Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.680
Πόντοι
12.756
χαρτοπολεμε ασε τον Τσουκαλη και πες ΚΑΜΙΑ ιστορια απο τις ΠΟΛΛΕΣ επιτυχιες σου στις παντρεμενες:coffee:
:tooth::tooth::tooth::tooth:

Μαλάκα αυτο το νημα μπορω να το φτασω πρωτο σε ολο το σαιτ ΑΝ ΘΕΛΩ :coffee:
Πρεπει να εχω διδακτορικο με νομπελ μαζι στο συγκεκριμένο θέμα :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.680
Πόντοι
12.756
ξεκινα με κατι απαλο:coffee:

Απ ολα εχει το μένου :coffee:
διάλεξε υπο κατηγορία :coffee:

πχ

Εχω βρεθει σε τραπεζι εξω σε μαγαζι με πολλα ζευγάρια (παντρεμενα) παρέα που παίζει οι γκομενες να εχουν γαμηθει με όλους τους αντρες του τραπεζιου :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.012
Πόντοι
12.756
Απ ολα εχει το μένου :coffee:
διάλεξε υπο κατηγορία :coffee:

πχ

Εχω βρεθει σε τραπεζι εξω σε μαγαζι με πολλα ζευγάρια (παντρεμενα) παρέα που παίζει οι γκομενες να εχουμ γαμηθει με όλους τους αντρες του τραπεζιου :coffee:
ναι ξεκινα με αυτο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.012
Πόντοι
12.756
εχω και ένα με μια που της αρεσε οταν γαμιοταν με τον γκομενο να μιλάει στο κινητο , ειδικα με τον αντρα της , και να του κανει ζηλειες :coffee:
μετα αυτο
υγ εχω και εγω τετοια εμπειρια:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.680
Πόντοι
12.756
δεν μπορω τωρα κωλυομαι:coffee:

κριμα , και ειχα καλη περιπτωση για μια που ακολουθουσε τον αντρα της οταν πηγαινε στην γκομενα του και αυτη βαραγε καραουλι κατω στο αυτοκινητο και βαρουσε μαλακιες απο τα νευρα της :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.012
Πόντοι
12.756
κριμα , και ειχα καλη περιπτωση για μια που ακολουθουσε τον αντρα της οταν πηγαινε στην γκομενα του και αυτη βαραγε καραουλι κατω στο αυτοκινητο και βαρουσε μαλακιες απο τα νευρα της :coffee:
hold your thoughts για αυριο
υγ θα ανοιχτει νημα ποιησης-ρομαντισμου-αγαπης..θα μπει στον ρομαντισμο η ιστορια

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.000
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ απόλυτα, στην επαρχεία γίνεται της γαμιολας! Μονο τον τελευταίο χρόνο εχω μαθει για τέσσερις παντρεμένες στο χωριο μου που γαμιουνται.

Και σε χωριό κιόλας; :think:

Μηπως τους κρατάνε το φανάρι και οι συζυγοι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.680
Πόντοι
12.756
hold your thoughts για αυριο
υγ θα ανοιχτει νημα ποιησης-ρομαντισμου-αγαπης..θα μπει στον ρομαντισμο η ιστορια

ρομαντικό έχω αλλη περίπτωση :coffee:
Τυπος ανιωθως εντελως που πηγαινε παντρεμένη φιλη της γυναικας του σπιτι τους τα ξημερωματα και την γαμουσε στο διπλα δωματιο απο αυτην με τις καμερες του σπιτιου ανοιχτες για να βλεπει και η αλλη διπλα που "και καλα" κοιμοταν

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.159
Πόντοι
1.406
Ωραίες παρεες έχεις :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.680
Πόντοι
12.756
Για πες και καμια άλλη ιστορία με πλουσια παντρεμενη με χλεχλέ παρτολα :coffee:

Πέρα απο τις κλασσικες , με γαμησια με γυμναστες , περσοναλ τρεινερς , καθηγητες ιδιαίτερων για τα παιδια κτλ
εχω μια καλη με παντρεμένη που πηγε να φαρμακωσει την κανονικη γκομενα του γαμια της , οταν τον καλεσε σε τραπεζωμα σπιτι της και καλα κοινωνικό (φιλος του αντρα της) που αυτος , ο γαμιας ,
αντι να παει μονος του σκεφτηκε οτι θα ηταν καλη ιδέα να παει συνοδευομενος απο την σχεση του στο καλεσμα.

Αυτο ξεχείλισε το ποτηρι , περάσαμε μεγάλη νυχτα :coffee: , η κοπελα σχεση να ξερνάει σαν το γατι παντου , και να χεζει χωρις αυριο , μεχρι που ηρθε ασθενοφόρο να την μαζεψει , σε κατασταση "σηκωτη" σε φορείο και δρόμο για νοσοκομειο ...

Μαθημα της βραδιάς ... δεν κανεις μαλακιες με γκομενες σε παντρεμένες που εχουν δαγκωσει λαμαρίνα μαζι σου.

Ιατρικό ανακοινωθεν : δηλητηρίαση (περιεργο γιατι σχεδον ολοι το ιδιο φαγαμε) , αλλα υπερίσχυσε οτι "κατι την πειραξε την κακομοιρη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom