Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 947K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
757
Πόντοι
81
Πολλα ζευγαρια
πολυ κοσμος
τρομερη δυσκολια στο παρκιν

ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

οι ντυμενοι σιγα σιγα καταλαμβανουν την παραλια ... εχει γεμισει ξαπλωστρες η παραλια και οσοι δεν θελουν να πληρωσουν ερχονται σιγα σιγα απο την αριστερη πλευρα.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.651
Πόντοι
11.915
Πολλα ζευγαρια
πολυ κοσμος

ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

οι ντυμενοι σιγα σιγα καταλαμβανουν την παραλια ... εχει γεμισει ξαπλωστρες η παραλια και οσοι δεν θελουν να πληρωσουν ερχονται σιγα σιγα απο την αριστερη πλευρα.
Πες τα να τα διαβάζουν οι αυνανες του θρεντ :jerking::jerking::rockon::rockon:. Με τις μ@λακιες που γράφουν για δήθεν σκηνικά πάνε πολλοί πάνω κάτω την παραλία άσκοπα μπας και πετύχουν φάση που δεν υπάρχει :jerking::jerking::jerking:
Πέρσι είχα πετύχει μέχρι κι έναν ηλίθιο με 2 μικρά παιδιά (εννοείται με μαγιω) στους γυμνιστές πίσω από την βίλα :jerking::jerking::headbang::headbang:
Φέτος άλλος ένας αλβανιάρης μαζί με μικρό παιδί (φορώντας μαγιω)πήγαν να ψαρέψουν με καλάμι ακριβώς μπροστά στην βίλα :jerking::jerking::jerking:
Και μετα τους πειράζουμε εμείς που ρίχνουμε ένα χέσιμο στην παραλία :confused::rockon:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.397
Πόντοι
206
Να ζήσεις σε σημείο απο

Πολλα ζευγαρια
πολυ κοσμος

ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

Ε καλά δεν είχε και μεγάλη δυσκολία στο πάρκινγκ και οντως είχε αρκετό κόσμο και μπροστά αν και όσοι έμειναν ψιλοσουρουοο και βραδάκι κάτι απολαύσαμε μπροστά αν δεν πέσει ο ήλιος δεν γίνεται τίποτα εδώ και μια δεκαετία πίσω άλλη φάση και σχοινί εντελώς άλλη φαση

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.968
Πόντοι
456
Τελικά φταίμε και εμείς που δεν τους κοπάναμε εγώ παντός οποίος έρθει χύμα και κάνει ότι τον παίζει μπροστά στην γυναίκα μου ή επιδεικτικά φωτογραφία και στην αστυνομία .....
θα παρεις τηλ την αστυνομια και θα πεις οτι ειστε σε μια παραλια γυμνιστων γυμνοι και ειναι καποιος που σας κοιταζει και την παιζει?

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
550
Πόντοι
301
άμα έχεις δήμαρχο καθαρό, τέτοια θαύματα μπορούν να συμβούν ακόμα και στην Ελλάδα. Οι Αλίμου και Σαρωνικού είναι τοπ.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.556
Πόντοι
7.625
οπως κανεις γυμνισμο για να απολαυσεις την φυσικοτητα ετσι και εμεις χεζουμε για να απολαυσουμε το φυσικο χεσιμο στην φυση,προσοχη στις κουραδες βυθου
doodie-pool.gif
Μόλις τελειώσω την γυμνιστική μου συνεδρία, παίρνω τα πράγματα μου και αφήνω την παραλία καθαρή. Εσύ παίρνεις την κουράδα σου ?

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
άμα έχεις δήμαρχο καθαρό, τέτοια θαύματα μπορούν να συμβούν ακόμα και στην Ελλάδα. Οι Αλίμου και Σαρωνικού είναι τοπ.

Μόλις τελειώσω την γυμνιστική μου συνεδρία, παίρνω τα πράγματα μου και αφήνω την παραλία καθαρή. Εσύ παίρνεις την κουράδα σου ?
Καλημέρα, περιμένεις να σου απαντήσει ο τύπος;
Στην ομάδα nudist beach Kineta στο FB υπάρχει σχόλιο ζευγαριού με αναφορά στον γνωστό Κostakis27 ότι φωτογράφιζε τις γυμνές γυναίκες μέσα από τη θάλασσα και ο διαχειριστής της ίδιας ομάδας αυνανιζόταν μπροστά τους!
Δεν υπάρχει σωτηρία, αγαπητέ.
Κατά ταλαιπωρία.φταίνε οι λουομένων πουν φωνάζουν. Τα παιδιά και η δυνατή μουσική.
Θέλεις παιχνίδι, απομακρύνεσαι με αυτούς που συμφωνούν και δεν καρφώνεσαι στους γυμνιστές.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
Στην ομάδα nudist beach Kineta στο FB υπάρχει σχόλιο ζευγαριού με αναφορά στον γνωστό Κostakis27 ότι φωτογράφιζε τις γυμνές γυναίκες μέσα από τη θάλασσα και ο διαχειριστής της ίδιας ομάδας αυνανιζόταν μπροστά τους!
Κατά ταλαιπωρία.φταίνε οι λουομένων πουν φωνάζουν. Τα παιδιά και η δυνατή μουσική.
Θέλεις παιχνίδι, απομακρύνεσαι με αυτούς που συμφωνούν και δεν καρφώνεσαι στους γυμνιστές.

Τελευταία τροποποίηση:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
Παράνομος μεν. Δραστήριος δε. Η διαφθορά των δημοτικών αρχών αποκαλύπτεται. 400 ξαπλώστρες και 200 ομπρέλες. Κατάληψη δημοσίου χώρου. Αυστηρή τιμωρία και ανάκληση άδειας.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
Προσωρινά ο γυμνισμός περιλαμβάνεται στα θέματα του ιστότοπου diaswingers.gr
Οι φωτογραφίες και ο σχολιασμός δε λογοκρίνονται, ενώ και τα τρία μαγαζιά ενημερώνουν τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ζευγάρια και τις ημέρες που δέχονται ασυνόδευτους άνδρες.
Στις 8.7 ανοίγει και η gymnokratia.gr με ενδιαφέρουσα θεματολογία.
Ο σχολιασμός μου εδώ περιορίζεται αναγκαστικά.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.968
Πόντοι
456
οχι της κρυβω στην παραλια για να ειναι κουραδες κλειμορ,πολλοι την εχουν πατησει και τις εχουν πιασει
3XR0.gif

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.968
Πόντοι
456
ο κωστακης27 ειναι διασημος μυστης θαμωνας της παραλιας,οι γυναικες πανε για αυτον και οι αντρες τον ζηλευουν και οι γκει τον μισουν γιατι χεζει μεσα στην παραλια στο σημειο που κανουν μπανιο και οι κουραδες τους μπαινουν στο στομα

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
Οι φωτογραφίες και ο σχολιασμός δε λογοκρίνονται, ενώ και τα τρία μαγαζιά ενημερώνουν τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ζευγάρια και τις ημέρες που δέχονται ασυνόδευτους άνδρες.

ο κωστακης27 ειναι διασημος μυστης θαμωνας της παραλιας,οι γυναικες πανε για αυτον και οι αντρες τον ζηλευουν και οι γκει τον μισουν γιατι χεζει μεσα στην παραλια στο σημειο που κανουν μπανιο και οι κουραδες τους μπαινουν στο στομα
Παραμένετε αδιόρθωυτοι και αμετανόητοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παραμένετε αδιόρθωτοι και αμετανόητοι.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
Ο φίλος σου καταγγέλεται ότι φωτογραφίζει τις γυμνές γυναίκες στην Κινέτα. Γιατί το κάνει και τι θέλει να αποδειξει; Χρήστης-μέλος της ομάδας ,Nude Beach Kinets ,ευθέως τον κατονομάζει. Το αν πηδιούνται τα ζευγάρια εκεί δε σημαίνει ότι θέλουν να διαφημίσουν σε πορνοσελίδες

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
599
Πόντοι
81
Ο φίλος σου καταγγέλεται ότι φωτογραφίζει τις γυμνές γυναίκες στην Κινέτα. Γιατί το κάνει και τι θέλει να αποδειξει; Χρήστης-μέλος της ομάδας Nude Beach Kineta ευθέως τον κατονομάζει. Το αν πηδιούνται τα ζευγάρια εκεί δε σημαίνει ότι θέλουν να διαφημίσουν την τεχνική τους σε πορνοσελίδες.
Προσέξτε μη σας κυνηγήσουν ομαδικά

Άντε γιατί προβάλλετε τον κακό σας εαυτό.

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Ο φίλος σου καταγγέλεται ότι φωτογραφίζει τις γυμνές γυναίκες στην Κινέτα. Γιατί το κάνει και τι θέλει να αποδειξει; Χρήστης-μέλος της ομάδας ,Nude Beach Kinets ,ευθέως τον κατονομάζει. Το αν πηδιούνται τα ζευγάρια εκεί δε σημαίνει ότι θέλουν να διαφημίσουν σε πορνοσελίδες
Δε νομίζω ότι πηδιουνται..

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Τότε γιατί τις φωτογραφίζει; Δουλειά για το σπίτι
Ας μπει στην ομάδα να αντικρούει τον καταγγέλοντα .
Αυτο με την ανωμαλία του καθενός δε το ξέρω φίλτατε, τουλάχιστον από την δικιά μου εμπειρία σε παραλίες γυμνιστών πέρα από γκει να παίζουν δεν εχω δει ποτέ ζευγαρια/γυναίκες οποτε ειναι χρέος μου να βοηθήσω να σταματήσει αυτή η παραπλάνηση και παραπληροφορηση που συμβαινει εδω για τα πάντα. Όχι δεν γαμιουνται σε παραλίες, οχι ούτε στα τσοντοσινεμα. Έχουμε το κάθε ένα καμένο ανάθεμα και αν εχει πάει ποτέ κάπου και λέει τη κάθε παπατζα μαλακια του και οι άλλοι το χαφτουν κάπου ωπα βαρέθηκα να διαβάζω φίδια εδώ

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
850
Πόντοι
81
Αυτο με την ανωμαλία του καθενός δε το ξέρω φίλτατε, τουλάχιστον από την δικιά μου εμπειρία σε παραλίες γυμνιστών πέρα από γκει να παίζουν δεν εχω δει ποτέ ζευγαρια/γυναίκες οποτε ειναι χρέος μου να βοηθήσω να σταματήσει αυτή η παραπλάνηση και παραπληροφορηση που συμβαινει εδω για τα πάντα. Όχι δεν γαμιουνται σε παραλίες, οχι ούτε στα τσοντοσινεμα. Έχουμε το κάθε ένα καμένο ανάθεμα και αν εχει πάει ποτέ κάπου και λέει τη κάθε παπατζα μαλακια του και οι άλλοι το χαφτουν κάπου ωπα βαρέθηκα να διαβάζω φίδια εδώ
Καλησπέρα φίλε
Ευτυχώς λες "από τη δικιά μου εμπειρία".Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις αλλά κάνεις τεράστιο λάθος.Εχω πετύχει πολύ δυνατά σκηνικά από ζευγάρια και στην Κινέτα και Ανάβυσσο.Λιγες φορές βέβαια, αλλά όχι ότι δεν γίνονται ποτε.Αλλωστε όσοι συχνάζουν στην κάθε παραλία ,ξέρουν τι και πώς κινείται ,τι ψάχνει και τι κάνει κάθε ζευγάρι.Παντως ζευγάρια που πάνε μόνο για γυμνισμο, χωρίς να ψάχνουν κάτι παραπάνω είναι ελάχιστα....Απλά παλιότερα γινόταν πολύ περισσότερα σκηνικά, τα τελευταία χρόνια έχουν λιγοστέψει λόγω των κινητών με κάμερα και της ύπαρξης των swinger club.Και αδιάκριτοι αυνανες υπήρχαν ανέκαθεν και χαλούσαν κάποια σκηνικά που πήγαιναν να ξεκινήσουν...

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε
Ευτυχώς λες "από τη δικιά μου εμπειρία".Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις αλλά κάνεις τεράστιο λάθος.Εχω πετύχει πολύ δυνατά σκηνικά από ζευγάρια και στην Κινέτα και Ανάβυσσο.Λιγες φορές βέβαια, αλλά όχι ότι δεν γίνονται ποτε.Αλλωστε όσοι συχνάζουν στην κάθε παραλία ,ξέρουν τι και πώς κινείται ,τι ψάχνει και τι κάνει κάθε ζευγάρι.Παντως ζευγάρια που πάνε μόνο για γυμνισμο, χωρίς να ψάχνουν κάτι παραπάνω είναι ελάχιστα....Απλά παλιότερα γινόταν πολύ περισσότερα σκηνικά, τα τελευταία χρόνια έχουν λιγοστέψει λόγω των κινητών με κάμερα και της ύπαρξης των swinger club.Και αδιάκριτοι αυνανες υπήρχαν ανέκαθεν και χαλούσαν κάποια σκηνικά που πήγαιναν να ξεκινήσουν...
Κοίτα και εγω θα ήθελα αλλά η γυναίκα μου δεν τα βγάζει μόνο εγώ. Και σίγουρα δεν παίζει καν να το σκεφτεί για να κάνουμε κάτι μπροστά σε άλλους η και με άλλους. Οποτε μάλλον είμαστε στα ζευγάρια που "δεν" ψάχνονται. (εγώ θέλω εκείνη δεν θέλει). Ακριβός, από τι δικιά μου εμπειρία. Ας πούμε κάνω 4 χρόνια γυμνισμό περίπου δεν εχω δει τίποτα σε διάφορες παραλίες και διάφορες ώρες.. Ειδικά όταν πάω μόνος θα ήθελα να δω ότι εστο κάτι γίνετε αλλά όχι.. Τώρα ναι αν γίνονται σπάνια ειναι και θέμα τύχης. Μακάρι να μπορέσω μια μέρα να σας πω ότι όντως είδα κάτι ή ακόμα καλύτερα πείρα μερος. Μέχρι τοτε εφόσον δεν εχω δει κάτι με τα μάτια μου δε το πιστεύω.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom