Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 441
Ο @kostakis27 ηταν με την στολη του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.Όχι φορούσε ολόσωμο λευκό φόρεμα.
ΗΤΑΝ Η ΑΛΙΚΗ.
Ο @kostakis27 ηταν με την στολη του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.Όχι φορούσε ολόσωμο λευκό φόρεμα.
Τύπε εδώ μέσα παίζουν πολλές σκατόεμπειρίες απο Κινέτα και Σχοινί,εγω χέζω αβερτα μέσα στην θάλασσα και ο μύστης @matakias_megas χέζει ακατάπαυστα και τις 2 παραλίεςΧαιρετώ την παρέα.
Διάβασα αρκετά για την κινετα.
Θέλω να την επισκεφτώ το καλοκαίρι με την γυναίκα μου.
Γενικά μας αρέσει ο γυμνισμός. Αξίζει σάν παραλια?
Επίσης μου άρεσαν πολύ οι εμπειρίες των επισκεπτών.
Το σχοινί άξιζει για ημερήσια παραμονή.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
εχε τον νου σου αν πας να σηκωσεις καμια πετρα γιατι μπορει να κρυβετε καμια κουραδα κλειμορ απο κατωΧαιρετώ την παρέα.
Διάβασα αρκετά για την κινετα.
Θέλω να την επισκεφτώ το καλοκαίρι με την γυναίκα μου.
Γενικά μας αρέσει ο γυμνισμός. Αξίζει σάν παραλια?
Επίσης μου άρεσαν πολύ οι εμπειρίες των επισκεπτών.
Το σχοινί άξιζει για ημερήσια παραμονή.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
Εσύ να μετανομαστεις σε μαλακας μέγαςεχε τον νου σου αν πας να σηκωσεις καμια πετρα γιατι μπορει να κρυβετε καμια κουραδα κλειμορ απο κατω
Τύπε με τέτοιο αέρα και ψωλοκρυο τι φάσεις θες να γίνουνΣτην Κινέτα οι φάσεις γίνονται στην τελευταία παραλία μετά το ξενοδοχείο και το τελευταίο σπίτι;
σκληρος καργιολης ο μυστης νικ40Τύπε με τέτοιο αέρα και ψωλοκρυο τι φάσεις θες να γίνουν![]()
Και να πεθάνεις ρε Κωστακη απομίμηση….το ίδιο μας κάνει…αντε να ερθει καλοκαιρι να πηγαινουμε κινετα και να βαζουμε κουραδες κλειμορ
![]()
Και να πεθάνεις ρε Κωστακη απομίμηση….το ίδιο μας κάνει…
Έχεις φάει τόσο γαμησι μωρή Αλίκη στο ναυτικό που φτιάχνεις 150 ψεύτικα προφίλ…λογικό να χεζεσαι επάνω σου!
Δεν έχεις πάει εκεί ???? Χάνεις !!!!!!Καλησπέρα..δεν εχω επισκεφθεί την παραλία..ενώ ειμαι ουτε μισή ώρα απόσταση...αν θελω να πάω πχ τι θα πληκτρολογησω στο gps για να την βρω;
Δεν γνωρίζω που βρίσκεται..δεν εχω ξανά κάνει γυμνισμό αλλα δεν με τρομάζει δεν εχω πρόβλημαΔεν έχεις πάει εκεί ???? Χάνεις !!!!!!
Google maps πατάς Πανόραμα Κινέτας τέρμα παραλιακού δρόμου πέφτεις πάνω στο ξενοδοχείο sun.παρκαρεις κι έχεις ένα τεταρτάκι ποδαροδρομο. Συναντάς ένα μεγάλο βράχο . Όταν τον περάσεις από κει και κάτω θεωρείται η παραλία γυμνιστών Κινέτας .Δεν γνωρίζω που βρίσκεται..δεν εχω ξανά κάνει γυμνισμό αλλα δεν με τρομάζει δεν εχω πρόβλημα
Ευχαριστώ πολύ φιλεGoogle maps πατάς Πανόραμα Κινέτας τέρμα παραλιακού δρόμου πέφτεις πάνω στο ξενοδοχείο sun.παρκαρεις κι έχεις ένα τεταρτάκι ποδαροδρομο. Συναντάς ένα μεγάλο βράχο . Όταν τον περάσεις από κει και κάτω θεωρείται η παραλία γυμνιστών Κινέτας .
αν παει καλοκαιρι μπορει να ακολουθησει και τις κουραδες κλειμορ που θα βρισκει κατα μηκος της ακτηςGoogle maps πατάς Πανόραμα Κινέτας τέρμα παραλιακού δρόμου πέφτεις πάνω στο ξενοδοχείο sun.παρκαρεις κι έχεις ένα τεταρτάκι ποδαροδρομο. Συναντάς ένα μεγάλο βράχο . Όταν τον περάσεις από κει και κάτω θεωρείται η παραλία γυμνιστών Κινέτας .