kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.504
- Πόντοι
- 9.115
Τι κωλοκαιρος και αυτός σήμερα,με αυτόν τον κωλοαερα έχω τρελαθεί στα κλανιδια 
. Που να πήγαινα και παραλία 

όταν φυσάει μην μιλάς πολύ γεμίζεις αέρα και μετά να τα αποτελέσματαΤι κωλοκαιρος και αυτός σήμερα,με αυτόν τον κωλοαερα έχω τρελαθεί στα κλανιδια. Που να πήγαινα και παραλία
![]()
Και στο διάολο να πας βρωμιαρη,θα είναι πολύ καλύτερα!Τι κωλοκαιρος και αυτός σήμερα,με αυτόν τον κωλοαερα έχω τρελαθεί στα κλανιδια. Που να πήγαινα και παραλία
![]()
Μην γίνεσαι μ@λακας τύπε και τράβα να ενημερώσεις,θα είναι πολύ καλύτερα.Και στο διάολο να πας βρωμιαρη,θα είναι πολύ καλύτερα!
Κωστακη,αγριεμενος βλεπω ξυπνησες.Μην γίνεσαι μ@λακας τύπε και τράβα να ενημερώσεις,θα είναι πολύ καλύτερα.
Γιατί το πειράζετε το παιδιΚωστακη,αγριεμενος βλεπω ξυπνησες.
Μοιραζεις φαπες σε ολα τα νηματα!
Φέρτη Κινέτα είτε σχοινί είτε ξενοδοχείο sun πίσω πίσω μετά την βίλα και τον πρώτο βράχοΗ δικιά μου αύριο όποιος θέλει ζευγάρι το απόγευμα μου λέει για παιχνίδι
Δεν ξέρεις τα παιδί μπορεί να γουστάρουν εκτός αν έχεις γνώσηΚαι σιγά μην έρθει….
Δλδ εσένα άμα σε ανεβάσουμε θα σ´αρέσει ; Φίλε δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα , έτσι χαλάει η φάση και δεν πατάει μετά κανείς..Τόση βαβούρα χθές στην Κινέτα και ούτε μια φώτο δεν ανεβάσατε ρεμάλια να έχουμε εικόνα χαχα
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ…Η δικιά μου αύριο όποιος θέλει ζευγάρι το απόγευμα μου λέει για παιχνίδι
Θα μάθεις με τον καιρό κ εσύ ! 8 στα 10 εδώ μέσα είναι παπατζα.ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ…
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ…
Ήμουν εκεί σήμερα από τις 11 έως τώρα και δεν ηρθαν…
Πέσαμε από τα σύννεφαΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ…
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ…
Ήμουν εκεί σήμερα από τις 11 έως τώρα και δεν ηρθαν…