Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 206
Και χθες και σήμερα η Κινέτα ειδικά στο ξενοδοχείο προσέφερε θεαμα ωραίο και καλό οποίος ήταν εκεί ξέρει είδε
μηπως ηταν ο χαρης/χαρουλα μαζι με τον ζανζαν?Χθες τσεκαρα 2 τύπους με σκούρα μπλούζα και παντελόνι να περπατάνε όλη την παραλία (Σχοινί) τσεκαρωντας σαν σκύλοι που ψάχνουν το πτώμα. Πραγματικά ρε μ@λακες σας έχει βαρεσει στο κεφάλι, περπάτημα από κακια σκάλα μέχρι σχοινί με σκούρα μπλούζα και παντελόνι , χωρίς καπέλο μέσα στον καύσωνα
. Κατά τ αλλά μηδέν ζευγάρια (άντρας γυναίκα) στο σχοινί αλλά 3 γκει ζευγάρια,τα 2φασωθηκαν κιόλας
. Πολύ μυγακι είχε χθες γενικά και μου έσπασε τ @ρχιδια.
για πες τι εγινεΚαι χθες και σήμερα η Κινέτα ειδικά στο ξενοδοχείο προσέφερε θεαμα ωραίο και καλό οποίος ήταν εκεί ξέρει είδε

Όχι μωρέ ποιος Χάρης και Χαρούλα οι καμμενοι ήταν γνωστές φυσιογνωμίες της καυλοπανιδας έχουν κάψει φλάντζα και ρεταρουν συνήθως δεν βρίσκουν και τίποτα όσον αφορά τους δροσερούς που επιδίδονται σε όργια τα έχουμε δει διαρκώς αρκετά χρόνια στις καβατζες της Κινέτας δεν με εκπλήσσει τίποτα πια την Πέμπτη ήταν δύο ζευγάρια εγώ προσωπικά πήρα το μάτι μου με ζευγάρι μπροστά μπροστά νυχτερινή ώρα εύσωμη κυρία με στρινγκ άρα με τον δικό της το άλλο ζευγάρι πήγε πίσω χθες Παρασκευή πάλι σκασανε τρία ζευγάρια διαφορετικές ώρες δεν συναντήθηκαν μεταξύ τους τα δύο γνωστά που δεν παίζουν και εννιαμιση σκάει μετά τον βράχο ένα ζευγάρι που ήθελε να παίξει και ήμουν κοντά ωραία κυρία με δυνατο κορμί και σπαστο μαλλί μέχρι ώμους δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου καθόλου και παίζαμε μπροστά μου σε απόσταση είκοσι μέτρων και όταν έριξε καλά σκοτάδι ανάψανε και ένα μικρό φωτακι να φενονται καλύτερα και έτσι συνεχίστηκε το έργο τα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά όλα να μας ξαναέρθουνμηπως ηταν ο χαρης/χαρουλα μαζι με τον ζανζαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες τι εγινε
Καύλα το σημάδι από το μαγιό και καύλα η ρογα σου Κινέτα είναι σίγουρα
θες μαύρισμα και άλλο...
Ποια ειναι η κοπελα? Πολλυ καυλα μου βγαζει.
Θα είσαι εκεί σήμερα να χύσουμε για πάρτυ σου;;;;
πορνοσταρ εισαι?
βυζάααρες !!!!!!!!!!!!!!!!!
Θά έχουμε κάνα γύρισμα στην παραλία?
Όχι,δυστυχώς.Θα είσαι εκεί σήμερα να χύσουμε για πάρτυ σου;;;;
Εσύ ,τι είσαι,καλέ;πορνοσταρ εισαι?
Δεν είναι σχοινί πάντωςΘα είσαι εκεί σήμερα να χύσουμε για πάρτυ σου;;;;
Σε ευχαριστώ .Αναμένουμε και δικιά σου.Τρίμπαζο
Ευχαριστώ για την υποστήριξη,μύστη μου.Τριμαλακας![]()