Επισκέπτης
Τυπε με 49 μηνυματα γιατι εισαι warned ki esy?οποιος θελει να παμε για παρτουζα ας στιλει μηνυμα πριβε¨_
Τυπε με 49 μηνυματα γιατι εισαι warned ki esy?οποιος θελει να παμε για παρτουζα ας στιλει μηνυμα πριβε¨_
Τυπε με 49 μηνυματα γιατι εισαι warned ki esy?
opoios psinete ayrio brady na pame gia partouza fylis,opoios thelei as mou stili prive.
στο[/URL] εχω πει με πμ, με ποστ.εσυ τπτ.ελληνικούς χαρακτήρες μονο!![]()
την κουναγατε την αχλαδια δλδΦιλε, Κωστα, εχω, κανει Παρτουζα, με 8 ατομα, φιλαρακια! Στο τελος, ξεχασαμε, την Πουτανα!! Καταλαβενεις, γιατη, σου λεω, οτι γουσταρεις, την Παρτουζα!! Ε! κατη θα εχεις, στην Φαντασια σου!!
![]()
αχλαδια κουναω μονος μου δικε μου!!!μιλαμε για 8 ατομα!!!πρεπει να διαλυσαν πλατανο 500 χρονωντην κουναγατε την αχλαδια δλδ![]()
αχλαδια κουναω μονος μου δικε μου!!!μιλαμε για 8 ατομα!!!πρεπει να διαλυσαν πλατανο 500 χρονων
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxaaxxaaxαχλαδια κουναω μονος μου δικε μου!!!μιλαμε για 8 ατομα!!!πρεπει να διαλυσαν πλατανο 500 χρονων
Ρε, Μαγγες, στο 8 ατομα, κολλισατε?? Στα, σπιτια, στα δηθεν ΠΑΡΤΥ! καιοχι, στα Μπουρδελα, κανουν, 20 και 30 ατομα! Μην τρελαθουμε, λοιπον! Την Παρτουζα, οι περισοτεροι, την θελουμε, για το ματι!να πιασουμε, την πουτσα, η τον κωλο. της Γκομενας, αλλα και του φιλου, κατα Λαθος, δηθεν! Ελλα μην κρηβομασται!!!Σε μια ΠΑΡΤΟΥΖΑ! οργιαζη η Φαντασια μας! ΨΕΜΜΑΤΑ???
![]()
να οργανωθουμε ε;;Ρε, Μαγγες, στο 8 ατομα, κολλισατε?? Στα, σπιτια, στα δηθεν ΠΑΡΤΥ! καιοχι, στα Μπουρδελα, κανουν, 20 και 30 ατομα! Μην τρελαθουμε, λοιπον! Την Παρτουζα, οι περισοτεροι, την θελουμε, για το ματι!να πιασουμε, την πουτσα, η τον κωλο. της Γκομενας, αλλα και του φιλου, κατα Λαθος, δηθεν! Ελλα μην κρηβομασται!!!Σε μια ΠΑΡΤΟΥΖΑ! οργιαζη η Φαντασια μας! ΨΕΜΜΑΤΑ???
![]()