Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.001
Πόντοι
6.056
Μύστες μου, η ουσία είναι ότι η παντρεμένη γυναίκα, από τη στιγμή που ο άντρας της την παραμελεί σεξουαλικά και, επίσης, από τη στιγμή που θα το πάρει απόφαση, θα κάτσει και θα τα δώσει όλα στον πρώτο που θα την προσεγγίσει όπως της αρέσει. Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα.
Δεν το έχεις καταλάβει το ποίημα ....

Οι παντρεμένες που παραμελούνται από τους άνδρες τους ... παραμελούνται επειδή αυτές δεν θέλουν να γαμηθούν .
Οπότε οι άνδρες τους ψάχνουν αλλού.

Πως την έχετε δει ;
Ότι υπάρχει κανείς που έχει τόσες πουτάνες και γκόμενες, που δεν θα του περίσευε σπέρμα να ρίχνει και κανά γαμήσι στην άλλη που κοιμάται μόνιμα δίπλα του ;

Οπότε αυτές που δεν θέλουν να γαμηθούν ούτε με τον άνδρα τους ... χαιρετίσματα ....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.984
Πόντοι
6.056
Πριν καιρό πηδούσα μια παντρεμένη διορισμένη σε πολύ καλή θέση στο δημαρχείο επαρχίας . Ο άντρας της προκειμένου να μην δουλεύει ανεχόταν αυτή να τον κερατωνει . Και αυτή φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει . Μην δώσεις εξούσια στην γυναίκα .

Δηλαδή τεμπελιά > κέρατο;

E ρε κατάντια...:sad2:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.984
Πόντοι
6.056
Μύστες μου, η ουσία είναι ότι η παντρεμένη γυναίκα, από τη στιγμή που ο άντρας της την παραμελεί σεξουαλικά και, επίσης, από τη στιγμή που θα το πάρει απόφαση, θα κάτσει και θα τα δώσει όλα στον πρώτο που θα την προσεγγίσει όπως της αρέσει. Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα.

Εξαρτάται.Κάποιες παραμελημένες απλά αφοσιώνονται στα παιδιά τους και το άλλο μαγαζί το κλείνουν τελείως.Αν χωρίσουν,τοτε ναι

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.148
Πόντοι
1.406
Όποιος δεν το χει δει και θέλει να μάθει μπαλίτσα να δει την άπιστη στο σκαι τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: batist

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.148
Πόντοι
1.406
Την έξυνε όμως και το μουνάκι της
Αυτά να τα πεις σε κάτι πιρφορους που λένε για παραμελημένες. Τον Ρίτσαρντ Γκιρ κερατώνει και τη κηνυγάει να τη γαμησει στη μπανιέρα :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.008
Πόντοι
1.406

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
118
Πόντοι
1
Παιδιά είναι και πολλές παραμελημένες όπως λέτε που δε θέλουν να κάνουν τίποτα. Απλά θέλουν να μας καβλώνουν για να δούν αν περνάει ακόμα η μπογιά τους. Εχω μια τέτοια στη δουλειά και την γυροφέρνω ενα χρόνο τώρα. Ξέρω ότι δεν έχει απατήσει αλλά δεν έχω πλέον ελπίδες ότι θα γίνει κάτι... τόσο χρόνο θέλει για να ψηστεί πλέον ή να βεβαιωθεί ότι είμαι εχέμυθος; έλεος...

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.171
Πόντοι
86
Δεν το έχεις καταλάβει το ποίημα ....

Οι παντρεμένες που παραμελούνται από τους άνδρες τους ... παραμελούνται επειδή αυτές δεν θέλουν να γαμηθούν .
Οπότε οι άνδρες τους ψάχνουν αλλού.

Πως την έχετε δει ;
Ότι υπάρχει κανείς που έχει τόσες πουτάνες και γκόμενες, που δεν θα του περίσευε σπέρμα να ρίχνει και κανά γαμήσι στην άλλη που κοιμάται μόνιμα δίπλα του ;

Οπότε αυτές που δεν θέλουν να γαμηθούν ούτε με τον άνδρα τους ... χαιρετίσματα ....
πολυ σωστα.
Αντε να εξηγησεις στα ντουγανια οτι ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.001
Πόντοι
6.056
Παιδιά είναι και πολλές παραμελημένες όπως λέτε που δε θέλουν να κάνουν τίποτα. Απλά θέλουν να μας καβλώνουν για να δούν αν περνάει ακόμα η μπογιά τους. Εχω μια τέτοια στη δουλειά και την γυροφέρνω ενα χρόνο τώρα. Ξέρω ότι δεν έχει απατήσει αλλά δεν έχω πλέον ελπίδες ότι θα γίνει κάτι... τόσο χρόνο θέλει για να ψηστεί πλέον ή να βεβαιωθεί ότι είμαι εχέμυθος; έλεος...
Έτσι . Και απλά κοζάρουν με κολλητές ... μετά από γυμναστήρια ... αθλήματα ... σε καφέ ... εστιατόρια για μουνιά κτλ .......
Γουστάρουν οι πιτσιρικάδες να τις κοιτάνε ... να τις βγάζουν καντιτ ... τους κώλους μπούτια βυζια που μοστράρουν .......

Και δεν γαμιούνται με κανέναν. Ούτε με τους άνδρες τους.
Μπορεί να πέφτουν για ύπνο και στις 22.00 .... για να στρώνουν επιδερμίδα ................

Η γυναικεία μαλακία , είναι ανίκητη .
Και δεν έχουν καμία ανάγκη για πούτσα.

Κάποιες μικρές περιόδους, το κάνουν από ζήλεια ... ή για να βολευτούν .
Από εκεί και πέρα , η πούτσα τις ενδιαφέρει όσο τους άνδρες η χορτοφαγία ... και οι μπύρες χωρίς αλκοόλ ....

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.648
Πόντοι
3.506
Αυτές είναι η χειρότερη περίπτωση της κατηγορίας... καυλάντισμα χωρίς ουσία. Αν δεις ότι απλώς χάνεις το χρόνο σου, της κάνεις μια straightforward εξήγηση και αν δεν ανταποκριθεί και σε αυτό, δεν ξαναασχολείσαι. Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται στη δουλειά σου και δεν θα μπορείς να μην τη τρως στη μάπα μετά.

Αντιλαμβάνομαι το γεγονός το να έχει ενδοιασμούς, να είναι πολύ προσεκτική κλπ, αλλά το να μην ενδίδει ένα χρόνο παραπάει. Εκτός και αν δεν θέλει νταραβέρια στη δουλειά.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
118
Πόντοι
1
Αυτές είναι η χειρότερη περίπτωση της κατηγορίας... καυλάντισμα χωρίς ουσία. Αν δεις ότι απλώς χάνεις το χρόνο σου, της κάνεις μια straightforward εξήγηση και αν δεν ανταποκριθεί και σε αυτό, δεν ξαναασχολείσαι. Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται στη δουλειά σου και δεν θα μπορείς να μην τη τρως στη μάπα μετά.

Αντιλαμβάνομαι το γεγονός το να έχει ενδοιασμούς, να είναι πολύ προσεκτική κλπ, αλλά το να μην ενδίδει ένα χρόνο παραπάει. Εκτός και αν δεν θέλει νταραβέρια στη δουλειά.
Δεν θέλει γιατί είναι αρκετά τα άτομα γύρω-γύρω. Επίσης δεν έχει χρόνο για έξω γιατί έχει και μικρό παιδί.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.648
Πόντοι
3.506
Δεν θέλει γιατί είναι αρκετά τα άτομα γύρω-γύρω. Επίσης δεν έχει χρόνο για έξω γιατί έχει και μικρό παιδί.
Το πρώτο είναι πρόσχημα. Το δεύτερο, ουσιαστικό εμπόδιο που θα κάνει πολύ δύσκολο το να γαμίσεις. Συν το ότι είστε στην ίδια δουλειά. Οπότε προσπέρνα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Τελικά όταν ξέρεις οτι η άλλη είναι παντρεμένη γίνεται πιο ποθητή.
H παντρεμένη έχει αξία( συνήθως).Κάποιος την ορεχτηκε για την ομορφιά της( συνήθως).
Ενώ μια με μαλλί ουράνιο τόξο που χαχανιζει με άλλες στο ίδιο χαλί...εκπέμπει ένα τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom