Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 952K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Έχει ο καιρός γυρίσματα,όπως είπα θα βρεθεί κανένας θερμοκεφαλος και θα τον βάλει να φάει τα σκατα του και να πει κι ευχαριστώ!Ωστόσο δεν είναι σωστό και δεν έχει νόημα να τον περιγράφεις γιατί σίγουρα δεν θα είναι ο μόνος που κάνει μαλακίες στην παραλία.
Άρχισε ο ιός να μεταδίδεται και στη Χαμολιά. Οι λεσβίες κατέφυγαν στον Ραμνούντα, ενοχλήθηκε ηδονοβλεψίας και τον έπαιξε μπροστά τους!
Εμείς οι φυσιολογικοί που πρέπει να πάμε,

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.058
Πόντοι
1.056
Άρχισε ο ιός να μεταδίδεται και στη Χαμολιά. Οι λεσβίες κατέφυγαν στον Ραμνούντα, ενοχλήθηκε ηδονοβλεψίας και τον έπαιξε μπροστά τους!
Για πες για Χαμολιά γιατί με ενδιαφέρει. Πηγαίνω συχνά εκεί.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Καταγγέλλουν παρενόχληση ζευγαριών σε ομάδα FB.
Ίσως γίνεται προσπάθεια αλλοίωσης του περιβάλλοντος. Αν πας εκεί. Θα διαπιστώσεις κατά πόσο ισχύουν. Είναι τραγικό να χαθούν παραλίες γυμνιστών από ανεγκέφαλους.

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
558
Πόντοι
301
Όλοι όσοι ασχημονούν να βγουν στην επιφάνεια. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε στις ακαθαρσίες τους!
Πολλοί το κάνουν και γυναίκες επίσης, έχω κάτσει σε σκατα με σερβιέτα μαζι. Απλά μερικοί είναι τόσο μαλακες που και το λένε και το περιφανευονται κιόλας.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Πολλοί το κάνουν και γυναίκες επίσης, έχω κάτσει σε σκατα με σερβιέτα μαζι. Απλά μερικοί είναι τόσο μαλακες που και το λένε και το περιφανευονται κιόλας.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση περιγράφεις τύπε :rockon:
Η τύπισσα είναι μια από εμάς τους μύστες,την έπιασε χέσιμο κι έχεσε,τι πιο φυσικό :rockon:
Την σερβιετα μάλλον την άφησε για σημάδι να θυμάται το σκηνικό :confused::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Ναι ρε μάγκα είμαι περίεργος ,θέλεις να βρεθούμε να μου αλλάξεις τη γνώμη?
rapto-poulos.gif

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πολυ φιλη μας αυτη που εχεσε και εβαλε πανω την σερβιετα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Ενδιαφέρουσα περίπτωση περιγράφεις τύπε :rockon:
Η τύπισσα είναι μια από εμάς τους μύστες,την έπιασε χέσιμο κι έχεσε,τι πιο φυσικό :rockon:
Την σερβιετα μάλλον την άφησε για σημάδι να θυμάται το σκηνικό :confused::rockon:
πρεπει να γινει μελος στο σαιτ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456

παιδια για δωστε πληροφοριες για αυτες τις παραλιες να παμε να χεσουμε και εκει

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Μα δεν ντρέπεσαι ...
Να χέσει στην παραλία θέλει ο μύστης,δεν θα σου φέρει ούτε μαλακισμένα παιδιά να φωνάζουν όλη την ώρα,ούτε θα παίξει ρακέτες ούτε θα βάλει Αλβανό τραγούδια στο τέρμα :confused::rockon:. Μην είστε τόσο περίεργοι και το καλοκαίρι, ημαρτον με την μ@λακια που σας δέρνει :jerking::jerking::headbang::headbang:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Να χέσει στην παραλία θέλει ο μύστης,δεν θα σου φέρει ούτε μαλακισμένα παιδιά να φωνάζουν όλη την ώρα,ούτε θα παίξει ρακέτες ούτε θα βάλει Αλβανό τραγούδια στο τέρμα :confused::rockon:. Μην είστε τόσο περίεργοι και το καλοκαίρι, ημαρτον με την μ@λακια που σας δέρνει :jerking::jerking::headbang::headbang:
Να ζήσεις σε σημείο απομακρυσμένο. Σε βλέπω επιθετικό στις απαντήσεις σου.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.558
Πόντοι
7.625
Να ζήσεις σε σημείο απομακρυσμένο. Σε βλέπω επιθετικό στις απαντήσεις σου.
Να χέσουμε όλοι μαζί στο αμάξι του και στην εξώπορτα του σπιτιού του, ούτε φωνές ούτε τσακωμούς σαν να είστε τίποτα μυστήριοι και περίεργοι

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.501
Πόντοι
200
Τελικά φταίμε και εμείς που δεν τους κοπάναμε εγώ παντός οποίος έρθει χύμα και κάνει ότι τον παίζει μπροστά στην γυναίκα μου ή επιδεικτικά φωτογραφία και στην αστυνομία .....

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
763
Πόντοι
86
Τελικά φταίμε και εμείς που δεν τους κοπάναμε εγώ παντός οποίος έρθει χύμα και κάνει ότι τον παίζει μπροστά στην γυναίκα μου ή επιδεικτικά φωτογραφία και στην αστυνομία .....
σιγα ρε φιλε !

μην τρελενεσαι ...

τα μισα απο οσα διαβαζεις εδω ειναι μλκς

τα περισσοτερα ζευγαρια θελουν και το παιχνιδι !
αν δεν θελουν δεν τα ενοχλει κανενας !

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Τύπε είναι απλά τα πράγματα, αν η γυναίκα σου είναι κάνα καλό μουνι σίγουρα κάποιοι θα την παίξουν για πάρτη της :rockon:
Αν είναι κανένα χοντρό μπαζο δεν θα ασχοληθεί κανένας :confused::rockon:. Οι περισσότεροι τον παιζουν διακριτικά,αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
763
Πόντοι
86
Τύπε είναι απλά τα πράγματα, αν η γυναίκα σου είναι κάνα καλό μουνι σίγουρα κάποιοι θα την παίξουν για πάρτη της :rockon:
Αν είναι κανένα χοντρό μπαζο δεν θα ασχοληθεί κανένας :confused::rockon:. Οι περισσότεροι τον παιζουν διακριτικά,αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Πηγες χθες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom