Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 958K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgosn00

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια καλησπέρα . νεο μελος εδω και νεος στη φαση γενικα . πηγα μια μερα μαζι με τη δικια μου να βρουμε τη παραλια στη κινεττα και ο χαρτης google με εβγαλε οπου να ναι . καποια βοηθεια για το πως θα τη βρω ισως για την επομενη φορα ;
Έχουμε πάει αρκετές φορές αλλά δεν έτυχε να βρούμε κάποιο αξιόλογο ζευγαρι

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.669
Πόντοι
441
Μίλησε και η Αλίκη στο ναυτικό !!!
Τυχαίο δεν νομίζω
@ggg777 Να αγιασει το στομα σου..
Του παει η Αλικη στο Ναυτικο γιατι οταν ορκιστηκε για το Πολεμικο Ναυτικο η τρυπα,φορουσε κιλοτακι απο μεσα......
Αυτος ορκιστηκε στο συνταγμα να υπηρετει την Πατριδα...
Κωστακη πες δημοσια τι φαπες μαζεψες στο σινεμα απο μια γυναικα...

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.279
Πόντοι
201
μαλλον κατι θα ειχα πατησει λαθος γιατι με εβγαλε στη παλαια εθνικη οδο. θα βαλω hotel sun την επομενη φορα
Σωστα Σε έβγαλε φίλε, πάει κι από κει. Οι περισσότεροι από εκεί πάνε για να γλιτώνουν τα διόδια

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.964
Πόντοι
441
Εμένα με στιγματισε το μάτι που έριξα όταν ήμουν 14 χρόνων,ειχα την χαρά να δω το πρώτο μουνι στη ζωή μου.Το συγκεκριμένο έχει χαραχτεί στο μυαλό μου και ήταν της πνευματικής μου μητέρας..... Ευτυχώς όταν με βάφτισε ήταν παρά πολύ νέα ,16 χρόνων οπότε είδα ένα λαχταριστο μουνι!Είχε ένα ωραίο τριχωτό τριγωνακι και ανοιχτά κρεμαστα μουνόχειλα.Την ειχα πάρει τρείς φορές μάτι το ίδιο καλοκαίρι όταν την φιλοξενήσαμε στο χωριό μου.Οταν ερχομασταν από το μπάνιο μας έμπαινε πάντα τελευταία για μπάνιο,όταν ξάπλωναν όλοι τις οικογένειας μου οπότε ήμουν άνετος.Το καλό ήταν ότι το μπανιο ήταν από την πίσω μεριά του σπιτιού και στο παράθυρο υπήρχε η σκάλα της ταράτσας.ευτυχως και τις τρεις φορές δεν τραβηξε την κουρτίνα στην μπανιέρα και έβλεπα το υπέροχο μουνι της.Την πρώτη φορά που την είδα πέτρωσε ακαριαία σε δευτερόλεπτα και άρχισαν τα προσπερματικα να τρέχουν ποτάμι αμέσως....Δεν άντεξα και πολύ,μόλις ακούμπησα λίγο το κεφαλάκι έφυγαν τα φλοκια δίχως συναισθηση, πρέπει να ήταν η πρώτη μαλάκια μου τότε απ' ότι θυμάμαι.Ηταν υπέροχο γιατί δεν ήξερα τι θα συμβεί οπότε δεν μπορούσα να το ελέγξω.Τις επόμενες δύο φορές ήμουν έτοιμος οπότε μπόρεσα και το χάρηκα!Ακόμα παραμένει μουναρα και μακάρι να είχα την δυνατότητα να την ξανά δω.Τωρα είναι κάπου 50-55 οπότε θα άξιζε πολύ το θέαμα!

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.693
Πόντοι
11.915
Μίλησε και η Αλίκη στο ναυτικό !!!
Τυχαίο δεν νομίζω
Μιλήσει και γαμησι
@ggg777 Να αγιασει το στομα σου..
Του παει η Αλικη στο Ναυτικο γιατι οταν ορκιστηκε για το Πολεμικο Ναυτικο η τρυπα,φορουσε κιλοτακι απο μεσα......
Αυτος ορκιστηκε στο συνταγμα να υπηρετει την Πατριδα...
Κωστακη πες δημοσια τι φαπες μαζεψες στο σινεμα απο μια γυναικα...
Πες εσύ μωρη τρύπα που πας συνέχεια σαν κρος στα σινεμά και τα έχεις μάθει όλα. Εγώ τα έχω γράψει στα αντίστοιχα θρεντ, συνέχισε εσύ την μαλακια σου εδώ μέσα.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.738
Πόντοι
216
Μιλήσει και γαμησι

Πες εσύ μωρη τρύπα που πας συνέχεια σαν κρος στα σινεμά και τα έχεις μάθει όλα. Εγώ τα έχω γράψει στα αντίστοιχα θρεντ, συνέχισε εσύ την μαλακια σου εδώ μέσα.
Η Αλίκη στο ναυτικό

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
763
Πόντοι
86
Τζιτζι τζιτζι τζιτζι, μια τρίχα απο τ αριστερό μου αρχιτζι
μην ασχολησε μυστη μου ....

απαξιωσε τους με ενα αρχοντικο χεσιμο !

εξαλλου δεν ειναι και για τιποτα παραπανω ....

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Σημερα στην Κινετα οπως και περυσι την ιδια μερα θα πανε καυλωμενα ζευγαρια...
Περυσι τετοια μερα γινοταν χαμος μεσημερι.
Οι σωστοί μύστες ξέρουν ποιες μέρες ώρες και ημέρες πάνε think outside the box

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.693
Πόντοι
11.915

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Λαγωνικα οι μύστες τύπε, τα μυρίζονται τα ζευγάρια από χιλιόμετρα.
Καλά δεν ξέρω για μυρωδιές γτ έχω κάψει τα τριχοειδή αγγεία της μύτης από μικρός που έκανα κραιπαλες οπότε δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι κάποιοι έχουν μια σωστή προσέγγιση έστω μια σωστή συχνότητα βέβαια ανάλογα τα γούστα και τον χρόνο του καθένα

Spicylover

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Εμένα με στιγματισε το μάτι που έριξα όταν ήμουν 14 χρόνων,ειχα την χαρά να δω το πρώτο μουνι στη ζωή μου.Το συγκεκριμένο έχει χαραχτεί στο μυαλό μου και ήταν της πνευματικής μου μητέρας..... Ευτυχώς όταν με βάφτισε ήταν παρά πολύ νέα ,16 χρόνων οπότε είδα ένα λαχταριστο μουνι!Είχε ένα ωραίο τριχωτό τριγωνακι και ανοιχτά κρεμαστα μουνόχειλα.Την ειχα πάρει τρείς φορές μάτι το ίδιο καλοκαίρι όταν την φιλοξενήσαμε στο χωριό μου.Οταν ερχομασταν από το μπάνιο μας έμπαινε πάντα τελευταία για μπάνιο,όταν ξάπλωναν όλοι τις οικογένειας μου οπότε ήμουν άνετος.Το καλό ήταν ότι το μπανιο ήταν από την πίσω μεριά του σπιτιού και στο παράθυρο υπήρχε η σκάλα της ταράτσας.ευτυχως και τις τρεις φορές δεν τραβηξε την κουρτίνα στην μπανιέρα και έβλεπα το υπέροχο μουνι της.Την πρώτη φορά που την είδα πέτρωσε ακαριαία σε δευτερόλεπτα και άρχισαν τα προσπερματικα να τρέχουν ποτάμι αμέσως....Δεν άντεξα και πολύ,μόλις ακούμπησα λίγο το κεφαλάκι έφυγαν τα φλοκια δίχως συναισθηση, πρέπει να ήταν η πρώτη μαλάκια μου τότε απ' ότι θυμάμαι.Ηταν υπέροχο γιατί δεν ήξερα τι θα συμβεί οπότε δεν μπορούσα να το ελέγξω.Τις επόμενες δύο φορές ήμουν έτοιμος οπότε μπόρεσα και το χάρηκα!Ακόμα παραμένει μουναρα και μακάρι να είχα την δυνατότητα να την ξανά δω.Τωρα είναι κάπου 50-55 οπότε θα άξιζε πολύ το θέαμα!
Τέλεια φάση. Κι εγώ κατι αντίστοιχο με μια θεία με απίστευτες βυζαρες, κάπου 19 χρόνων πρέπει να ταν...

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.279
Πόντοι
201
Καλά δεν ξέρω για μυρωδιές γτ έχω κάψει τα τριχοειδή αγγεία της μύτης από μικρός που έκανα κραιπαλες οπότε δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι κάποιοι έχουν μια σωστή προσέγγιση έστω μια σωστή συχνότητα βέβαια ανάλογα τα γούστα και τον χρόνο του καθένα
Κοκορέτσια φίλε ;;;:cry:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Κοκορέτσια φίλε ;;;:cry:
Ναι μικρός από όλα τα καλά πρόσβασης από μύτη και στόματος (κομβια) και φυσικά ότι καπνίζεται οπότε δεν πιάνω εύκολα μυρωδιές αν δεν είναι δυνατές περνάνε απαρατήρητες

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.964
Πόντοι
441
Ναι μικρός από όλα τα καλά πρόσβασης από μύτη και στόματος (κομβια) και φυσικά ότι καπνίζεται οπότε δεν πιάνω εύκολα μυρωδιές αν δεν είναι δυνατές περνάνε απαρατήρητες
Άρα αν αφήσει ο Κωστάκης μια τορπίλη δίπλα σου ή μια κούφια δεν θα πάρεις χαμπάρι?

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Άρα αν αφήσει ο Κωστάκης μια τορπίλη δίπλα σου ή μια κούφια δεν θα πάρεις χαμπάρι?
Μύστη για άλλες μυρωδιές μηλαμε και εγώ τορπίλες η κλειμορ δεν έχω δει να αφήνουν οι μύστες ποιο πολύ χαβαλε είναι η φαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom