Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 950K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Ωχ ο διάβαζα συχνά είσαι που είχες και το χώρο με τύπο εξωτερικόυ με άρθρα και φωτογραφικό υλικό για γυμνισμο κάτι σαν Μουσείο? Που είχες δηλώσει θα κλείσει γτ δεν μαζεύεται σωστός κόσμος και αρκετός?
Ακριβώς, το απέσυραν λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά βλέπω αυξημένο ενδιαφέρον, οπότε το επαναφέρω.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Ακριβώς, το απέσυραν λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά βλέπω αυξημένο ενδιαφέρον, οπότε το επαναφέρω.
Προσπαθώ να διαχωρίσω τον γυμνισμό από το swinging. Στο σάιτ έχ συνομιλία με κάμερα η χωρίς. Προς το παρόν η κάμερα δεν λειτουργεί, οπότε μόνο μηνύματα.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.401
Πόντοι
206
Προσπαθώ να διαχωρίσω τον γυμνισμό από το swinging. Στο σάιτ έχ συνομιλία με κάμερα η χωρίς. Προς το παρόν η κάμερα δεν λειτουργεί, οπότε μόνο μηνύματα.
Ναι συχνά το έχω επισκεφτεί στο παρελθόν πολύ καλή κίνηση και σωστη

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
109
Πόντοι
0

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Το ευτύχημα είναι πως σκουπίδια και ναυάγια έχετε μαζευτεί εκεί και δεν πάτε να χαλάσετε άλλες παραλίες.
Όλα ξεκινούν από ομάδες στο FB όπου παραλιάρχες εθισμένοι στην ηδονοβλεψία δημιουργούν προβλήματα στα ζευγάρια και κοπρίζουν την περιοχή. Χρόνια τώρα η Κινέτα υφίσταται τις συνέπειες ανεπιθύμητης διαφήμισης για δημόσιο σεξ
Τι κάνουν οι διαχειριστές,. Δεν παίρνουν θέση. Ομάδες για Χαμολια. ΚΑΠΕ. Άγιο Νικόλαο Ανάβυσσο, Λιμανακίων κ.λπ. αποτελούν στόχο των αθεράπευτα σεξομανής οι οποίοι ενοχλούν τις γυμνές γυναίκες , πεοκρούστες όπως τους αποκαλούν. Άσε που μπορούν να βιντεοσκοπήσουν/φωτογραφίσουν οπίσθια η στήθη και να τα ανεβάσουν σε πορνοσελιδες.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Όλα ξεκινούν από ομάδες στο FB όπου παραλιάρχες εθισμένοι στην ηδονοβλεψία δημιουργούν προβλήματα στα ζευγάρια και κοπρίζουν την περιοχή. Χρόνια τώρα η Κινέτα υφίσταται τις συνέπειες ανεπιθύμητης διαφήμισης για δημόσιο σεξ.
Τι κάνουν οι διαχειριστές,; Δεν παίρνουν θέση. Ομάδες για Χαμολιά , ΚΑΠΕ. Άγιο Νικόλαο Ανάβυσσο, Λιμανακίων κ.λπ. αποτελούν στόχο των αθεράπευτα σεξομανών οι οποίοι ενοχλούν τις γυμνές γυναίκες , πεοκρούστες όπως τους αποκαλούν. Άσε που μπορούν να βιντεοσκοπήσουν/φωτογραφίσουν οπίσθια η στήθη και να τα ανεβάσουν σε πορνοσελίδες.
Θρασύδειλοι κρύβονται πίσω από θάμνους και αυνανίζονται. Τέτοια φαινόμενα παρατηρήθηκε στον Ραμνούντα και την Χαλικιάδα Αγκίστρι τη δεκαετία του 80 και 90.
Θυμάμαι το 1984 νεαρή γυναίκα που διανυκτέρευση στην ακτή μαζί.μας έλεγε ότι όλοι την πλησίαζαν για στοματικό έρωτα. Το 1986 άλλη κυρία με την οποία είχαμε σύντομη σχέση αρεσκόταν να κάνει στοματικό μπέρτα στον κόσμο. Μου έλεγε ότι εξέταζε τα πέη κι οποίοι έκρινε κατάλληλο προσκαλούσε τον κάτοχο στην παρέα της.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Στην Ουγγαρία και την Κροατία που παραθερίζαμε για 10 χρόνια παρατηρούσαμε τους ασυνόδευτους άνδρες να κάθονται στην έξοδο της νερό τσουλήθρα για να βλέπουν τις γυναίκες με ανοιχτά πόδια.
Τότε οι περισσότερες ήταν αξύριστος.
Το σάιτ ίσως γίνει αφορμή να προσφέρει τη μη σεξουαλικη αντιμετώπιση του γυμνισμού.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
852
Πόντοι
81
Θρασύδειλοι κρύβονται πίσω από θάμνους και αυνανίζονται. Τέτοια φαινόμενα παρατηρήθηκε στον Ραμνούντα και την Χαλικιάδα Αγκίστρι τη δεκαετία του 80 και 90.
Θυμάμαι το 1984 νεαρή γυναίκα που διανυκτέρευση στην ακτή μαζί.μας έλεγε ότι όλοι την πλησίαζαν για στοματικό έρωτα. Το 1986 άλλη κυρία με την οποία είχαμε σύντομη σχέση αρεσκόταν να κάνει στοματικό μπέρτα στον κόσμο. Μου έλεγε ότι εξέταζε τα πέη κι οποίοι έκρινε κατάλληλο προσκαλούσε τον κάτοχο στην παρέα της.
Tην κυρία του 1986 τη θέλουμε μέλος του σάιτ!!!!βλέπεις ότι και. εσύ έκανες παρέα με κόσμο που δεν ερχόταν μόνο για γυμνισμο.

Τελευταία τροποποίηση:

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
915
Πόντοι
361

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Στην Ουγγαρία και την Κροατία που παραθερίζαμε για 10 χρόνια παρατηρούσαμε τους ασυνόδευτους άνδρες να κάθονται στην έξοδο της νεροτσουλήθρας για να βλέπουν τις γυναίκες με ανοιχτά πόδια.
Τότε οι περισσότερες ήταν αξύριστος.
Το site ίσως γίνει αφορμή να προβάλλει τη μη

σεξουαλική γυμνότητα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Tην κυρία του 1986 τη θέλουμε μέλος του σάιτ!!!!βλέπεις ότι και. εσύ έκανες παρέα με κόσμο που δεν ερχόταν μόνο για γυμνισμο.
Αυτή συνδύαζε και τα δύο. Πρέπει να είναι σχεδόν 90 σήμερα.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Εγώ πάντως πέρσυ που είχα ένα καλοκαιρινό φλερτ και την έπεισα να πάμε για γυμνισμό ,μόλις σκάσαμε Κινέτα στο κομμάτι με τους γυμνιστές και πήγαμε να βρούμε σποτ να κάτσουμε ,κοιταξαμε γύρω μας και κάνα δυο μπαρμπαδια τις παιζανε δίχως αύριο και η γκόμενα δεν είχε βγάλει καν την μπλούζα και το σορτσάκι της.Δεν προλάβαμε να κάτσουμε καν και μου είπε να σηκωθούμε να φύγουμε και πήγαμε στο κανονικό κομμάτι της παραλίας με τους ντυμένους.Δεν είναι θέμα αγαμίας ή οτιδήποτε άλλο,το πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι.Ναι είχα διαβάσει τι παίζει εκεί αλλά όχι και έτσι ρε μάγκες,δεν γίνεται αυτός που μένει στην Αθήνα ,αν θέλει να κάνει γυμνισμό με μια γκόμενα να πρέπει να πάει μέχρι την Εύβοια ή σε κάνα νησί για να το κάνει χωρίς μαλακες τριγύρω.Δηλαδη τι περιμένετε?Να σκάσει γκόμενα και να γουστάρει που παίζετε με μανία τις πεσμένες ψωλες σας και να πει θέλω να με γαμησουν τώρα όλοι αυτοί?Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεστε
Παντού υπάρχουν οι πεοκρούστες. Μυρίζονται ορεκτικό και ορμούν!

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.401
Πόντοι
206
Ένα γυμνό σώμα από μόνο του δεν μπορεί να είναι πρόκληση η πρόκληση στο φάσμα του γυμνισμού αλλά και η πρόσκληση σε σεξουαλικά δρώμενα στο φάσμα του γυμνισμού είναι άλλο πράγμα και πρέπει να διαχωριστούν και να διαχωρίζονται

bidimitris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
155
Πόντοι
0
Εγώ πάντως σε όσες παραλίες γυμνιστών έχω πάει κάνω μπάνιο όπως στην φώτο μου...... δεν είναι ακριβώς γυμνισμός, αλλά πειράζει?

Συνημμένα

• 185.jpg
    185.jpg
    438,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
3
Like
657
Πόντοι
81
μπορουμε να γραφουμε και για κουραδες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι την χαλασε την γκομενα οτι τις επαιζαν η οτι ηταν γεροι? να σας φερουν μοντελα με κοιλιακους τοτε
Ότι είναι παραλία και κανονικά αν δεν σε πάνε μέσα με χειροπέδες ,σε πάνε με ζουρλομανδύα.Τι κάθομαι και σου απαντάω σοβαρά

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.990
Πόντοι
456
Εγώ πάντως σε όσες παραλίες γυμνιστών έχω πάει κάνω μπάνιο όπως στην φώτο μου...... δεν είναι ακριβώς γυμνισμός, αλλά πειράζει?
ωραια στρινγκαρα φιλε το ερωτηματικο στον κωλο τι συμβολιζει?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.990
Πόντοι
456
Ότι είναι παραλία και κανονικά αν δεν σε πάνε μέσα με χειροπέδες ,σε πάνε με ζουρλομανδύα.Τι κάθομαι και σου απαντάω σοβαρά
σε παραλια γυμνιστων δεν πηγατε ρε φιλε?τι περιμενατε να κανουν δηλαδη να παιζουν μπιριμπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom