Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Κατόπιν συνεννόησης και καταδρομικης εξόρμησης με φίλο έσκασα ξενοδοχείο Κινέτα πολλά ζευγάρια μπροστά μηδέν παιχνίδι πίσω αρκετοί δροσεροί πήγαμε σκοινί και εφόσον είδαμε γνωστό ζευγάρι είδαμε και δεύτερο που δεν το είχα ξαναδεί τα παιδιά προσέφεραν δύο φορές μάτι ατελείωτο που μας άφησε άφωνους με ωραία σώματα το άλλο ζευγάρι δεν έκατσα να μάθω και κατά τις πέντε έμαθα από φίλο γνωστό παίχτηκε φάση γερή στον βράχο πίσω από την βίλα στο ξενοδοχείο ελπίζουμε σε περισσότερα ζευγάρια και φασεις
Ρε τύπε,δεν πηγές να παίξεις κάνα ΚΙΝΟ,Λόττο,ΠΡΟΠΟ μετά και από αυτά :think::rockon:
Στο σχοινί από μέσα Σεπτέμβρη μην πω αρχές δεν πετυχαινες ζευγάρι ούτε με αίτηση :confused::rockon:. Και ήταν ακόμα ωραίες μέρες. Στον βράχο πίσω από την βίλα δεν έχω πετύχει ποτέ απολυτως τίποτα και μου φαίνεται λογικό γιατί είσαι αρκετά εκτεθειμένος :confused:. Είτε είσαι τόσο τυχερός είτε λες συνέχεια μ@λακιες με τόσα σκηνικά που έχεις γράψει εδώ μέσα :confused::rockon:. Προς το παρών είναι 50-50 :rockon:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Ρε τύπε,δεν πηγές να παίξεις κάνα ΚΙΝΟ,Λόττο,ΠΡΟΠΟ μετά και από αυτά :think::rockon:
Στο σχοινί από μέσα Σεπτέμβρη μην πω αρχές δεν πετυχαινες ζευγάρι ούτε με αίτηση :confused::rockon:. Και ήταν ακόμα ωραίες μέρες. Στον βράχο πίσω από την βίλα δεν έχω πετύχει ποτέ απολυτως τίποτα και μου φαίνεται λογικό γιατί είσαι αρκετά εκτεθειμένος :confused:. Είτε είσαι τόσο τυχερός είτε λες συνέχεια μ@λακιες με τόσα σκηνικά που έχεις γράψει εδώ μέσα :confused::rockon:. Προς το παρών είναι 50-50 :rockon:
Πρώτον έχω κερδίσει τζοκερ στα αλήθεια και δεύτερον εγώ δεν είπα ότι γαμαω πάντα ούτε ότι παίρνω μάτι πάντα να γαμιουνται τίποτα σε γίνεται σε συνεχή ροή δεν είναι πρόγραμμα τηλεόρασης τρίτον υπάρχουν άνθρωποι από εδώ που ήταν εκεί κάποιες φορές όπως και χθες και θα επιβεβαιώσουν ότι γράφω οπότε σπάσε τέταρτον είμαι τόσο ντόπιος ( αγ θεοδοροι Κινέτα Μέγαρα μ πεύκο νεράκι Λουτρόπυργος) όσο και η σπηλιά του σκιρωνα στο σχοινί οπότε έχω δει πολλά

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.439
Πόντοι
441
@kostakis27 Γιατί μωρή Αλίκη του Ναυτικού τρώγεσαι τόσο πολύ!;;
Γιατί ρε καρπαζοεισπρακτορα των σινεμά γράφεις και λες μαλακιες παντού;;
Τόσο πολύ ξεφτίλισμα θες ακόμα;;
Δεν σου έφτασαν οι φάπες στο σινεμά από γυναικεία παρουσία και ψάχνεσαι πάλι;;;;
Ξεφτίλα που φοράς στριγκακι με στολή του Πολεμικοθ Ναυτικού…..

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
733
Πόντοι
81
Σημερα καταδρομικη ....
δροσεροι φουλ ....
και πριν και μετα το βραχο

λειπουν οι κουραδες του κωστακη !

mikros30

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Like
477
Πόντοι
21
τι φαση ειναι εκει η παραλία; αν παω με μπικίνι μαγιώ θα φαω κράξιμο;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
τι φαση ειναι εκει η παραλία; αν παω με μπικίνι μαγιώ θα φαω κράξιμο;
Τύπε υπάρχει κόλπος αποκλειστικά για γκέι,θα τον καταλάβεις εύκολα αφού είναι χεσμένος όλο τον χρόνο :confused::rockon:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Έναρξη σεζόν σήμερα 25/04. Ξεκίνησα με σχοινί όπου φυσικά υπήρχαν μόνο γκέι, αλλά παρόλα αυτά ευχαριστήθηκα κατούρημα και χέσιμο :rockon:. Συνέχισα Κινέτα όπου στο πρώτο κομμάτι των γυμνιστών υπήρχαν 2-3 ζευγάρια και καμιά 10αρια μπακούρια. Οι 2 σκληροί αυνανες εμφανίστηκαν,ο καραφλας έστησε ομπρέλα και καρέκλα στο κομμάτι των γκέι όπου υπήρχε ένα ζευγάρι. Δεν έκατσα να δω μιας και δεν τον γουστάρω μια και σίγουρα θα χαλάσε οποία φάση θα μπορούσε να γίνει :jerking::jerking:. Εύχομαι απλά να πατήσε τα σκατα μου :birdman::birdman::2funny: Γενικά ησυχία,οι περισσότεροι απλά ηλιοθεραπεία χωρίς διάθεση για κάτι περισσότερο. Έφυγα κατά τις 15:00 και ξανά πέρασα από σχοινί όπου υπήρχαν 3 γκέι συνολικά :confused::rockon:. Μέχρι τις 17:00 τίποτα απολύτως,άραξα ήλιο έριξα ακόμα ένα χέσιμο κι έφυγα :rockon::rockon:

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.439
Πόντοι
441
Έναρξη σεζόν σήμερα 25/04. Ξεκίνησα με σχοινί όπου φυσικά υπήρχαν μόνο γκέι, αλλά παρόλα αυτά ευχαριστήθηκα κατούρημα και χέσιμο :rockon:. Συνέχισα Κινέτα όπου στο πρώτο κομμάτι των γυμνιστών υπήρχαν 2-3 ζευγάρια και καμιά 10αρια μπακούρια. Οι 2 σκληροί αυνανες εμφανίστηκαν,ο καραφλας έστησε ομπρέλα και καρέκλα στο κομμάτι των γκέι όπου υπήρχε ένα ζευγάρι. Δεν έκατσα να δω μιας και δεν τον γουστάρω μια και σίγουρα θα χαλάσε οποία φάση θα μπορούσε να γίνει :jerking::jerking:. Εύχομαι απλά να πατήσε τα σκατα μου :birdman::birdman::2funny: Γενικά ησυχία,οι περισσότεροι απλά ηλιοθεραπεία χωρίς διάθεση για κάτι περισσότερο. Έφυγα κατά τις 15:00 και ξανά πέρασα από σχοινί όπου υπήρχαν 3 γκέι συνολικά :confused::rockon:. Μέχρι τις 17:00 τίποτα απολύτως,άραξα ήλιο έριξα ακόμα ένα χέσιμο κι έφυγα :rockon::rockon:
Φορούσες την στολή του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ και το κιλοτάκι της γυναίκας σου ή το είχες ξεχάσει σήμερα;;;;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Α να μην ξεχάσω και τον αυνάνα που είχε κάτσει πίσω από τον βράχο μετα την βίλα, κι έπαιζε ασταμάτητα την μικρή πουτσα του :jerking::jerking::2funny::2funny:. Προφανώς διαβάζει τις μ@λακιες που γράφουν ορισμένοι εδώ μέσα και ξεκίνησε τον αγώνα μόνος του :jerking::jerking::jerking::2funny:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
175
Πόντοι
1
Δυστυχώς οι παραλιάρχες εκμεταλλεύονται την ανοχή των ζευγαριών στους αυνανισμός και περιφερόμενους εραστές που διαστρλεφουν το μήνυμα της γυμνή επιστροφής στη φύση.
Γυμνιστής από το 1976 έχω βιώσει καταστάσεις σε οργανωμένα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών στην Κροατία και την Ουγγαρία τις δεκαετίες του 90 και 00. Το 1989 συμμετείχα στην κριτική επιτροπή ανάδειξης της Miss Natura στην Ουγγαρία, η οποία ανέδειξε νικήτρια κοπέλα απ επαρχιακή πόλη με κριτήριο όχι τις γνώσεις της αλλά τις λευκές λωρίδες της.
Το ίδιο συνέβη σε άλλο κέντρο στην Κροατία όπου παντρεμένοι έπταν σε νεότερες γυναίκες αγνοώντας τους συνοδούς τους.
Χαιρετώ την παρέα.
Διάβασα αρκετά για την κινετα.
Θέλω να την επισκεφτώ το καλοκαίρι με την γυναίκα μου.
Γενικά μας αρέσει ο γυμνισμός. Αξίζει σάν παραλια?
Επίσης μου άρεσαν πολύ οι εμπειρίες των επισκεπτών.
Το σχοινί άξιζει για ημερήσια παραμονή.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Δυστυχώς οι παραλιάρχες εκμεταλλεύονται την ανοχή των ζευγαριών στους αυνανισμός και περιφερόμενους εραστές που διαστρλεφουν το μήνυμα της γυμνή επιστροφής στη φύση.
Γυμνιστής από το 1976 έχω βιώσει καταστάσεις σε οργανωμένα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών στην Κροατία και την Ουγγαρία τις δεκαετίες του 90 και 00. Το 1989 συμμετείχα στην κριτική επιτροπή ανάδειξης της Miss Natura στην Ουγγαρία, η οποία ανέδειξε νικήτρια κοπέλα απ επαρχιακή πόλη με κριτήριο όχι τις γνώσεις της αλλά τις λευκές λωρίδες της.
Το ίδιο συνέβη σε άλλο κέντρο στην Κροατία όπου παντρεμένοι έπταν σε νεότερες γυναίκες αγνοώντας τους συνοδούς τους.
Μύστη καλά τα γράφεις,απλά ο μόνος τρόπος για να διώξεις τους αυνανες είναι να τσακωθείς μαζί τους :rockon::rockon:
Τον καράφλα πέρσι 2 ζευγάρια τον έβρισαν κατάμουτρα και μόνο τότε έφυγε από δίπλα τους και πάλι συνέχιζε να μαλακιζει την π@υτσα του :jerking::jerking::jerking::headbang:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
175
Πόντοι
1
Μύστη καλά τα γράφεις,απλά ο μόνος τρόπος για να διώξεις τους αυνανες είναι να τσακωθείς μαζί τους :rockon::rockon:
Τον καράφλα πέρσι 2 ζευγάρια τον έβρισαν κατάμουτρα και μόνο τότε έφυγε από δίπλα τους και πάλι συνέχιζε να μαλακιζει την π@υτσα του :jerking::jerking::jerking::headbang:
Η παραλία δεν είναι επίσημα κατοχυρωμένη για γυμνισμό παρά τις διαρροές από τον Δήμο Μεγαρέων. Πως να διώξεις τους ενοχλητικούς που συνδυάζουν το σεξ με την επιστροφή στη φύση.
Διαβάζω ότι εκκρεμεί δική για το σκίσιμο ελαστικών Ι.Χ. επισκεπτών.
Σε ομάδα στο facebook επίδοξοι επιβήτορας αναφέρουν ξεδιάντροπα ότι αναζητούν ζευγάρια για σεξ.
Καταλαβαίνω ότι αριστερά του ξενοδοχείου συγκεντρώνονται οι γνήσιοι γυμνιστές και δεξιά οι σεξομανής. Ο διαχωρισμός αυτός λειτουργεί προς το παρόν.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Κυριακάτικη καταδρομικη σήμερα στην Κινέτα πολλοί γνωστοί καμία αρκετά ζευγάρια πάνω από έξι στο πρώτο κομμάτι και ένα στην βίλα από κάτω και λέω δεν πάω μια πίσω και τσουπ βλέπω αλλά τρία ζευγάρια το ένα έκανε να φύγει και εκεί που λέω μια ώρα ακόμα και θα πάω σχοινί γτ είχα τις κατάλληλες πληροφορίες από φίλο σκάει πολύ γνωστό και αγαπημένο τιμημένο ζευγάρι και σε σινεμά και σε άλλα μέρη αλλά και στην Κινέτα γνωστή παρουσια με τον σύζυγό αράζουν σχετικά κοντά μου και πάνω στην ώρα ενώ είχαν σπάσει τα άλλα ζευγάρια βλέπω μια κοπέλα μόνη να έρχεται λέω ονειρεύομαι δεν γίνεταιετα από λίγο ήρθε και ο δικός της το γνωστό ζευγάρι άραξε και κοιμήθηκε κάνα σαράντα λεπτό και μόλις ξύπνησαν με όρεξη ήθελαν προφανώς να προκαλέσουν και το άλλο ζευγάρι που ήταν πολύ ποιο νέο και σαφώς πολύ καλά σώματα και η γνώστη κυρία έβαλε κάλτσες και στρινγκ και επιδόθηκε σε χειρο και πεοθηλασμο μπροστά σε όλους Ε δεν αργήσαμε να ακονιζουμε το ζητούμενο ήταν να τους δουν το άλλο ζευγάρι όπως και έγινε θέαμα ωραίο δεν έχω παράπονο ελπίζουμε σε περισσότερες εμφανίσεις και θεάματα στην κινετα

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.439
Πόντοι
441
Κυριακάτικη καταδρομικη σήμερα στην Κινέτα πολλοί γνωστοί καμία αρκετά ζευγάρια πάνω από έξι στο πρώτο κομμάτι και ένα στην βίλα από κάτω και λέω δεν πάω μια πίσω και τσουπ βλέπω αλλά τρία ζευγάρια το ένα έκανε να φύγει και εκεί που λέω μια ώρα ακόμα και θα πάω σχοινί γτ είχα τις κατάλληλες πληροφορίες από φίλο σκάει πολύ γνωστό και αγαπημένο τιμημένο ζευγάρι και σε σινεμά και σε άλλα μέρη αλλά και στην Κινέτα γνωστή παρουσια με τον σύζυγό αράζουν σχετικά κοντά μου και πάνω στην ώρα ενώ είχαν σπάσει τα άλλα ζευγάρια βλέπω μια κοπέλα μόνη να έρχεται λέω ονειρεύομαι δεν γίνεταιετα από λίγο ήρθε και ο δικός της το γνωστό ζευγάρι άραξε και κοιμήθηκε κάνα σαράντα λεπτό και μόλις ξύπνησαν με όρεξη ήθελαν προφανώς να προκαλέσουν και το άλλο ζευγάρι που ήταν πολύ ποιο νέο και σαφώς πολύ καλά σώματα και η γνώστη κυρία έβαλε κάλτσες και στρινγκ και επιδόθηκε σε χειρο και πεοθηλασμο μπροστά σε όλους Ε δεν αργήσαμε να ακονιζουμε το ζητούμενο ήταν να τους δουν το άλλο ζευγάρι όπως και έγινε θέαμα ωραίο δεν έχω παράπονο ελπίζουμε σε περισσότερες εμφανίσεις και θεάματα στην κινετα
Είσαι ο πιο αληθινός εδώ μέσα φίλε να το ξέρεις γιατί αυτό το σκηνικό έγινε σήμερα όντως.
Μηχανόβια η τυπισσα με τον τύπο γύρω στα 25-30….Ξυπνησε καυλωμενη η κυρία και έγινε το γαμησι!

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
780
Πόντοι
81
Αν κατάλαβα από αυτά που γράφουν οι φίλοι παραπάνω, ήρθε το ζευγάρι που η κυρία τσιμπουκωνει ή πηδιεται με όσους τυχερούς βρεθούν δίπλα τους ....πολύ ωραίο σκηνικό, μου έτυχε 3 φορές πέρσι.Δεν έρχονται κάθε βδομάδα βέβαια..Τίποτα νεότερο για τον τύπο που σκιζει λάστιχα αυτοκινήτων, όσων παρκάρουν από πανω?

west_39

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Πρώτον έχω κερδίσει τζοκερ στα αλήθεια και δεύτερον εγώ δεν είπα ότι γαμαω πάντα ούτε ότι παίρνω μάτι πάντα να γαμιουνται τίποτα σε γίνεται σε συνεχή ροή δεν είναι πρόγραμμα τηλεόρασης τρίτον υπάρχουν άνθρωποι από εδώ που ήταν εκεί κάποιες φορές όπως και χθες και θα επιβεβαιώσουν ότι γράφω οπότε σπάσε τέταρτον είμαι τόσο ντόπιος ( αγ θεοδοροι Κινέτα Μέγαρα μ πεύκο νεράκι Λουτρόπυργος) όσο και η σπηλιά του σκιρωνα στο σχοινί οπότε έχω δει πολλά
Στον βραχο στην προτελευταια παραλία ειχε ενα ζευγαρι.Ηκυρια πήρε 2-3 πίπες ενω δεξια αριστερα και πισω τους μαζευτηκαν τα γνωστα λιγουρια της κινετας

west_39

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Το προηγουμενο ΣΚ ειχε αρκετο κοσμοστην κινετα .Οσο πήγαινες ποιο μεσα ολο μονους αντρες καιαντρες ζευγαρια και πολλους που πηγαινοέρχονταν .Εγω καθομουν στον μεσο της παραλιας περιπου.Τελικα η παραλιαμετατην βιλα τεινει να γινει γκει παραλια. Μονο μπροστα ειδα ανδρογυνα .

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Στον βραχο στην προτελευταια παραλία ειχε ενα ζευγαρι.Ηκυρια πήρε 2-3 πίπες ενω δεξια αριστερα και πισω τους μαζευτηκαν τα γνωστα λιγουρια της κινετας
Εχθές Πέμπτη αυτά 30/4 εννοείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom