Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...τελειως ερασιτεχνικο πηδημα...αν δεν παρεις πρωτοβουλια τον ηπιες...σε κοιταει σαν πεθαμενη..καμια κινηση...βεβαια αντεχει ταλαιπωρια,και σφυροκοπημα,αδιαμαρτυρητα..τελικα λεει τιποτα η παολα??
την εχεις παρει προσφατα ?Πλαστική κούκλα με ανθρώπινη μορφή..Είναι όντως μικρούλα, αλλά δεν..
την εχεις παρει προσφατα ?
οντως ριχνεις οσα μανικια θες ?Έχει κάπου 10 μήνες
δε ξέρω φίλε εγώ το μετάνιωσα.Συνήθως στη δεύτερη συνάντηση βγάζεις πόρισμα, αλλά δε την κάνω. Μικρό σωματάκι, φρέσκο, αλλά μέχρι εκεί και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το πλαδαρό κορμί πόσω μάλλον σε κοριτσάκι. Γούστα είναι αυτάοκ ευχαριστωΠροσωπικά έριξα 1,5δε ξέρω φίλε εγώ το μετάνιωσα.Συνήθως στη δεύτερη συνάντηση βγάζεις πόρισμα, αλλά δε την κάνω. Μικρό σωματάκι, φρέσκο, αλλά μέχρι εκεί και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το πλαδαρό κορμί πόσω μάλλον σε κοριτσάκι. Γούστα είναι αυτά
απο φατσα,εγω την βρηκα συμπαθητικη...προσωπικο γουστο...το μεγαλο μειον για εμενα ειναι οτι κανει ραντεβου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...Από φάτσα τόσο μάπα είναι όπως δείχνουν οι κριτικές? Ή η όλη αρνητική εικόνα επηρεάζει και την κριτική για το πρόσωπο?
απο φατσα,εγω την βρηκα συμπαθητικη...προσωπικο γουστο...το μεγαλο μειον για εμενα ειναι οτι κανει ραντεβου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...
το μαρουσι χοτελ εξακολουθει και χρεωνει 30 ευρα ?απο φατσα,εγω την βρηκα συμπαθητικη...προσωπικο γουστο...το μεγαλο μειον για εμενα ειναι οτι κανει ραντεβου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...
αν ειναι χαζη ειναι προτερημα για πουτανα+1 επίσης είναι απελπιστικά χαζή ... τουλάχιστον να έδινε κουλούρι ... αλλά ούτε αυτό ...