Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.601
- Πόντοι
- 206
Χθες ήμουν εκεί με τη γυναίκα μου νεκρα
Οκ αυτό είναι πιο θεμιτόφυσικά.Και να ξέρεις οι gay δεν θα σε ενοχλήσουν εκεί αλλά οι straight
Μυστη την είχατε τεράστια ανάγκη μια δροσερή βουτιά.Χθες ήμουν εκεί με τη γυναίκα μου νεκρα
Ξέρεις πόσο ανάγκη το έχει...Μυστη την είχατε τεράστια ανάγκη μια δροσερή βουτιά.
Έκανες και μπάνιο ή για βόλτα πηγές;Ησυχία σήμερα !!!
Ήταν παγωμένα τα ΝεραΈκανες και μπάνιο ή για βόλτα πηγές;
δεν ειχε καλο καιρο αδελφε ....Πήγε κανέις το ΣΚ αυτό να δώσει ενημέρωση ?? Δυστυχως ημουν εκτός και δεν πήγα !
Κ εκεί έφτασες;; έγινε παιχνίδι καλό η δεν είχε τίποτα;;Ξέρεις πόσο ανάγκη το έχει...
Καλά είναι τυπε, τράβα και να μας ενημερώσεις τι έγινε.Τις αρχές Ιουνίου Πέμπτη Παρασκευή είναι καλά να πας η όχι μην κατέβω από Θεσσαλονίκη τζάμπα
Ο προαστιακός βολεύει για την παραλία για εμάς που δεν οδηγούμε;
Ναι σίγουρα αλλά θέλεις ταχι μετά αλλιώς με τα πόδια είναι πολλή μακριά το δοκίμασα πέρσι και ήταν κουραστικό για πίσω και χάνεις την καλή ώραΟ προαστιακός βολεύει για την παραλία για εμάς που δεν οδηγούμε;
Μακάρι να μπορούσα να κάνω Καθημερινή ενημέρωση αλλά εγώ έρχομαι από Θεσσαλονίκη, με βάση πέρσι Ιουλίο που πάτησα είχε κόσμο αλλά καμία φάση μέχρι να έρθει ώρα να γυρίσω με προαστιακό γιατί ήθελα χρόνο με τα πόδια που δεν είναι λίγοΚαλά είναι τυπε, τράβα και να μας ενημερώσεις τι έγινε.
Βάζουν δρομολόγια σιγά σιγάΟ προαστιακός δούλεψε ? 'Η ακόμη το σκέπτονται ?