Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 788K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
η παραλια εχει γινει μονο για να πας να χεζεις,μετα απο το χεσιμο μεσα στο νερο ωστε να φαει την κουραδα στην μαπα οποιος κανει βουτια και αναδυθει ανακαλυψα οτι ειναι πολυ καλο να χεζεις και στην παραλια και να καλυπτεις την κουραδα με μια πετρα η να την κρυβεις κατω απο τα βοτσαλακια ωστε να παει καποιος να την σηκωσει να γεμισει σκατιλες,το προτεινω και στον μυστη κωστακη να το εφαρμοσει

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
Μια χαρα λειτουργούν τα προσόντα του, γαμαγε δίπλα από το κιοσκι του και όχι μόνο μια φορά κάθε μεσημέρι. Αν εμφανίζεται φέτος σίγουρα δεν ασχολείται με περίεργους άντρες μόνους τους, ηδη από περισυ έκοψε να ασχολείται αφού του χάλασαν το στέκι και σπάστηκε.
Ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι, σωστά τα λες, αλλα πλέον πολλοί άντρες μόνοι, χωρίς καθόλου τακτ και γενικα σπαστικοί. Δεν ήταν έτσι ως πριν 3 χρόνια. Κάναμε πολύ παιχνίδι, όπως και τα περισσότερα ζευγαρια εκει, πλέον λιγο να αγκαλιάσεις τη γυναίκα η να βάλεις το χέρι στο πόδι της και 2 - 3 άχαροι θα έρθουν κοντά να ψωλοβαρανε.....
αυτα συμβαινουν οταν γραφουν στο ιντερνετ φιδια για γαμησια με ζευγαρια και γυναικες μονες,τα διαβαζουν οι βλαμενοι και τα πιστευουν

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
617
Πόντοι
81
Μια χαρα λειτουργούν τα προσόντα του, γαμαγε δίπλα από το κιοσκι του και όχι μόνο μια φορά κάθε μεσημέρι. Αν εμφανίζεται φέτος σίγουρα δεν ασχολείται με περίεργους άντρες μόνους τους, ηδη από περισυ έκοψε να ασχολείται αφού του χάλασαν το στέκι και σπάστηκε.
Ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι, σωστά τα λες, αλλα πλέον πολλοί άντρες μόνοι, χωρίς καθόλου τακτ και γενικα σπαστικοί. Δεν ήταν έτσι ως πριν 3 χρόνια. Κάναμε πολύ παιχνίδι, όπως και τα περισσότερα ζευγαρια εκει, πλέον λιγο να αγκαλιάσεις τη γυναίκα η να βάλεις το χέρι στο πόδι της και 2 - 3 άχαροι θα έρθουν κοντά να ψωλοβαρανε.....
Λες "γαμαγε" για τότε
Εγώ για την ταινία μιλάω και εκεί γαμαει αλλά με το στανιό...όπως και να έχει ,να είναι καλά ο άνθρωπος.

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
417
Πόντοι
21
Στο σχοινί όπως κατεβαίνεις δεξια,ζευγαρι με ακόμα έναν φίλο που απλά έβλεπε και έτερο ζευγάρι στην καβάτζα προς τα πάνω πρόσφεραν θέαμα πριν λίγο ανοιχτό προς τον λίγο κόσμο που έχει…
Αριστερά τρανς κοπέλα με μεγάλο στήθος έπαιζε με δροσερά αγοράκια που τους έτρεχαν τα σάλια….
Χίλιες φορές άδεια η παραλία και να γίνονται παιχνίδια παρά με τους λιγουρηδες..
Καλό 15 Αυγουστο..

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
617
Πόντοι
81
Στο σχοινί όπως κατεβαίνεις δεξια,ζευγαρι με ακόμα έναν φίλο που απλά έβλεπε και έτερο ζευγάρι στην καβάτζα προς τα πάνω πρόσφεραν θέαμα πριν λίγο ανοιχτό προς τον λίγο κόσμο που έχει…
Αριστερά τρανς κοπέλα με μεγάλο στήθος έπαιζε με δροσερά αγοράκια που τους έτρεχαν τα σάλια….
Χίλιες φορές άδεια η παραλία και να γίνονται παιχνίδια παρά με τους λιγουρηδες..
Καλό 15 Αυγουστο..
Εισαι έτοιμος να πιάσεις το τζόκερ μετά από 10 Τζακ ποτ παίζοντας μια στήλη σε απλο δελτίο.Μακαρι να είναι αλήθεια όλο αυτό, εγώ πάντως το προηγούμενο Σάββατο που κατέβηκα να τσεκαρω, είχε μόνο δροσερούς και έφυγα τρεχοντας.Τωρα εσύ, μια απλή καθημερινή βρήκες 2 ζευγάρια....
Αν θες πάντως λάνσαρε τη νέα παροιμία που βγήκε από μέλη του σάιτ
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ=ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
417
Πόντοι
21
Εισαι έτοιμος να πιάσεις το τζόκερ μετά από 10 Τζακ ποτ παίζοντας μια στήλη σε απλο δελτίο.Μακαρι να είναι αλήθεια όλο αυτό, εγώ πάντως το προηγούμενο Σάββατο που κατέβηκα να τσεκαρω, είχε μόνο δροσερούς και έφυγα τρεχοντας.Τωρα εσύ, μια απλή καθημερινή βρήκες 2 ζευγάρια....
Σταμάτα να γίνεσαι καραγκιοζης και να λες μαλακιες για εμένα όταν δεν ήσουν εκεί..
Μην γίνεσαι μπούφος.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Σταμάτα να γίνεσαι καραγκιοζης και να λες μαλακιες για εμένα όταν δεν ήσουν εκεί..
Μην γίνεσαι μπούφος.
Εγώ όμως ήμουν εκεί και λες ξανά μαλακίες τύπε :jerking::jerking::jerking:
Τίποτα δεν έγινε από τα παραμύθια που γράφεις, μόνο ένα σπαστικο ζευγάρι που είχε έρθει από νωρίς,μπάρμπας γυμνός με μικρή ψωλή και ωραία μιλφαρα με μαγιό,όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Έφυγαν κατά τις 19:00 χωρίς να γίνει τίποτα ενώ έριξαν άκυρο και στον γνωστό αυνανα Νίκο με το καπέλο οικοδόμου που πήγε και τους μίλησε :rockon::rockon:. Ο αέρας μας έσπασε το αρχιδια και χθες αλλά εκτονώθηκα ρίχνοντας 2 απαξιωτικά χεσίματα στην θάλασσα,το ένα αφιερωμένο στον μπάρμπα του ζευγαριού και το δεύτερο σ' έσενα τον μαλάκα που γράφεις συνέχεια παραμύθια για δήθεν σκηνικά, τρόμπα :birdman::birdman::birdman:

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
417
Πόντοι
21
Εγώ όμως ήμουν εκεί και λες ξανά μαλακίες τύπε :jerking::jerking::jerking:
Τίποτα δεν έγινε από τα παραμύθια που γράφεις, μόνο ένα σπαστικο ζευγάρι που είχε έρθει από νωρίς,μπάρμπας γυμνός με μικρή ψωλή και ωραία μιλφαρα με μαγιό,όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Έφυγαν κατά τις 19:00 χωρίς να γίνει τίποτα ενώ έριξαν άκυρο και στον γνωστό αυνανα Νίκο με το καπέλο οικοδόμου που πήγε και τους μίλησε :rockon::rockon:. Ο αέρας μας έσπασε το αρχιδια και χθες αλλά εκτονώθηκα ρίχνοντας 2 απαξιωτικά χεσίματα στην θάλασσα,το ένα αφιερωμένο στον μπάρμπα του ζευγαριού και το δεύτερο σ' έσενα τον μαλάκα που γράφεις συνέχεια παραμύθια για δήθεν σκηνικά, τρόμπα :birdman::birdman::birdman:
Κωστακη εσύ θες φάπες και σκληρο περίπατο όπως σου έριξαν στο σινεμά γιατί δεν αλλάζεις!!

Sexiness

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
884
Πόντοι
80
Γιατί μας πρήζετε τα παπάρια με σκάτα και παραμμύθια;Μπαίνουμε να ρίξουμε ένα βλέφαρο στο forum και διαβάζουμε ενα κάρο μπινελίκια και παπατζιλίκια...

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
819
Πόντοι
86
Καλό 15 Αυγουστο..
Καυλα η τρανσαρα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Κωστακη εσύ θες φάπες και σκληρο περίπατο όπως σου έριξαν στο σινεμά γιατί δεν αλλάζεις!!
Ήσουν και στο σινεμά παπάρα :jerking::jerking::jerking::2funny::2funny::2funny:
Σήμερα πολύ λίγος κόσμος,το χθεσινό μαλακισμενο ζευγάρι ξανάρθε κι εγώ ξαναχεσα 2 φορές μέσα στην θάλασσα :rockon::rockon::rockon:. Πολύ ωραία αίσθηση,την συγκρίνω με το γαμησι πλέον :confused::confused:

katsavidi86

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
16
Πόντοι
0
ψωνιστηρι για εσκορτ παιζει στην Κινεττα η μονο ζομπι πηγαινοερχονται?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
ψωνιστηρι για εσκορτ παιζει στην Κινεττα η μονο ζομπι πηγαινοερχονται?
Εσκορτ παντρεμένες επαρχιωτισσες αν σου κάνουν :confused::confused:. Τώρα που έκλεισε το νταουνταουν σουλατσαρουν Κινέτα για ψωνιστηρι :rockon::rockon::2funny::2funny:

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
617
Πόντοι
81
Aλλη μια απόδειξη ότι για το σκοινί γράφουν μπαρούφες για να μαζέψουν άντρες, μήπως και καταφέρουν να αρπάξουν καμία ψωλή οι δροσεροί .
Άρρωστοι μυθομανεις .....
Γιατί θέλει φαπες?επειδή σε ξεμπροστιαζει για τα ψέματα που λες?
Πήγαινε σε κάνα γιατρό, είσαι άρρωστος μυθομανης και ώσπου να γίνεις καλά, μην ψηφίζεις τουλάχιστον.....

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Όχι φίλε ισχύει αυτό καθημερινές ειδικά σχοινί έχουν γίνει επικά όργια γτ Έχει καβατζες και νωρίς μεσημέρι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
Aλλη μια απόδειξη ότι για το σκοινί γράφουν μπαρούφες για να μαζέψουν άντρες, μήπως και καταφέρουν να αρπάξουν καμία ψωλή οι δροσεροί .
Άρρωστοι μυθομανεις .....

Γιατί θέλει φαπες?επειδή σε ξεμπροστιαζει για τα ψέματα που λες?
Πήγαινε σε κάνα γιατρό, είσαι άρρωστος μυθομανης και ώσπου να γίνεις καλά, μην ψηφίζεις τουλάχιστον.....
μετα διαμαρτυρονται που μαζευονται τα ζομπι και στην κινετα,με τετοια παπατζα που διαβαζουν νομιζουν οτι θα γαμησουν

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.706
Πόντοι
566
Σήμερα πολύ λίγος κόσμος,το χθεσινό μαλακισμενο ζευγάρι ξανάρθε κι εγώ ξαναχεσα 2 φορές μέσα στην θάλασσα :rockon::rockon::rockon:. Πολύ ωραία αίσθηση,την συγκρίνω με το γαμησι πλέον :confused::confused:

Πάλι σε γάμησαν από τον κώλο 2 φορές βρωμιάρη κωστάκη ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom