Katerinathedog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 440
Απίστευτο μαύρισμα και ωραίο κορμί!!!!
Δες πμ να μου πεις σε παρακαλώ
Anal -ογα τι ψάχνετε εσεις !!Που αξίζει πιο πολύ , Κινέτα ή Άγιο Νικόλαο Ανάβυσσο;
Ανάλογα τι θέλετε... Η μία είναι μεγάλη παραλία χιλιόμετρα πιο απρόσωπη η άλλη μικρή σχετικά οικογενειακή ... Παίζει ρόλο και από πού ξεκινάτε... Εγώ πχ όταν είμαι νότια προάστια δεν την σκέφτομαι την Κινέτα καθόλου ... Μια άλλη λύση είναι το 48...Που αξίζει πιο πολύ , Κινέτα ή Άγιο Νικόλαο Ανάβυσσο;
48? Τι εννοείς?Ανάλογα τι θέλετε... Η μία είναι μεγάλη παραλία χιλιόμετρα πιο απρόσωπη η άλλη μικρή σχετικά οικογενειακή ... Παίζει ρόλο και από πού ξεκινάτε... Εγώ πχ όταν είμαι νότια προάστια δεν την σκέφτομαι την Κινέτα καθόλου ... Μια άλλη λύση είναι το 48...
Για πολύ γλείψιμο είσαι Κάθριν!
Καλά,δεν ντρέπεσαι λίγο να γράφεις τέτοια σχόλια για την επιλογή σου; Εσύ τι είσαι μονδελο; Ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ορμονολογικο η με το θυροειδή της η γυναίκα ,το έχετε κοιτάξει; Η μπορεί να σου έχει χαρίσει παιδιά ,η εν πάσι περίπτωση λόγω του ότι όλοι μεγαλώνουμε ο μεταβολισμός επιβραδύνεται.Εγω πάντως την κυρία μια χαρά την βρίσκω,σαν γυναίκα που είμαι.εεε αδικο εχω που την λεω γουρουνιτσα?μεσα σε 4 χρονια απο 60 κιλα πηγε 75![]()
Καλά,δεν ντρέπεσαι λίγο να γράφεις τέτοια σχόλια για την επιλογή σου; Εσύ τι είσαι μονδελο; Ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ορμονολογικο η με το θυροειδή της η γυναίκα ,το έχετε κοιτάξει; Η μπορεί να σου έχει χαρίσει παιδιά ,η εν πάσι περίπτωση λόγω του ότι όλοι μεγαλώνουμε ο μεταβολισμός επιβραδύνεται.Εγω πάντως την κυρία μια χαρά την βρίσκω,σαν γυναίκα που είμαι.
48ο χλμ Αθηνών- Σουνίου στο Μαύρο Λιθάρι, ωραιότατη- κυρίως gay- παραλία γυμνιστών48? Τι εννοείς?
Καλησπέρα, χθεσινή είναι αυτή η φωτό?Athina
Σαν γενική εικόνα, νομίζω ότι δεν έχουν καταλάβει ότι πηγαίνοντας να εκβιάσουν την κατάσταση και να κάνουν φάση σώνει και καλά, στο τέλος δεν καταφέρνουν τίποτα. Για να τύχει να γίνει κάποια γνωριμία (και πάλι ελάχιστο είναι το ποσοστό και ανάλογα τις συνθήκες), πρέπει στην τελική να μην σε ενδιαφέρει και πολύ εάν θα γίνει! Εξάλλου, όταν θες κάτι πάρα πολύ, συνήθως ΔΕΝ πραγματοποιείται!Γιατί όχι; Αφου όσοι πάτε σε παραλίες γυμνιστών είστε λιγουρια.Εγω δεν ξέρω αν ξεροχυνα ,για εσάς μάγκες μου.