Νέα

"π" το νέο κρυπτονόμισμα από τον Έλληνα Δρ Νικόλαο Κόκκαλη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gari10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
Συμφωνώ, Το έγραψα παραπάνω, το documentation είναι ανεπαρκές , πρόκειται για πειραματικό δίκτυο στην πρώτη φάση της λειτουργίας του. Επίσης όσες συσκευές και αν συνδέσεις η μοναδικότητα του λογαριασμού σου εξασφαλίζει ότι δεν θα αυξηθεί το mining rate σου.


 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.773
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Άσε τον άνθρωπο στο πραγματικό π, αυτό που δείχνεις είναι το κάλπικο των πονηρών εδώ στο bou να βγάλουν κανά δύευρω το χρόνο αν γράψουν πολλά θύματα.
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
Τυποι να σας πω πως γινετε η συγκεκριμενη μπιζνα για οποιον θελει να την κανει απ το σπιτι του καποιος μονος του ....η συνταγή ειναι απλη και δοκιμασμενη ...

να πω οτι το μαγαζι με τα κοροιδα δεν ξεμενει ποτε απο πελατες ...

Χρειαζομαστε σερβερ της γοογλε τζαμπαταν σχεδον ενα φθηνο ντομειν για να παρουσιαζουμε το προγραμματιστικο αλγοριθμο βαση το μπιτκοιν και οχι μονο, ενοιτε οτι δεν εχουμε μπει καν στον κοπο να δουμε πως λειτουργουν διοτι δεν μας ενδιαφερει ...λογαριασμους σε τραπεζες τωρα το που θα εχει ο καθενας εινα κατα το δοκουν και αναλογος την μπιζνα του

να πω οτι θα μπορουσε να γινει τζαμπα μεσω πανεπιστημιου ...

1 ξεκιναμε ολα τα παραπανω και ενας με 500 μπορει να το κανει ...
2 βγαζουμε ενα πιασαρικο ονομα Κ λ Ρ ρ Τ Π Α και αλλες μαλακιες ...νομ(Η)σματος
3 χρησιμοποιω εφαρμογη τζαπα που μπορει να γινει μεσο γοογλε ???
4 αφηνουμε τους χρηστες να χαιρονται για το νεο κρυπτονομισμα και το ποσο ευκολα βγαινει
5 τους διουμε κινητρα της πουτσας φερτε και αλλους διοτι το μερσεντα σε περιμενει
6 αν θελεις να επικυροθεις βαλε 5ε και κατοχυροσε τον λογαριασμο σου
7 σαν μεγαλη εταιρεια που ειμαστε για φιλανθρωπικο σκοπο βαλε 2ε ....
8 "παραμυθι" μπαινουμε στο χρηματιστηριο με μετοχες βαλε 20 και πανω
9 αν δεν βαλετε 20 θα χασουν τα 5 απ τις ευπαθεις ομαδες ... :2funny:

10 κλεινεις τα παντα μια νυχτα με φεγγαρι η μια πολυ καλη ηλιολουστη μερα ....

για αυτους που ασχολουνται απο τωρα και δεν θα δωσουν φραγκο γενικα οταν ερθει η ωρα ειναι απλα οι χρησιμοι ηλιθιοι που ελεγε και ενας φασιστας .. :2funny:
 
OP
OP
gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.423
Κριτικές
10
Like
2.294
Πόντοι
1.720
mining (βαριά υπολογιστική διαδικασία) χωρίς κατανάλωση ενέργειας και χωρίς σύνδεση στο internet δεν γίνεται, προφανώς και στην αρχή σαν καινούργιο coin δεν θα έχει πολλές συναλλαγές και το mining θα έχει ελάχιστο difficulty ως μηδαμηνό. Μετά απο λίγο καιρό θα ανεβεί το difficulty και η εφαρμογή θα γονατίζει συσκευή και μπαταρία.  
Η σύνδεση είναι απαραίτητη σε αυτό το στάδιο.
Κάποια στιγμή το mining θα δυσκολέψει, διότι αν εξακολουθήσει να είναι εύκολο το νόμισμα δεν θα αποκτήσει αξια
 
OP
OP
gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.423
Κριτικές
10
Like
2.294
Πόντοι
1.720

Συνημμένα

  • π.jpg
    π.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 32

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.783
Κριτικές
25
Like
1.786
Πόντοι
2.537

Γενικως νομιζω οτι ειναι στην αρμοδιοτητα των Αρχών ολη αυτη η ιστορια.

Και τα bitcoins, και τα Pi, κι ολες αυτες οι απάτες...

Ας μπουν φυλακη 5-6 ρεμάλια και μετα θα επιστρεψουμε στην κοινη λογικη.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
Γενικως νομιζω οτι ειναι στην αρμοδιοτητα των Αρχών ολη αυτη η ιστορια.

Και τα bitcoins, και τα Pi, κι ολες αυτες οι απάτες...

Ας μπουν φυλακη 5-6 ρεμάλια και μετα θα επιστρεψουμε στην κοινη λογικη.

Οι εξελίξεις τρέχουν στη Γερμανία. Ήδη εμφανίστηκε η πρώτη τράπεζα που ζητά από τους καταθέτες της να πληρώσουν, για να τους κάνει… την τιμή να κρατάει τα χρήματά τους. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Τράπεζα Volksbank Raiffeisenbank Fürstenfeldbruck στη Βαυαρία χρεώνει πλέον με το αρνητικό επιτόκιο 0,5% ακόμα και τους μικρούς καταθέτες. Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της Τράπεζας, αναγκάστηκαν να προβούν σε μια τέτοια κίνηση, καθώς τους κόστιζε να «παρκάρουν» χρήματα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Μέχρι τώρα αρνητικά επιτόκια είχαν μόνο οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τράπεζες.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
Γενικως νομιζω οτι ειναι στην αρμοδιοτητα των Αρχών ολη αυτη η ιστορια.

Και τα bitcoins, και τα Pi, κι ολες αυτες οι απάτες...

Ας μπουν φυλακη 5-6 ρεμάλια και μετα θα επιστρεψουμε στην κοινη λογικη.

Σε “παράδεισο” μετατρέπεται η Γερμανία για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων μετά την υπερψήφιση νομοσχεδίου που θα επιτρέπει – από το επόμενο έτος – σε τράπεζες να πωλούν και να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα.

Tο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τροποποιεί μια ρήτρα στην τέταρτη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η οποία επί του παρόντος απαγορεύει στις τράπεζες να ασχολούνται άμεσα με την κρυπτογράφηση. Τους επιτρέπει, με αυτόν τον τρόπο να πωλούν και να αποθηκεύουν νόμιμα κρυπτονομίσματα, όπως κάνουν, για παράδειγμα με μετοχές και ομόλογα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε θεσμικούς επενδυτές.

Ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2020 και προκειμένου να μπορέσουν να τον “αξιοποιήσουν” οι τράπεζες που υπάρχουν στη χώρα θα πρέπει να κάνουν συγκεκριμένα “βήματα” και να λάβουν σχετική άδεια. Την ίδια στιγμή, άδεια χρειάζεται να εξασφαλίσουν και τα λεγόμενα “χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων”, όπως τα Binance και Kraken, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να λειτουργούν στη Γερμανία.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
Νόμος – πρότυπο για όλη την Ευρώπη

Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου, αποτελεί ορόσημο για την υιοθέτηση των ψηφιακών νομισμάτων, ενώ τοποθετεί τη Γερμανία, την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, στην “πρώτη γραμμή” των εξελίξεων στον τομέα. “Η Γερμανία δείχνει το δρόμο στο θέμα της κανονιστικής ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων …. Αυτό οδηγεί τους θεσμικούς επενδυτές στη Γερμανία, καθώς θέλουν ασφάλεια και κανονιστική ρύθμιση”, δήλωσε σχετικά ο Sven Hildebrandt, partner στη γερμανική DLC.

“Η Γερμανία είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένας παράδεισος για τα κρυπτονομίσματα”, συνέχισε ο Hildebrandt και πρόσθεσε ότι αυτό θα αποτελέσει πρότυπο για όλους τους άλλους νόμους που θα τεθούν σε ισχύ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. “Η Γερμανία προωθεί την υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και θέλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο και στην Ευρώπη”.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου νόμου, εταιρείες άρχισαν να κάνουν σχέδια για επέκταση στη Γερμανία. Ήδη, η Crypto Storage, θυγατρική της ελβετικής Crypto Finance, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει γραφείο στην Φρανκφούρτη.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
Σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Η Google αποφάσισε να τροποποιήσει την απαγόρευση των διαφημίσεων κρυπτονομισμάτων που είχε επιβάλλει.

Ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να επιτρέψει στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων να αγοράζουν διαφημίσεις στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία, αρκεί τα ανταλλακτήρια αυτά να είναι νόμιμα και αν υπόκεινται σε ρυθμίσεις από τις ελεγκτικές Αρχές.

Η νέα πολιτική αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Οι αρχικοί περιορισμοί που είχε επιβάλλει η Google, oι οποίοι ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο και εφαρμόστηκαν τον Ιούνιο, είχαν σαν στόχο να προστατεύσουν τους καταναλωτές και περιλάμβαναν και τις αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICOs), τα ψηφιακά πορτοφόλια και τις συμβουλές trading.

«Δεν έχουμε μια γυάλινη σφαίρα για να γνωρίζουμε που πηγαίνει το μέλλον όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, αλλά έχουμε δει ήδη πρόκληση ζημίας στους καταναλωτές ή το ενδεχόμενο για πιθανή ζημία, οπότε είναι ένας τομέας που θέλουμε να προσεγγίσουμε με μεγάλη προσοχή» είχε δηλώσει τότε στο CNBC στέλεχος της Google.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
Έρχεται χρεωστική κάρτα κρυπτονομισμάτων σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
Aπό σήμερα, Τετάρτη, η Coinbase Card θα είναι διαθέσιμη σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ολλανδία.

H Coinbase λανσάρει την χρεωστική κάρτα κρυπτονομισμάτων της σε ακόμη έξι ευρωπαϊκές χώρες, μετά την έκδοσή της στη Βρετανία τον Απρίλιο.

Η κάρτα επιτρέπει σε όλους τους χρήστες με λογαριασμούς Coinbase να ξοδεύουν κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin, το ethereum και το litecoin σε καταστήματα και online πωλήσεις, που δέχονται Visa.

Aπό σήμερα, Τετάρτη, η Coinbase Card θα είναι διαθέσιμη σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ολλανδία. Η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει συγκεκριμένα στοιχεία για την έως τώρα χρήση της στη Βρετανία, αρκούμενη να επισημάνει ότι αυτή έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.340
Like
469
Πόντοι
36
03/12/19

Το γερμανικό κοινοβούλιο ψήφισε την περασμένη εβδομάδα νομοσχέδιο που επιτρέπει στις τράπεζες να πωλούν και να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα από τον επόμενο χρόνο. Η νέα νομοθεσία θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2020 και θα απαιτήσει από τους σημερινούς παρόχους κρυπτονομισμάτων (ανταλλακτήρια) που λειτουργούν στη χώρα να λάβουν μέτρα πριν από το τέλος του έτους για να υποβάλουν αίτηση για γερμανική άδεια.

Ο νόμος δεν θα θέσει μόνο τη Γερμανία, την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, στην πρώτη γραμμή της ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων, αλλά σηματοδοτεί ένα ορόσημο στην υιοθέτηση των ψηφιακών νομισμάτων.

«Η Γερμανία σίγουρα πρωτοστατεί στις ρυθμίσεις που αφορούν στα κρυπτονομίσματα. Αυτό οδηγεί σε θεσμικούς επενδυτές που έρχονται στη Γερμανία, καθώς θέλουν ασφάλεια και κανονιστική ρύθμιση», δήλωσε ο Sven Hildebrandt, συνεργάτης της «DLC», συμβουλευτικής εταιρείας γύρω από τα κρυπτονομίσματα της Γερμανίας. «Η Γερμανία είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ο «παράδεισος» των κρυπτονομισμάτων.»

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το Bundestag, το κατώτερο κοινοβούλιο του γερμανικού κοινοβουλίου, νωρίτερα αυτό το μήνα, και εγκρίθηκε από το ανώτερο κοινοβούλιο, το Bundesrat.

Τροποποιεί μια ρήτρα στην τέταρτη ένωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η οποία επί του παρόντος απαγορεύει στις τράπεζες να ασχολούνται άμεσα με τα κρυπτονομίσματα. Τους επιτρέπει να πωλούν και να αποθηκεύουν νόμιμα τα ψηφιακά νομίσματα, όπως και τα αποθέματα και τα ομόλογα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε θεσμικούς επενδυτές.

Ταυτόχρονα, ανταλλακτήρια όπως το «Binance» και  το «Kraken» και άλλοι θεματοφύλακες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων θα πρέπει να αποκτήσουν άδεια από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή «Bafin» εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να λειτουργούν στη Γερμανία, δήλωσε ο Sven Hildebrandt.

Προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση, οι εταιρείες θα χρειαστούν μια γερμανική νομική οντότητα με δύο διευθυντικά στελέχη που θα λειτουργούν στη χώρα μέχρι τα τέλη του 2019. Θα πρέπει επίσης να δηλώσουν την πρόθεσή τους να υποβάλουν αίτηση στην «Bafin» για άδεια πριν από τις 31 Μαρτίου 2020 και να υποβάλουν την αίτηση πριν από τις 31 Νοεμβρίου 2020.

Οι θεματοφύλακες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που δεν έχουν δημιουργήσει νομική ταυτότητα στη Γερμανία πριν από το τέλος του έτους θα θεωρηθούν παράνομοι έως τις 2 Ιανουαρίου 2020, δήλωσε ο Hildebrandt.

Είπε ότι αυτό αφήνει τις εταιρείες που επιθυμούν να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες στη Γερμανία με τρεις επιλογές: να δημιουργήσουν μια γερμανική εταιρεία πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, και στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για άδεια, να συνεργαστεί με κηδεμόνα κρυπτονομισμάτων που έχει άδεια στη Γερμανία
 
OP
OP
gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.423
Κριτικές
10
Like
2.294
Πόντοι
1.720
Aπό σήμερα, περισσότεροι από 50 συναγωνιστές και αφού έχετε ολοκληρώσει τρεις 24ωρους γύρους mining
μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κύκλο ασφαλείας με την συμμετοχή 5 χρηστών της εφαρμογής.

Αυτή η δυνατότητα προσφέρει μεγαλύτερη ημερήσια απόδοση σε π.
Να επισημάνω εκ νέου ότι σας δίνεται η επιλογή απόκρυψης του ονόματος σας και η εμφάνιση μόνο του ονόματος χρήστη.

Πηγαίνετε profile / settings / hide real name

keep mining!
 

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Μηνύματα
179
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Εγώ σαν άσχετος με την τεχνολογία θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Χρυσός = αξία - > χρυσα νομισματα έχουν αξία. Και πάει λέγοντας ετσι τα χρήματα που έχουμε σήμερα έχουν καποια αξία.

Bitcin = αξια - > κατανάλωση ενέργειας που ισοδυναμεί με αξια. Καταναλώνεις τεράστια ποσά ενέργειας και η αξία του νομίσματος ειναι μεγαλύτερη απο αυτα που χαλασες για να φτιάξεις ενα νόμισμα.

Ολα τα παραπάνω στο περιπου. Αλλα καταλαβαίνω. Πανω κατω.

Τωρα το ((Pi)). Σαν ιδεα ειναι απίθανη. Πιασαρικη. Αλλα πως γίνεται το mining;
Ενέργεια δεν τρώει, χρονο δεν τρώει, mb δεν τρώει. Κάποιος να πει με απλα λόγια;
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.783
Κριτικές
25
Like
1.786
Πόντοι
2.537
Αν και δεν αξιζει καν τον κοπο να συνομιλεις με απατεωνες, θα θεσω κι εγω ενα τελευταιο ερωτημα (γιατι ειμαι περιεργος ποια ειναι η επισημη τεκμηριωσή τους):

ΓΙΑΤΙ η κοινωνια να καιει ρευμα και υπολογιστικη ισχυ για να παραγει νομισματα, αντι να κανει πιο σοβαρες δουλειες (ή απλως οικονομια);

ΓΙΑΤΙ να μην εχουμε τα Ευρω μας, που ειναι και μια χαρα σταθερα νομισματα, και να τα ξοδευουμε ή να τα κρυβουμε κατω απ' το στρωμα;

Η παραγωγη ηλεκτρονικων νομισματων ποιον ακριβως ευνοει, περα απ' τους απατεωνες που ξεκινουν την πυραμιδα κι επωφελουνται απο τη συμμετοχη νεων παικτων;

ΥΓ. Προσοχη: Δεν διαχωριζω bitcoins, pi, ή οτιδηποτε αλλο - όσο αποδεκτο ή μη αποδεκτο κι αν ειναι το καθενα απ' αυτα μεσα στην Αγορα! Διοτι ακομη κι αν καταφερουν να επιβληθουν ως ανταλλακτικο μεσο, παραμενουν προϊον απατης (αφου δεν αντιστοιχουν σε πραγματικο πλουτο, στο ΑΕΠ καποιας χωρας δηλαδη).
 

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Μηνύματα
508
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
206
Μα αυτό είναι φίλε το όλο κόνσεπτ.
Χρήμα που δεν ανήκει σε κράτος και τράπεζες.
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.783
Κριτικές
25
Like
1.786
Πόντοι
2.537

Ναι, το γιατι δεν καταλαβα.
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Αν φτιαξουν bourdelacoin εγω θα αγορασω παντως
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom