλογή. Για παράδειγμα πας εκεί κοντά που κάθετε τη βγάζεις και κατουράς. Τίποτα το περίεργο αφού ο άλλος την παίζει δίπλα σου. Η φύση σε κάλεσε. Η άλλη είναι να βάλεις το κορίτσι να σου πάρει πίπα και πριν χύσεις να τα ρίξεις πάνω του άμα βρίσκεται κοντά σου. Άλλος είναι να βγάλεις ηχείο και να ξεκινήσεις να παίζεις μουσική έτσι δυνατά για να του τη σπάσεις. Η άλλη επιλογή είναι να τον κοιτάτε με τη δικιά σου και να κοροϊδεύετε το πόσο μικρή την έχει και να λέτε αν τα στρουμφάκια εξαφανίστηκαν γιατί δεν μπορούσαν να γαμήσουν με τόσο μικρά καυλιά. Γενικά δεν εγκαταλείπεις το σημείο σου σε καμία παραλία για κάτι τέτοιους μαλάκες. Φυσικά και αν πει τίποτα ή ζητήσει τον λόγο τον αγνοείς για να δείξεις πόσο μηδενική είναι η ύπαρξή του. Προσωπικά δεν θα πατήσω Κινέτα με τα όσα έχω διαβάσει από τα άσυλα που κυκλοφορούν.
Αν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο που διαχειρίζεται την ομάδα "Κινέτα παραλία γυμνιστών" Μήτσος ή Δημήτρης Γκ... Έχει δεχτεί προειδοποίηση από τον πάροχο fb να ξεκαθαρίσει τους σεξομανείς. Ένα μέλος έφτασε στο σημείο να ανεβάσει φωτό ευρωπαίας γυμνίστριας με γουνάκιι ότι τραβήχτηκε στην Κινέτα! Η φωτό είχε δημοσιευτεί στον ιστότοπο του koursaros.net. Διαμαρτυρήθηκα και η απάντησή μου λογοκρίθηκε.
Όσοι θέλουν να κάνουν σεξ αποσύρονται διακριτικά σε μέρος που δεν ενοχλούν ή καταφεύγουν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής της περιοχής.
Επίσης τα κουτάκια από αναψυκτικά που αφήνονται στην παραλία με το πρώτο μπουρίνι θα παρασυρθούν στη θάλασσα, με κίνδυνο τραυματισμού κολυμβητών.
Τέτοια ανευθυνότητα δεν περίμενα.

Τελευταία τροποποίηση:

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.299
Πόντοι
201
Κάνενας ως τωρα δεν έχει γίνει τόσο ενοχλητικός ώστε να αξίζει να περάσεις τη βραδιά σου στο τμήμα μέχρι το αυτόφωρο. Όσες φορές έχουμε πάει, ναι, ήρθαν οι αυνάνες όμως όχι τόσο κοντά. Μια δυο φορές που κάποιος ήρθε κοντά, του είπα ότι δε θέλουμε παρέα και πήρε πούλο. Ένας άλλος που ρώτησε αν ενοχλεί να κάτσει λίγο πιο πέρα να τον παίζει του είπα ότι και βέβαια ενοχλεί και πήρε πούλο επίσης!
Αυτόν τον κοντό που λέτε τον έχουμε δει πολλές φορές και τον έχω ακούσει να περπατάει και να βρίζει αλλά δεν απευθυνόταν σε εμάς ώστε να ζητήσω το λόγο.
Όσο για αυτούς που είναι κρυμμένοι πίσω από βραχάκια, ομπρέλες κλπ, δεν μπορείς να τους αποκλείσεις απο Την παραλία.
Δε λέω ότι αποκλείεται να πέσουν μάπες όπως παραλίγο να γίνει πέρυσι αλλά είναι έσχατη λύση..

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.832
Πόντοι
5.956
Η φωτό είχε δημοσιευτεί στον ιστότοπο του koursaros.net. Διαμαρτυρήθηκα και η απάντησή μου λογοκρίθηκε.
Οι μουφες που ανεβαίνουν στο συγκεκριμένο ιστότοπο για "ελληνικά" είναι παροιμιώδεις. Και αν του το επισημάνεις με στοιχεία σε μπανάρει.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
665
Πόντοι
81
Οι μουφες που ανεβαίνουν στο συγκεκριμένο ιστότοπο για "ελληνικά" είναι παροιμιώδεις. Και αν του το επισημάνεις με στοιχεία σε μπανάρει.
Τώρα βάζει το λογότυπό που. Αντιγράφει Ελληνίδες που εμφανίζονται γυμνές στο OnlyFans.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom