- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.434
- Πόντοι
- 97.923
Πάμε Ελλαδάρα ...
Η γκόμενα πίσω είναι το μυστικό μας όπλο...![]()
Πάμε Ελλαδάρα ...
![]()

πάει όλο και πιο πολύ με γκόμενα μοιάζει...εγώ νόμιζα ότι ηταν ο Ζεκα με νέα κόμμωση...!....Είναι η σχολή Μπέκαμ, τύπε.Τραγικό look αυτός ο Τσίμικας ...οσοπάει όλο και πιο πολύ με γκόμενα μοιάζει...εγώ νόμιζα ότι ηταν ο Ζεκα με νέα κόμμωση...!....
Τραγικό look αυτός ο Τσίμικας ...οσοπάει όλο και πιο πολύ με γκόμενα μοιάζει...εγώ νόμιζα ότι ηταν ο Ζεκα με νέα κόμμωση...!....
Είναι η σχολή Μπέκαμ, τύπε.
Να σε ξέρουν πιο πολύ από την κόμμωση, παρά από την μπάλα που ξέρεις.![]()
Βρε μπας και έγινε δροσερουλης εκεί στην ξενιτιά;Πράγματι.
Δεν έχεις άδικο.
Εγώ νόμιζα ότι ήταν Γκλαμουρίτσα ...
![]()

Δεν είπα ότι δεν παίζει μπάλα αλλά είναι φρικτό το στυλ του...άσε που πολλά παιδιά θα κυκλοφορούν έτσι γιατί τον έχουν πρότυπο.Έδωσε όμως ωραία ασίστ στον Κουλιεράκη για το 2 - 0 ο "δροσερούλης".
![]()
Το σήμα της νίκης!Ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτή η μαλακια με τα δαχτυλακια σηκωμένα που κάνει ο Ιωαννίδης;
Με τα μικρά δάχτυλα;;;;;Το σήμα της νίκης!
Δική του εφεύρεση μάλλονΜε τα μικρά δάχτυλα;;;;;
Μπορεί να έχει κανένα 25άρι φλογοβόλο ο Trent και να αναστατώνεται ο Τσιμίκας στις ντουζιέρες στο Λίβερπουλ... που να ξέρεις.Έδωσε όμως ωραία ασίστ στον Κουλιεράκη για το 2 - 0 ο "δροσερούλης".
![]()
Άθλια εικόνα άντρα και λάθος πρότυπο.Δεν είπα ότι δεν παίζει μπάλα αλλά είναι φρικτό το στυλ του...άσε που πολλά παιδιά θα κυκλοφορούν έτσι γιατί τον έχουν πρότυπο.
Τον ειχαν ρωτησει και ειχε πει οτι αφορα προσωπικο ζητημα.Ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτή η μαλακια με τα δαχτυλακια σηκωμένα που κάνει ο Ιωαννίδης;