Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
40
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,

Όπως το λέει ο τίτλος.

Παλιότερα ήταν δυνατό μέσω ίνστα και ακόμη πιστεύω είναι, να βρεις άλλα όχι τόσο. Είχα γνωρίσει 2 παντρεμένες στο παρελθόν και είχαμε κάνει ότι κάνει για ένα διάστημα. Και το σεξ μαζί τους λόγω αυτού του "απαγορευμένου" ήταν απίστευτο.

Που πιστεύετε είναι πλέον πέραν του ίνστα, πιο πιθανό να βρεις.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
381
Πόντοι
26
Δύσκολο σπορ οι παντρεμένες θεωρώ και κυρίως το πως να καταλάβεις αν μια παντρεμένη ενδιαφέρεται ή όχι. Μη πλησιάσεις δηλαδή και βρεις και το μπελά σου μετά.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.380
Πόντοι
3.446
Αλλάξανε οι εποχές και οι τρόποι γνωριμίας .
ακριβώς.
Όπου μπορεί π.χ. εγώ ο τάδε μαλάκας να φτιάξω ένα προφίλ από πολύ ωραιοποιημένο μέχρι και εντελώς ψεύτικο. Και το ίδιο να κάνει και η γυναίκα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.380
Πόντοι
3.446
Δύσκολο σπορ οι παντρεμένες θεωρώ και κυρίως το πως να καταλάβεις αν μια παντρεμένη ενδιαφέρεται ή όχι. Μη πλησιάσεις δηλαδή και βρεις και το μπελά σου μετά.
το θέμα δεν είναι μόνο να ενδιαφέρεται αλλά και να μπορεί. Δηλ. να είναι τέτοια η καθημερινότητά της που να μπορεί πρακτικά να ξεγλιστρήσει από το σύζυγο, την ώρα που θα μπορείς κι εσύ. Άμα είναι δύσκολο το εγχείρημα, πιστεύω θα κουράσει γρήγορα.
Προσωπικά πλέον πηγαίνω μόνο σε εργαζόμενες. Αλλά στην υποθετική περίπτωση που θα γινόταν κα'να παιχνίδι με παντρεμένη - παντρεμένος κι ο ίδιος - το πιο πιθανό σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ραντεβού κάπου στο σχόλασμα σε ξενοδοχείο του κέντρου για ένα στα γρήγορα. Και άγνωστο πόσο συχνά.

τερ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
346
Πόντοι
21
Πλέον με παντρεμένες μπλέκεις. Είναι βέβαια ωραίο το απαγορευμένο ειδικά αν σου βγάζει γούστα. Κάποτε είχα μία παντρεμένη από την δουλειά με βυζάρες και πάνω στο γαμησι τις λέω τι βυζάρες έχεις ; Και μου λέει και ο άνδρας μου με φωνάζει Βύζαντα Μεγάρων !!! Καβλωσα τόσο πολύ που την ξεκωλιασα την καριολα .

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.252
Πόντοι
1.336
το θέμα δεν είναι μόνο να ενδιαφέρεται αλλά και να μπορεί. Δηλ. να είναι τέτοια η καθημερινότητά της που να μπορεί πρακτικά να ξεγλιστρήσει από το σύζυγο, την ώρα που θα μπορείς κι εσύ. Άμα είναι δύσκολο το εγχείρημα, πιστεύω θα κουράσει γρήγορα.
Προσωπικά πλέον πηγαίνω μόνο σε εργαζόμενες. Αλλά στην υποθετική περίπτωση που θα γινόταν κα'να παιχνίδι με παντρεμένη - παντρεμένος κι ο ίδιος - το πιο πιθανό σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ραντεβού κάπου στο σχόλασμα σε ξενοδοχείο του κέντρου για ένα στα γρήγορα. Και άγνωστο πόσο συχνά.
Που τις τσιμπας τυπε;

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.542
Πόντοι
206
Στην παιδική χαρά..
Απλά πρέπει να έχεις κ εσύ παιδί

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.380
Πόντοι
3.446

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.161
Πόντοι
206
Για επαρχία είναι δύσκολο να σε εμπιστευτούν πρώτα, όχι ότι δε ψάχνουν να γαμηθούν. Είχα γαμησει κάποιες όταν με ψεύτικο προφίλ το έπαιζα ότι είμαι ξένος στο νησί χι χι. Βέβαια με το όποιο ρίσκο αυτό .. Στην Αθήνα, νομίζω στις εφαρμογές κυρίως, για φάσεις one night και τέλος ή μέσω του κύκλου τους, αλλά εκεί μπορεί όντως να εκτεθείς, καλύτερα να κάνει αυτή τη πρώτη κίνηση κάπως ..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.770
Πόντοι
6.056
Για επαρχία είναι δύσκολο να σε εμπιστευτούν πρώτα, όχι ότι δε ψάχνουν να γαμηθούν. Είχα γαμησει κάποιες όταν με ψεύτικο προφίλ το έπαιζα ότι είμαι ξένος στο νησί χι χι. Βέβαια με το όποιο ρίσκο αυτό .. Στην Αθήνα, νομίζω στις εφαρμογές κυρίως, για φάσεις one night και τέλος ή μέσω του κύκλου τους, αλλά εκεί μπορεί όντως να εκτεθείς, καλύτερα να κάνει αυτή τη πρώτη κίνηση κάπως ..

Επαρχία και να θέλουν να ξενοπηδηχτούν,το πνίγουν.Μονο αν ε΄χουν χωρίσει

• Like
Αντιδράσεις: Y13

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.511
Πόντοι
3.506
Φιλικό ή ευρύτερο εργασιακό κύκλο, στέκια, δραστηριότητες, καφέ παιδικών χαρών, διαδίκτυο. Υπάρχουν παντού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom