Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για πες τυπε
[
συγνωμη απολυτο αλλα εχω αφησει την εμπειρια μου στο θεμα
κατι ειχες αναφερει σε ενα αλλο θεμα για ινδες και σε εχω ρωτησει για πληροφοριες αλλα μαλλον δεν το εχεις διαβασει ακομη...αν μπορεις να βοηθησεις..
ειναι φαφουτες τυπε?![]()
τυπε οχι δεν το ειχα δειγια πες τυπε
[
συγνωμη απολυτο αλλα εχω αφησει την εμπειρια μου στο θεμα
κατι ειχες αναφερει σε ενα αλλο θεμα για ινδες και σε εχω ρωτησει για πληροφοριες αλλα μαλλον δεν το εχεις διαβασει ακομη...αν μπορεις να βοηθησεις..
ειχα γραψει σε καποιο αλλο θεμα για την ινδη
την εχω παρει ματι να κανει πιατσα 2-3 φορες
ειναι χοντρη και φοραει την παραδοσιακη στολη που φορανε αυτες
μαυριδερη στην μουρη
την εχω δει εξω απτο ξενοδοχειο που εχει ριξει τις τιμες και πλεον εγινε και αυτο γαμηστρωνας
ειναι στο τελος της χαλκοκονδυλη
λιγο παρακατω αποκει που κανουν τερμα τα λεωφορεια
αν πας εκει θα το δεις γιατι εχει πιατσα ακριβως απο εξω απτο χοτελι με τσιγγανορουμανες και πρεζακια
αυτη που τιμησα οχι...αλλα ειχε σαπια και κιτρινα δοντια ξερεις της ηλικιας και πιθανολογω απο την πλυση σπερματος και το μη ξεβγαλαμα τους μετα!!!
φιλε καθως την τιμουσα μου λεει μυριζω κρεμμυδι?εχω φαει σαλατα νωριτερα και χασκογελουσε!!!
η απολυτη ξενερα!εκεινη την στιγμη σκεφτομουν κατι φρικοπυρα που ειχα δει στο you jizz για να φτιαχτω και να παω οργανομενος!!!!

τυπε εισαι μορφη
ποσο πληρωσες δικε μου?
Φραγκα πεφτουν?

χαχααχ!!!!Α εμεις πληρωνουμε.
==============
Αυτο θυμιζει τη σκηνη απο φυλακες ανηλικων (ενηλικων) που παει ο ψηλος παιρνει ενα μιλφ παει το γαμαει σπιτι της και μετα λεει ειμαι ζιγκολο δωσε τα φραγκα κλπ και του λεει αυτη δεν καταλαβες εσυ πληρωνεις εγω ειμαι πουτανα!
![]()
![]()
![]()
Α εμεις πληρωνουμε.
==============
Αυτο θυμιζει τη σκηνη απο φυλακες ανηλικων (ενηλικων) που παει ο ψηλος παιρνει ενα μιλφ παει το γαμαει σπιτι της και μετα λεει ειμαι ζιγκολο δωσε τα φραγκα κλπ και του λεει αυτη δεν καταλαβες εσυ πληρωνεις εγω ειμαι πουτανα!
![]()
![]()
![]()
χαχααχ!!!!
ναι μια ζωη εμεις πληρωνουμε!

τι α γυμνασιου τυπεΑπόλυτε ένα τεράστιο RESPECT άλλη μια φορά από μένα![]()
.Αλλά το κορυφαίο θα είναι μια παρτούζα εκεί,έτσι να ξανανιώσουμε πάλι παιδιά
![]()
.Εγώ πάντως από την 'Α γυμνασίου γούσταρα να
![]()
κανα τέτοιο πουρό.Ξέρεις έβλεπα τις gilf καθηγήτριες και μου έμπαιναν ιδέες
![]()
![]()

.Έχω πάει στην πιάτσα κατά τις 19:00 κι εκεί που κάνω την τρίτη μου περατζάδα,κατά τις 19:30 βλέπω σ'ένα ασημένιο yaris ένα πολύ καλό,αδύνατο γύρω στα 45 την έκοψα
.Ώσπου να σταματήσω και να κοιτάξω καλύτερα είχε σκάσει μύτη γκριζομάλης μεσήλικας,ο οποίος επιβιβάσθηκε άμεσα στο αμάξι της και μετά από συνομιλία γύρω στο 10λεπτο,μπήκαν στο δικό του και την έκαναν
.Παρακάτω έκοβε βόλτα μία με γούνα και ψηλές μπότες για κάμποση ώρα απ'ότι παρατήρησα
κι αυτή φεύγει και μου λέει καλή βόλτα
.Τι στο διάολο,συνθηματικό ήθελε για να καταλάβει.Τέλος η γνωστή παλιο-γρια Αντωνία στην θέση της,μου έκανε και νόημα με τα φώτα,κι εμένα στ'αρχίδια μου

Είναι σαν τις κότες. Δεν έχουν ρολόγια. Με τον ήλιο γινεται η δουλεια.ΤΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ?