Όσο για τις πουτανες στα μπουρδελα, όταν γίνει η βλακεια μιλάω. Μια φορά μάλιστα μου έκανε μια πουτανα τσαμπουκά γιατί την ήξερα και μπήκαμε μαζί στο μαγαζί και την ρωτάω τι υπηρεσίες κάνει και μου έφερε τον security. Του λέω φίλε το και το δεν έγινε και κάτι.. Και κόντεψε να βρει εκείνη το μπελά της. Πολύ εντάξει ο τύπος τον παραδέχτηκα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 974K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Newmanforsex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2021
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 200
Επίσκεψη χθες, αρκετός κόσμος μετά από τις 12,αρκετά ζευγάρια όλων των ειδών, δεν παίχτηκε καμία ιδιαίτερη φάση μέχρι που άρχισε να βρέχει και άδειασε η παραλία σε 5 λεπτά!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 88.889
- Πόντοι
- 12.056
Θα τους αρέσεις σαν εμφάνιση...μαλλιά πρόσωπο σώμα ....αυτή είναι η διαφορά όχι μόνο το μουνι ....για αυτό άλλες τις γουστάρουμε πολύ και άλλες καθόλου.... πρέπει να βλέπουμε και κάτι ωραίο να μας καυλωνει....όχι μόνο τρύπαΌταν σας καραμουζιαζουν οι πουτανες, εκεί μουγγα. Τι φοβάστε μην σας πλακώσουν στο ξύλο οι νταβαδες των οικων?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εγώ στην ίδια θέση το έχω, δεν το έχω στην φτέρνα, χαχα.
Φιλε Αιολε προσοχηΘα τους αρέσεις σαν εμφάνιση...μαλλιά πρόσωπο σώμα ....αυτή είναι η διαφορά όχι μόνο το μουνι ....για αυτό άλλες τις γουστάρουμε πολύ και άλλες καθόλου.... πρέπει να βλέπουμε και κάτι ωραίο να μας καυλωνει....όχι μόνο τρύπα

Υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις οτι τρυπα δεν........

aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 88.889
- Πόντοι
- 12.056
Τρύπα δεν τι?για πες?Φιλε Αιολε προσοχη
Υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις οτι τρυπα δεν........![]()
Λεω οτι η σουητ μπορει να μην ειναι γκερλΤρύπα δεν τι?για πες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλα Βα-γκελ
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 88.889
- Πόντοι
- 12.056
Ας ανεβάσει εδώ φωτογραφία να την δούμε
μηπως εχει σε αλλα νηματα?Ας ανεβάσει εδώ φωτογραφία να την δούμε
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 88.889
- Πόντοι
- 12.056
Δεν ξέρω ....αλλά αφού ποσταρει εδώ συνεχώς ας βάλει και μια φωτογραφία να την δούμεμηπως εχει σε αλλα νηματα?
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.801
- Πόντοι
- 11.915
Τυπισσα οι μυστες εχουν τεραστια αναγκη να δουν την κορμαρα σου γυμνη στην κινετα.Δεν θαα έχεις κι άδικο, χαχα. Δεν εισαι κι ο μόνος. Που να με δεις κιόλας. Αλλά δρδρν θέλω να μπλέξω με πολυγαμικό.
kafearkoudas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.810
- Πόντοι
- 5.710
Πάνω που την έψηνα για πμ... Μπήκατε οι γνωστοί μπαχαλάκηδες να τραμπουκίσετε το κορίτσι!!! Μη δείτε άνθρωπο να προκόψει ασούμε...Τυπισσα οι μυστες εχουν τεραστια αναγκη να δουν την κορμαρα σου γυμνη στην κινετα.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Λες, ε;Χαχα. Καλά τόσο λιγουρια είναι που δεν έχουν ξαναδεί κορμί; ΧαχαΤυπισσα οι μυστες εχουν τεραστια αναγκη να δουν την κορμαρα σου γυμνη στην κινετα.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Μπράβο τυυπε. Δίκαιο έχεις. Εσύ πρέπει να έχεις πιο ρομαντικέ στυλεΠάνω που την έψηνα για πμ... Μπήκατε οι γνωστοί μπαχαλάκηδες να τραμπουκίσετε το κορίτσι!!! Μη δείτε άνθρωπο να προκόψει ασούμε...
Πύργος Βασιλικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.459
- Πόντοι
- 3.810
Καπου μπερδεύεσαι.. η μουνοδουλιαση φταίει..Πάνω που την έψηνα για πμ... Μπήκατε οι γνωστοί μπαχαλάκηδες να τραμπουκίσετε το κορίτσι!!! Μη δείτε άνθρωπο να προκόψει ασούμε...
Αυτή μπήκε σαν φενταγιν κ άρχισε τις φασαρίες..
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Μην ασχολειστε με το τρολλ που το παιζει γυναικα ρε ! Σιγά μην ξέρει που είναι η κινέτα ! Το νήμα χαλάμε και μόνο και αξία δίνουμε εκει που δεν πρέπει !! Χθες και σήμερα πήγε κανένας? Καθημερινές έχει γενικά ησυχία, αλλα όσο πάει θα έχει περισσότερο κόσμο..
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Εσύ τι το παίζεις, ο εξυπνάκιας του φόρουμ; Φυσικά και ξέρω και κατά που πέφτει. Εγώ έγραψα ότι δεν είχε κάτι την ώρα που πήγα. Αυτό τυχαίνει να συμβαίνει οποιαδήποτε ημέρα ή και ώρα και στον καθένα. Δεν θα βάλουμε κι ώρα λειτουργίας της παραλίας. Οπότε συμβουλεύω να ασχοληθείτε όλοι οι κακοπροαιρετοι με άλλα θέματα και να μην ασχοληθείτε πλέον με τα μηνύματα μου.Μην ασχολειστε με το τρολλ που το παιζει γυναικα ρε ! Σιγά μην ξέρει που είναι η κινέτα ! Το νήμα χαλάμε και μόνο και αξία δίνουμε εκει που δεν πρέπει !! Χθες και σήμερα πήγε κανένας? Καθημερινές έχει γενικά ησυχία, αλλα όσο πάει θα έχει περισσότερο κόσμο..
kafearkoudas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.810
- Πόντοι
- 5.710
Άστους ρε μωρό μου!!! Μη χαλιέσαι!!! Ανέβασε καμία φώτο σου στο "μάτι παραλία" να γουστάρουμε ή στείλε μου σε πμ καμία που κάνεις γυμνισμό!!!Εσύ τι το παίζεις, ο εξυπνάκιας του φόρουμ; Φυσικά και ξέρω και κατά που πέφτει. Εγώ έγραψα ότι δεν είχε κάτι την ώρα που πήγα. Αυτό τυχαίνει να συμβαίνει οποιαδήποτε ημέρα ή και ώρα και στον καθένα. Δεν θα βάλουμε κι ώρα λειτουργίας της παραλίας. Οπότε συμβουλεύω να ασχοληθείτε όλοι οι κακοπροαιρετοι με άλλα θέματα και να μην ασχοληθείτε πλέον με τα μηνύματα μου.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Δεν χαλιέμαι μωρό σου!!!! Σε ευχαριστώ γλυκούλης για την υποστήριξη.Άστους ρε μωρό μου!!! Μη χαλιέσαι!!! Ανέβασε καμία φώτο σου στο "μάτι παραλία" να γουστάρουμε ή στείλε μου σε πμ καμία που κάνεις γυμνισμό!!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις