Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξαναπεράστε Κυριακή με την ίδια ερώτηση αγαπητέΠαίζει κάνα καλό ζευγάρι να κάνει ραντεβού για καλό τρίο;;για δώστε λιγο τα φώτα σας

ΤύπεΑν ειναι κανα ζευγάρι απο Πατρα ή που ερχεται προς τα εδω και θελει να τα πουμε,ας μου στειλει μηνυμα προσωπικό για λεπτομέρειες!Με εχεμύθεια πανω απόλα
μωρε ισχυουν αυτα αλλα και πάλι ολες τωρα το παιζουν και καλά ' ψαχνω σχεση σοβαρή 'Τύπε
Για τις Πατρινές δεν ακούγονται και τα καλύτερα ...![]()
Τι ακριβώς εννοείς;Τύπε
Για τις Πατρινές δεν ακούγονται και τα καλύτερα ...![]()
Καλησπερα παιδια!Στειλτε πμ να τα πουμε!Εμεις ψαχνουμε ανδρα ανα διαστηματα και γυναικες πιο συχνα .
Ο Καπετάνιος είναι straight (που να μην ήτανε)
Ναι αλλά ο Ναβουχοδονόσορ δεν είναι και το λέει και ο ίδιος.Ο Καπετάνιος είναι straight (που να μην ήτανε)
Και Κινέζος και πούστης; πως έφτασες εκεί φίλε μου;
Εσείς κάνετε αλλαξοκολιές με τον Ρίο.Ναι αλλά ο Ναβουχοδονόσορ δεν είναι και το λέει και ο ίδιος.
Και Κινέζος και πούστης; πως έφτασες εκεί φίλε μου;
Ο Ρίο είναι σκύλος. Εσύ είσαι Κινέζος και ντιγκιντάγκας. Ας είναι όμως . Δημοκρατία έχουμε. Δες τώρα κανένα από τα αγαπημένα σου προγράμματα στην tv.Εσείς κάνετε αλλαξοκολιές με τον Ρίο.
Εγώ απλά μάτι παίρνω.
Ο Ρίο είναι σκύλος. Εσύ είσαι Κινέζος και ντιγκιντάγκας. Ας είναι όμως . Δημοκρατία έχουμε. Δες τώρα κανένα από τα αγαπημένα σου προγράμματα στην tv.
Χαχαχαχ ποιος νομίζεις ότι είσαι που παρακαλάς να βρεις γυναίκα τσάμπα και αλλου κλαίω από τα γέλια με κάτι τέτοιους σαν εσέναΆμα δίνεις δώρακι κάτι μπορεί να γίνει, στείλε πμ για λεπτομέρειες. Αν θες δώρακι είσαι τελείως άκυρος
Χμ για πεςΤύπε έχω τσεκαρει κάτι ζευγάρια που ψάχνουν αγόρι για σκλαβο-υποτακτικο. Τραβα και θα φας
![]()
Για πεσ μας...Χμ για πες
Πήγες?![]()
Γνωριμια με αντρα
Ζευγαρι Γ 48 Α 58, προσφερει τις υπηρεσιες του σε γενναιoδωρους ενεργητικους ή bi αντρες, που θελουν να ζησουν μια αξεχαστη εμπειριαkanesex.com
Mιλησα λίγο μαζί τους 60 ευρώ η συνάντηση λέει. Μου στείλανε και φωτό. Λέω να πάω από εβδομάδα για το κασκαντεριλικι χωρος στην Πλατεία Αμερικής. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το ζευγάρι;