Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραίος ο κώστάκης,περιγραφικός, εγώ πήγα αλλά πιο κάτω,μετά την κινέτα κ αν σου πω τι είδα δεν θα το πιστευεις !!
Λοιπόν η παραλια ειναι ερημικη αλλα δεν ειναι γυμνιστων, ειμαι παραπέρα απο τον πολυ κοσμο κ ειμαι με την μασκουλα μου κολυμπαω κ χαζευω, πλησιαζω σε ενα μπαρμπα που μιλαει με μια μάλλον θείτσα πάνω σε ένα στρώμα ξαπλωμένη, της λέει σε κάποια φάση που πας θα χτυπήσεις τον άνθρωπο, σηκώνω κεφάλι κ βλέπω μια κωλάρα με κορδονι,τι κορδονι δλδ κλωστη,περναει δίπλα μου μου γελάει κ το τυπάκι είναι ξωβυζο κ είναι βία 22...εχω μεινει μαλακας, στο μεταξυ ο μπαρμπας φωναζει κ κολυμπαει προς τα εμενα. Τους προσπερναω κ κοιταω στην ακτη ειναι μια χοντρη θεία κ με κοιτάει καλά καλά, της φωνάζει έλα έλα έξω ντύσου,ο μπαρμπας της φωναζει ελα εδω κ τα ρεστα. Μάλλον γιαγια παππου κ εγγονη που την πηραν για κανα μπανιο διακοπες, αφου πήγα λίγο παραπάνω κολυμπητος ενοειεται κανω στροφη κ τσεκαρω προς παραλια μιας κ ειχαν βγει εξω, το μουνετο με καρφωνει κ την ωρα που εχω φτασει μπροστα του 3 μετρα 4 αποσταση γυρναει πανω στο στρωμα κωλαφρα καθετε στα 4 κ πιανει λάδι κ αλοιφει κωλο μαγουλα ανοιγοντας τα και τραβωντας τα κ καλα για να το απλωσει.... ειδα τα πάντα μα τα πάντα όλα....εχω μεινει μαλακας κ κοιταω...μεσα απο τη μασκα μου σα μαλακας...και πες μου τωρα εσυ τι καδρο ηταν αυτο... δεν ξερω πως κρατηθηκα αφού λεω θα με πάρουν τα γερόντια με τις πέτρες.Ωραίος ο κώστάκης,περιγραφικός, εγώ πήγα αλλά πιο κάτω,μετά την κινέτα κ αν σου πω τι είδα δεν θα το πιστευεις !!
Έλα ρε μύστη για πες τι είδες να ξεροχύσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
η συμπαθητικη ξανθια τσακωνοταν με τον δικο της για πιθανων μηνυμα στο fb!αρρωστημενο ζευγαρι νομιζα θα βουτηχθουν οι φωνες και τα γαλλικα ηταν στα υψη για μια ωρα και τους ακουγε ολη η παραλια!το ρωμαικο οργιο ηταν μεταξυ γκει ατομων οπου ο ενας πιπωνε εναν μεσηλικα μπαλαντερ κ την σχεση του!οφειλω να ομολογησω οτι εδωσαν αλλη διασταση στην παραλια!αλλα αυτο που με σημαδεψε ηταν η φοβερη ξανθια με τις ματαρες και το αρρωστο προσωπο που ειχε!δεν μπορω να την ξεχασω!Κριμα ρε κοριτσι αν διαβαζεις χωρισε τον τον τυπο η ελατε και οι δυο να τα βρουμε!!αχαχα
Κινετα κυριακη 6/9 πολυς κοσμος πολλα ζευγαρια πριν το σπιτακι!προχωρησα μιας και κυριολεκτικα καθονταν ο ενας πανω στον αλλο τα ζευγαρια!μετα το βραχο μονο γκει οπου εγινα μάρτυρας ρωμαικου οργιου και ενα ζευγαρι με μια συμπαθητικη ξανθια που τσακωνοταν συνεχως με εντονο υφος!απολαυσα την θαλασσα και την ηρεμια και αποφασισα να αποχωρησω!στον γυρισμο μπροστα απο την παραγκα ξανθο με φοβερα ματια προσωπο και στηθος(μου θυμισε πρωην λογω χρωματος ματιων)μου ριχνει βλεμμα φωτια και σκαλωνω!στα καπακια βλεπω και τον καραφλο συνοδο της και μαζευομαι στο μεταξυ γυρω απειρα ζευγαρια να επιδιδονται σε φασωματα!κολωσα δεν βολευε και το σημειο και αποχωρησα αδοξα
Οχι δεν ηταν πολυ κοντο!!ξανθια με γαλανα ματια και τρομερο στηθος!προσωπο τετραγωνισμενο καυλωτικοΚοντό μαλλί η ξανθιά με το άρρωστο πρόσωπο φίλε;
Έλα ρε τύπε,άντε τα κατάφερες και πήγες τελικά. Που καθίσατε εσείς και για τι ώρες μιλάς ότι είχε κόσμο??