geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.091
- Πόντοι
- 9.345
καλα τα λεει, καλυτερα επιθετικα με θεαμα για τους φιλαθλους, παρα τσουκου τσουκου ενα γκολ και πισω να κλεψουμε τη νικηΕδώ σχολιάζει ακόμα η μούμια ο Πανούτσος
καλα τα λεει, καλυτερα επιθετικα με θεαμα για τους φιλαθλους, παρα τσουκου τσουκου ενα γκολ και πισω να κλεψουμε τη νικηΕδώ σχολιάζει ακόμα η μούμια ο Πανούτσος
Καλά...κάτσε να πάει Κύπρο ή Μαυροβούνιο ο Ιβάνοβιτς και θα ξεσκίστει στις προκρίσεις.
Μαθαίνουν σε εμάς την δουλειά και σαρώνουν έξω.
Ε,όχι δα....Κι ο Βρυζας πολύ κακογέρασε ρε γαμωτι![]()
Από πότε έγινες Βραζιλίακαλα τα λεει, καλυτερα επιθετικα με θεαμα για τους φιλαθλους, παρα τσουκου τσουκου ενα γκολ και πισω να κλεψουμε τη νικη![]()
Αυτός μιλάει καθόλου ? Δεν έχω ακούσει την φωνή του όσες φορές βλέπω την εκπομπή ...Κι ο Βρυζας πολύ κακογέρασε ρε γαμωτι![]()
Πρωί πρωί θα με κάνει να τρέχω για βέρες ,πανηγυρια θα κάνουν στα κοσμηματοπωλεία με την πάρτη μου....Εδώ που τα λέμε είναι κορίτσι για σπίτι
Καλά κάνει....έχει άλλους ρήτορες .Αυτός μιλάει καθόλου ? Δεν έχω ακούσει την φωνή του όσες φορές βλέπω την εκπομπή ...
Αυτός μιλάει καθόλου ? Δεν έχω ακούσει την φωνή του όσες φορές βλέπω την εκπομπή ...
Ίσως τον έχουν για γλάστρα για να πιάσει γυναικείο κοινό η εκπομπή.Αυτός μιλάει καθόλου ? Δεν έχω ακούσει την φωνή του όσες φορές βλέπω την εκπομπή ...
Πρωί πρωί θα με κάνει να τρέχω για βέρες ,πανηγυρια θα κάνουν στα κοσμηματοπωλεία με την πάρτη μου.....
Ίσως τον έχουν για γλάστρα για να πιάσει γυναικείο κοινό η εκπομπή.
Εν τω μεταξύ η Ταραμπάνκο μόνο το κεφάλι της κουνάει δεξιά +αριστερά ..Τους έχει πάρει αμπάριζα ο Αμανατιδης
Εν τω μεταξύ η Ταραμπάνκο μόνο το κεφάλι της κουνάει δεξιά +αριστερά ..
Τα είπε όμως σωστά τα πράγματα!Κι ο Βρυζας πολύ κακογέρασε ρε γαμωτι![]()
Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσουμεΠάντως για να είμαστε ειλικρινείς και με τη Σκωτία και σήμερα με την Δανία παίξαμε εξαιρετικά αλλά στιγμιαία λάθη μας έκριναν τα παιχνίδι
Ενώ η ντιλετα και κάθε ρουφοκαβλετα στην Ιταλία ξέρουν Μπαλάρα εεεεΕιναι σαν να βάζεις εμας ανάμεσα σε πυρηνικους επιστήμονες...Κι εμεις έτσι θα κάναμε...
Ο Βρύζας δεν θα μιλήσει τελικάΕιναι σαν να βάζεις εμας ανάμεσα σε πυρηνικους επιστήμονες...Κι εμεις έτσι θα κάναμε...