Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.006
- Πόντοι
- 6.056
Ο Βρύζας δεν θα μιλήσει τελικά
Πηγε να πει κατι και τον έκοψε ο Σπυροπουλος
Ο Βρύζας δεν θα μιλήσει τελικά
Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε
β ρεζους αρνητικοΗ Ταραμπάνκο τι ομάδα είναι ?
Ας μιλάει της γλώσσα του έρωτα και θα τα λύσουμε τα διαδικαστικά...Τυπε μιλάει καθολου αυτή ή είναι κωφαλαλη;![]()
Ο.Κ....ειμαι λίγο ξανθος...ομως αν μας φέρουν πρώην Γιουγκο και φερελπι προπονητή που να λέγεται έτσι ,θα χαλαστεις;Ιβάνοβιτς ???
![]()
Άργησε αλλά είπε κάτι πολύ ουσιαστικό για τις άμυνες man to man και ζώνης,το οποίο ανέπτυξε και ο ΓκούμαςΜίλησε ο Βρύζας![]()
Καταλαβαίνεις τι λέει ο Γκούμας ;Άργησε αλλά είπε κάτι πολύ ουσιαστικό για τις άμυνες man to man και ζώνης,το οποίο ανέπτυξε και ο Γκούμας
Αυτά μόνο εσύ,εγώ και Λατινοπουλου τα βλέπουμε.Και μια που λέμε για την ΕΠΟ, ότι ο κωλογκαγκάτσης έστειλε χαρτάκι για την ενδεκάδα τι να λέμε! Βλέποντας τα αποσπάσματα των προκριματικών, παρατήρησα ότι τα κωλοσκόπια ονομάζονται ΜΚΔ χωρίς Βόρεια μπροστά . Αυτά για τον κωλογκαγκάτση δεν έχουν σημασία και δεν έκανε τίποτα.Αρκεί η ομάδα να παίζει μπάλα και ας τρώει τριάρες και τεσσάρες.Αποκλείστηκε αλλά παίζει μπάλα! Μεγάλη επιτυχία! Βρε ουστ!![]()
Άλλος ρήτορας κι αυτός...πως έβγαλε το Γυμνάσιο αυτός;Καταλαβαίνεις τι λέει ο Γκούμας ;
Μόνο ο Ντέμης ξέρει καλά την δουλειάΆλλος ρήτορας κι αυτός...πως έβγαλε το Γυμνάσιο αυτός;
Δεν ειμαστε 9 μυρια, 6500000 ειμαστε! Για τα πακια ΟΚ αν μιλουσαμε για κανα κρικετ, για κανα χοκευ επι χορτου, αντε για κανα μπαμιγκτον, βρε παιδι μου. Για ποδοσφαιρο οχι με τιποτα. Για τους αλλους εισαγομενους τους Αλμπανς, πιο ξερα κεφαλια και κοντοφθαλμοι απο εμας. Αυτοι κερδισαν μια φορα την Σερβια εκτος και θα το κανουν εθνικη γιορτη9μυρια Ελληνες και δεν υπαρχει ενας που να ξερει να βαζει ενα γκολ , ευτυχως που φέρνει ο μητσοτακης τα Πακια , μπας και βρεθει εκει κανενας ναπουμε
Μπροστά σε αυτούς ο Βαμβακουλας και ο Τζαλακωστας είναι υποψήφιοι για Νόμπελ....Μόνο ο Ντέμης ξέρει καλά την δουλειά
πως εκφράζεται έτσι για την Κάτια .Μόνο εγώ είμαι ανώμαλος και έχω βάλει σπορ φμ ρε...γαμηθηκατε με το όπεν και το ρωσσοκαναλο και το βιζιτακι
Σιγά μην είμαστε και 4 εκ...Δεν ειμαστε 9 μυρια, 6500000 ειμαστε! Για τα πακια ΟΚ αν μιλουσαμε για κανα κρικετ, για κανα χοκευ επι χορτου, αντε για κανα μπαμιγκτον, βρε παιδι μου. Για ποδοσφαιρο οχι με τιποτα. Για τους αλλους εισαγομενους τους Αλμπανς, πιο ξερα κεφαλια και κοντοφθαλμοι απο εμας. Αυτοι κερδισαν μια φορα την Σερβια εκτος και θα το κανουν εθνικη γιορτη
Αισχος...έχεις δίκιο.πως εκφράζεται έτσι για την Κάτια .