Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 552K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΈ...μετά κάναμε και λίγο πραγματικό τουρισμό..πήγαμε κάρλοβυ βάρυ,σέσκυ κρουμλόφ,μπρνο,μλάντα μπόλεσλαβ,πλσεν και κατεβήκαμε από πράγα βιέννη με τραινάκι...γαμώ τις διαδρομές..

Ετσι ..................... το τερπνον μετα του οφελιμου :grin: :grin: :grin:
 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Μηνύματα
11.388
Κριτικές
132
Like
129
Πόντοι
2.266
Lucent μου που είναι τελικά το πάρτυ όρτζι(σε περίπτωση που μου τη δώσει και πετάξω αύριο προυί προυί) :rockon: :rockon: :rockon:
 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Μηνύματα
11.388
Κριτικές
132
Like
129
Πόντοι
2.266
ήταν τρίτη απογεματοβραδάκυ και είχαμε πάει στο εμπορικό κέντρο του ΠΑΝΚΡΑΤΣ για βολτάρισμα....είχαμε ακούσει για ένα κλάμπ σάουνα το λότους και είπαμε άντε ας πάμε να το δούμε και δαύτο...βροχή εν τω μεταξυ να σου σπάει τα νεύρα,αλλά εμείς...χεχεχε εμείς...ήμασταν αποφασισμένοι να δούμε την....πατάτα που μας περίμενε...τέλος πάντων..παίρνουμε μετράκι και καταλήγουμε στον τερματικό σταθμό HAJE όπου και κατεβήκαμε για τον..παράδεισο(νά μαλακα!)..Το σάουνα κλούμπ είναι ακριβώς δίπλα από το μετρό ούτε 87 μέτρα.Ακριβώς δίπλα έχει ένα εστιατόριο με χαρτιά κλπ...κάτι σαν ουζολέσχη..:jerking:Χτυπάμε το κουδούνι(αν θυμάμαι καλά έγραφε παρασκευάς)και τσούπ...βγαίνει μέσα από δίπορτο ένας γλυκούλης καραφλός νταμάρακος με κουστούμι(το οποίο θα το φόραγα αν πήγαινα ποτέ στον γάμο κάποιου γνωστού του γνωστού ώ γνωστέ και άν...)και παπγιόν παρακαλώ...μας κοιτάει καλά από το παραθυράκι και μας ανοίγει...του λέμε γειά σου μαλάκα ένα φρί τουρ θέλουμε ο πάθος είμαι από ελλάδα και μου λέει ο μπουλοπαπιγιόννης "αφ κόρς γκάις,κάμ το σόου γιου"..όντως μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε την μπαργούμαν στο μπάρ και μια μόνο κοπέλα(εγγονή της αείμνηστης βασιλειάδου πρέπει να ήταν)η οποία μας κοίταξε με ύφος της μπλαζέ μπουρούχας που έχει να βάλει λάδι στη μαρουλοσαλάτα από το Νοέμβριο του 2001 και μας έκανε νεύμα με το χέρι(εγώ τρομοκρατήθηκα για λίγο και μου ρθε αναγούλα,αλλά γρήγορα το ξεπέρασα) μπάς και της δώσουμε σημασία...Εν πάσει περιπτώσει προχωράμε πιό μέσα και μας δείχνει μια πισίνα...μα τί ΠΙΣΙΝΑ!!!!!!!! και μάλιστα είχαν βάλει και ψεύτικα τελειωμένα λουλούδια για να καλωπίσουν την μαλακία αυτή...τον ευχαρίστησαμε ευγενικά και του είπαμε ότι εννοείται πώς θα ξανάρθουμε(πόσες φορές το χω πέι αυτό ρε πούστημ?) για να δοκιμάσουμε τις ...όμορφες πανούκλες κορασίδες σου....Αυτός εν τω μεταξύ με καύλωσε...σκεφτείτε ήταν σαν τον γιούλ μπρίνερ 1,90 ύψος τουλάχιστον που απλά τρώει 15τζατζικομπίφτεκα ανα 6 λεπτά...εντάξει μορφή μιλάμε...
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
Lucent μου που είναι τελικά το πάρτυ όρτζι(σε περίπτωση που μου τη δώσει και πετάξω αύριο προυί προυί) :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτα τα παρτυ ειναι σκηνοθετημενα και "νοικιαζουν" τον χωρο. Παιζουν πορν σταρλετς και επισεις φερνουν και μη επαγγελματιες με προσκληση. Ιατρικες εξετασεις απαραιτητες για να σου παρουν τσιμπουκακι και προσφατες αλλα μονον μεχρι τσιμπουκι μπορεις να ελπιζεις. Μονο οι επαγγελματιες γαμανε σε αυτα τα παρτυ. Ααααααααα και δεν ειναι τσαμπα η εισοδος.

Αν θελετε προσκλησεις.................δικτυωση με τοπικους φωτογραφους.  ;)
 

kmangr

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Μηνύματα
158
Like
514
Πόντοι
81
καλησπέρα. Αύριο πάω Τσεχία - πραγα για δουλειά και το βράδυ θα είμαι free. εχετε καμια καλή προταση για FKK? δεν εχω παει γενικά ποτέ και θα ήθελα να δοκιμάσω.
ευχαριστώ.
 

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.532
Κριτικές
209
Like
4.458
Πόντοι
9.035
Πριν μερικές μέρες βρέθηκα ολομόναχος στην Πράγα για δυο μέρες. Mε τις παραπάνω οδηγίες των συναγωνιστών lucent, pathos, mandipl, sacher και όλων όσων έχουν καταθέσει τις εμπειρίες τους εδώ, μπορώ να πω ότι καλοπέρασα, και τους ευχαριστώ. Ας καταγράψω λοιπόν και εγώ τις εμπειρίες μου προς ενδεχόμενη βοήθεια της παρέας.
Καταρχήν λόγω υποχρεώσεων είχα ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και επίσης δεν είχα την δυνατότητα incall στο ξενοδοχείο μου. Διαβάζοντας λοιπόν τις συμβουλές των φίλων πιο πάνω επικεντρώθηκα εξαρχής και αποκλειστικά στα Privat.
Τα privat είναι κάτι σαν τα δικά μας studio αλλά όπου κλείνεις την κοπέλα με την ώρα. Είναι διαμερίσματα όπου εργάζονται  2-5 κοπέλες σε κάθε βάρδια και ενδεχομένως κάποιες μπορεί και να μένουν εκεί γιατί πρακτικά είναι κατοικήσιμα σπίτια. Δεν έχουν τσατσάδες και συνεννοείσαι απευθείας με τα κορίτσια. Είναι κάπως amateur ή freelance η κατάσταση. Η διαδικασία αναγνώρισης είναι η εξής (από την δική μου εμπειρία):
(1) Μπαίνεις στο ευαγγέλιο «mapy», στον χάρτη δηλαδή που έχει όλα τα privat με πληροφορίες για το καθένα και διαλέγεις στόχο.  Ο χάρτης εδώ: [URL unfurl="true"]http://mapy.sex.cz[/url] Ο χάρτης δεν έχει την ακριβή διεύθυνση αλλά βλέπεις που είναι το privat σε επίπεδο τετραγώνου που είναι πρακτικά αρκετό, και έχει και τα τηλέφωνα (κινητό).
(2) Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς ότι θες, επίσης σου λένε και την διεύθυνση/κουδούνια κλπ.
(3) Πας και περνάς ζάχαρη.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, ένα κινητό θες όλο και όλο, η πρόσβαση στο internet είναι επίσης χρήσιμη. Η τιμές είναι σχεδόν οι ίδιες παντού : 1000 κορώνες η μισή ώρα, 1500 η μία ώρα, και συνήθως 500 το κάθε έξτρα (πχ OWO). Τουτέστιν με 2.000 κορώνες (περίπου 90 ευρώ) έχεις υπηρεσίες call girl μιας ώρας σε ένα ζεστό περιβάλλον και με μια επίσης νέα και ζεστή κοπέλα.

Βραδιά πρώτη : Privat Italska
[URL unfurl="true"]http://mapy.sex.cz/#map=0&lng=2&ix=22548&iy=16062&zoom=6&o=255&f=163[/url]
Είναι σε μια κάθετο στην κεντρική πλατεία Vaclavske, δίπλα σε ένα McDonalds. Όταν πήγα ήταν δύο κοπέλες. Η μια νορμάλ, ευγενική (αυτή έκανε τις συνεννοήσεις) και σίγουρα επιλέξιμη. Η δεύτερη όμως ήταν ένα δίμετρο λεπτό ξανθό μωρό που με έκανε να χλιμιντρίσω με το πρώτο βλέμμα! Το όνομά της Domenika. Μιλάμε για ένα μέτρο πόδι, σαν την Σκλεναρίκοβα ένα πράγμα. Ύψος πραγματικό 1.78, με τα τακούνια που φορούσε θα ήταν 1.90. Εκ των υστέρων μου είπε πως ήταν 26 χρονών αλλά εγώ αρχικά την έκανα για περίπου 22. Την επέλεξα άμεσα. Κόστος 1500+500 για OWO. Το δωμάτιο πολύ μεγάλο και άνετο. Τα διαμερίσματα είναι σε παλιές αλλά ανακαινισμένες πολυκατοικίες και είναι ψηλοτάβανα και άνετα. Πληρωμή στην αρχή, και μου έκανε εντύπωση πως έλαμψε το προσωπάκι της κοπέλας από χαρά όταν της έδωσα τα δύο χιλιάρικα! Πετσετούλα μπανάκια και έναρξη. Το μωρό κορμάρα, αν και πρόσωπο μέτριο. Πολύ ζεστή και καλή στο σέρβις. Μείον το ότι τα αγγλικά της ήταν ελάχιστα. Επίσης μείον ότι πρακτικά δεν φιλούσε στο στόμα. Κατά τα άλλα απολαυστική και εργατικότατη στο κρεβάτι. Πολύς ιδρώτας. Στο τέλος όταν έφευγα το μωρό μάλιστα με ευχαρίστησε (στα αγγλικά! ) γιατί λέει της πρόσφερα έναν υπέροχο οργασμό!  Τώρα δασκαλεμένη ήταν ή όχι δεν ξέρω, εγώ πάντως έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη. Μου άνοιξε και η όρεξη μετά και καταβρόχθισα κάτι ψητές πάπιες με σάλτσες σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο εκεί κοντά στην οδό Narodni για να επανέλθω.

Βραδιά δεύτερη : Privat Evita
[URL unfurl="true"]http://mapy.sex.cz/#map=0&lng=2&ix=23419&iy=16357&zoom=6&o=255&f=158[/url]
Αυτό το διάλεξα πρακτικά στην τύχη γιατί ήταν αργά και όσα άλλα έπαιρνα ήταν κλειστά. Πριν είχα ένα επαγγελματικό δείπνο με κάτι συνεργάτες γερμανούς που μου χάλασαν την διάθεση γιατί (τι πρωτότυπο) είχαν την εντύπωση πως στην Ελλάδα πεινάμε και είμαστε όλη μέρα στους δρόμους και φωνάζουμε. Αυτά τους λένε οι δημοσιογράφοι και αυτά πιστεύουν, αλλά όσο νάναι δυσάρεστη η κατάσταση και άντε να την μαζέψεις. Αφού ξανα-χλαπακιάσαμε και οι τύποι κατέβασαν Τις μπύρες και Τα σφηνάκια, τους εγκατέλειψα λίγο πριν τα μεσάνυχτα μήπως και προλάβω κάτι να… μου φτιάξει την διάθεση. Με τα πολλά κατέληξα στο Evita (είχα short list με 5-6 τηλέφωνα μαζί μου) ως πρώτο που βρήκα ανοικτό γιατί ήταν αργά. Η συνεννόηση στο τηλέφωνο ήταν δύσκολη γιατί η κοπέλα στην γραμμή ήταν κάπως απότομη και με μέτρια αγγλικά. Όταν ανέβηκα στο διαμέρισμα μου άνοιξε μια σχετικά ψηλή λεπτή μελαχρινή ήρεμη κοπέλα, με μακριά μαύρη φούστα και φορώντας γυαλάκια με μαύρο σκελετό. Είχε εμφάνιση της τυπικής σοβαρής γραμματέας ένα πράγμα. Αλλά είχε και ένα piercing στο κάτω χείλος, πρόσωπο μέτριο. Σε λίγο εμφανίστηκαν και άλλες δύο. Το σπίτι ήταν σαν διαμέρισμα με φοιτήτριες, όλες ήταν γύρω στα 20-25.  Ανάμεσά τους και αυτή που μίλησα στο τηλέφωνο. Μελαχρινή με πολύ καλό βυζόμπαλο. Αυτή έκανε όλη την συνεννόηση, μαγκάκι κάπως. Ζήτησα συγνώμη που μιλήσαμε 3 φορές στο τηλέφωνο μέχρι να καταλάβω που ήταν τον σπίτι (πίσω από το Μουσείο, δίπλα σε ένα Casino), και μου πέταξε ένα «it’s OK, but your English are so bad». Μου ήρθε να την καρπαζώσω επιτόπου! Στην μικρή μας συζήτηση της είπα πως είμαι  Έλληνας και η καριολίτσα άρχισε να μου μιλάει ελληνικά! Είχε κάνει Ελλάδα! Προφανώς η διαμονή στην χώρα μας βλάπτει σοβαρά την διαγωγή των κοριτσιών! Για να πω την αλήθεια ψιλοσπάστικα (η τρίτη κοπέλα δεν μου άρεσε καθόλου) και σκέφτηκα να φύγω. Αλλά είπα και τι θα βρω οπότε διάλεξα την ήσυχη κοπέλα με τα γυαλάκια. Το όνομά της Denisa. Εδώ το κόστος των extra ήταν 300 οπότε με το OWO έδωσα 1.800. Δωμάτιο πολύ σύγχρονο και άνετο, εξαιρετικό θα έλεγα. Μπανάκια και έναρξη. Λοιπόν η Denisa ήταν αποκάλυψη. Πολύ μα πολύ ζεστή κοπέλα. Φιλιά κάργα. Πίπα άριστη και βαθειά με γλειψίματα παντού. Πρώτη κατάθεση στο στοματάκι της και ωωωω η κοπέλα τα κατάπιε με το χαμόγελο! Κούρνιασε στην αγκαλιά μου να πάρω μερικές ανάσες και ξαναρχίσαμε. Αγώνας έντονος κύρια από πλευράς της και δεύτερη κατάθεση (μετά από αρκετή προσπάθεια από μέρους μου) πάλι στο πρόσωπο και στο στοματάκι της και πάλι με πλήρη κατάποση. Στο τέλος απόκαμα και μου ήρθε να κοιμηθώ μαζί της, τόσο ζεστή και φιλική ήταν. Η κοπέλα ήταν πολύ γλυκιά αλλά μου είπε πως θα έφευγε σε λίγο γιατί έμενε αλλού. Αράξαμε αγκαλιά κανένα τέταρτο και αποχώρησα γιατί την επόμενη μέρα είχα και εγώ πρωινή πτήση. Πάλι έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη και ευλογώντας την τύχη μου!
Εκ των υστέρων βρήκα και τα links με τις κοπέλες.
www.sex.cz/?Loc=rsf&Lng=2&UID=19093&S=3&SFI=391]http://www.sex.cz/?Loc=rsf&Lng=2&UID=19093&S=3&SFI=391[/url]
www.sex.cz/?Loc=rsf&Lng=2&UID=19167&S=0&SFI=408]http://www.sex.cz/?Loc=rsf&Lng=2&UID=19167&S=0&SFI=408[/url]
Αυτά που λένε ότι μιλάνε ξένες γλώσσες μην τα πολυ-πιστεύετε, ελάχιστα αγγλικά μιλάνε.
Συνολικά μπορώ και εγώ να συμφωνήσω πως : Ναι, είναι Παράδεισος η Πράγα!  :)
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ωραιος kaloeros ..το Italska το εχω τιμησει και εγω...πολυ καλο ...
κανα κωλομπαρο -στριπ δεν πηγες ???  ετσι κι αλλιως για Incall δεν πολυαξιζει ..τα πριβατ ειναι καλυτερα
 

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.532
Κριτικές
209
Like
4.458
Πόντοι
9.035
Όπως έγραψα ανέβηκα για δουλειά και είχα λίγο χρόνο διαθέσιμο. Εφόσον κατάφερα και βρήκα "παρέα" και μάλιστα πετυχημένη κάθε μέρα το θεωρώ μεγάλη επιτυχία, δεδομένων των συνθηκών. Μπαρ κλπ δεν δοκίμασα, next time. Πολύ καλή φάση τα privat, όλες πάντως μου είπαν πως έρχονται και στα ξενοδοχεία. Μου έκανε εντύπωση που οι κοπέλες ευχαριστιόντουσαν αυτό που κάνανε, πολύ άνετες οι τσέχες. Πάντως με τσάκισε το κωλό-κρυο με την κωλο-υργασία που έχει τώρα το χειμώνα η πόλη.
 

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Μηνύματα
860
Like
2
Πόντοι
6
Όπως έγραψα ανέβηκα για δουλειά και είχα λίγο χρόνο διαθέσιμο. Εφόσον κατάφερα και βρήκα "παρέα" και μάλιστα πετυχημένη κάθε μέρα το θεωρώ μεγάλη επιτυχία, δεδομένων των συνθηκών. Μπαρ κλπ δεν δοκίμασα, next time. Πολύ καλή φάση τα privat, όλες πάντως μου είπαν πως έρχονται και στα ξενοδοχεία. Μου έκανε εντύπωση που οι κοπέλες ευχαριστιόντουσαν αυτό που κάνανε, πολύ άνετες οι τσέχες. Πάντως με τσάκισε το κωλό-κρυο με την κωλο-υργασία που έχει τώρα το χειμώνα η πόλη.
εχ παει ιο παλια ισως και εφτα χρονια πριν
πολυ ακριβα ηταν σε ολα,σημερα πως βρηκες τις τιμες?ειδικα στο θεμα μας ,οχι ποσο κανουν τα λουκανικα  :dancing:
 

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.532
Κριτικές
209
Like
4.458
Πόντοι
9.035
Γενικά η Πράγα είναι φθηνή πόλη (σε σχέση με Δυτ. Ευρώπη) ως μετακίνηση και φαγητό. Με 110 κορώνες (~5 ευρώ) βγάζεις κάρτα απεριορίστων 3ήμερη και πας παντού πανεύκολα γιατί έχουν μετρό-τραμ-λεοφορεία άψογα. Επίσης μέσα στην πόλη με ταξί αποκλείεται να δώσεις πάνω από 10 ευρώ σε διαδρομή. Φαγητό πολύ καλό και φθηνό, με 15-20 ευρώ σε ρεστοράν τρως/πίνεις πλούσια, και με λιγότερα επίσης. Η μπύρα είναι παντού πάμφθηνη, περίπου 2 ευρώ.
Τώρα στο "θέμα" μας κρίνε και μόνος σου αν είναι ακριβή ή φθηνή : τιμές privat 1 ώρα κομπλέ 80-100 ευρώ, outcall +20 ευρώ. Νομίζω για αντίστοιχες υπηρεσίες εδώ θες +30 με 50 ευρώ. Άρα μάλλον είναι καλύτερες οι τιμές στην Πράγα, + ότι βρίσκεις και εμφανισιακά καλύτερες κοπέλες. Εδώ μας έχουν επιβάλει σχεδόν μονοπώλιο τις ρουμάνες...
 

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Μηνύματα
509
Κριτικές
5
Like
415
Πόντοι
26
Παίδες από μασαζάκι  :pipa1:  :fuck1: πως πάμε στην Πράγα? Αξίζουν τίποτα?

Το σκεφτόμουν και ψάχνοντας βρήκα αυτό 






εδω ελαχιστα απο τα παρα πολλα που υπαρχουνε...
sex σε μασαζτιδικο δυσκολα θα βρεις...

δοκιμασε τα privat... δηλαδη στουντιακια....


αυτο ειναι τσεκαριζμενο και το προτεινω... αλλα δεν ξερω...
 

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Μηνύματα
860
Like
2
Πόντοι
6
ποσο πανε τα στουντιο?μια ωρα φουλ προγραμμα ας πουμε με γκομενες ανω του 7-αν υπαρχουν-γιατι προ 5ετιας πουκανα το λαθος να παω,δεν ειχε παρα μονο 6αρια κ μιλφ...
 

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
99
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Μεσα στον Ιουνιο σκοπευω να επισκεφθω και γω την πανεμορφη Πραγα!.....
Υπαρχουν καθολου στη πολη fkk οπως τα αντισοτιχα στην Γερμανια?(Artemis,oasis κτλ....)
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
Μεσα στον Ιουνιο σκοπευω να επισκεφθω και γω την πανεμορφη Πραγα!.....
Υπαρχουν καθολου στη πολη fkk οπως τα αντισοτιχα στην Γερμανια?(Artemis,oasis κτλ....)

Ναι αλλα μην περιμενεις την ιδια ποιοτητα. Κοιταξε εδω


Η Πραγα εχει αλλαξει παρα πολυ τα τελευται 3 χρονια και επειδη πολλοι με ρωτανε με πμ που να πανε θα σας βαλω συντομα τα καινουργια κλαμπακια και πορνομαγνητες.
 

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
99
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω!....θα παω να το τσεκαρω σιγουρα!.....
το φανταζομουν και γω οτι λογικα δεν θα μπορει να συγκριθει με το Artemis/oasis.....
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εγω νομιζω δεν αξιζει το sauna ...καλυτερα πηγαινε gc leonardo
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom